Vakantie Beoordelingen Heerhugowaard Noord-Holland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Heerhugowaard

6,2
6,4

Heerhugowaard

Beoordelingen Heerhugowaard

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Heerhugowaard. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Heerhugowaard. Ben je zelf op vakantie geweest naar Heerhugowaard? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Heerhugowaard scoort een 7,6 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Vakantiehuizen en 2 Hotels in Heerhugowaard. Op Zoover vind je bovendien 6 vakantiefoto's van Heerhugowaard. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Heerhugowaard. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland.

18 beoordelingen over Heerhugowaard

6,2
6,4
met vrienden, Aug. 2011
"Fraaie hollandse grachtengordel"
Robert Westendorp
Sfeer
20-8-2011 Mooie Oud hollandse droogmaalmolens aan afvoergrachten van de oude polders van Noord Holland.

met partner, Mei 2010
"Mooi nieuw theater en leuke restaurants!"
Menno
Sfeer
10-8-2010 We zijn in het nieuwe theater Cool geweest, en het is echt super! Vantevoren prima gegeten in Restaurant de Filosoof. Leuk dat ze daar koken met veel producten uit de streek en zoveel mogelijk biologisch in een moderne stijl. Nog even en dan is het nieuwe Stadshart hier klaar, en dan is het helemaal af!

"Ruimte, rust en plezier"
paul
21-3-2010 prima restaurant Babylon; gewelidige plaats en omgeving voor fiets

met partner, 2009
"Heerlijk wonen"
just ikke
Sfeer
10-10-2009 Sinds 1993 woon ik in Heerhugowaard.
Inmiddels in verschillende wijken gewoond. Butterhuizen blijft mijn favo!!
Genoeg te doen hier. Middagje gezellig shoppen of lekker avondje bioscopen of een drankje halen in de kroeg.
Het openbaar vervoer is ontzettend verbeterd de afgelopen jaren!
Mij krijg je hier niet meer weg :D

met partner, Aug. 2008
"Perfectie!"
Celine
Omgeving
7-8-2008 Heerhugowaard is met zijn vele speeltuintjes erg kindvriendelijk. In de horeca kan je veel keuzes maken net zo als in het uitgaans leven qua kroegen, cafe's & dansgelegenheden. De straten zijn net met weinig vuil. Helaas is het strand van luna een drama, het is vervuildwater met 2 vierkante meter zand maar dat maakt Heerhugowaard niet minder tof!

met partner, Juli 2008
"Een dorp met veel mogelijkheden"
John
Omgeving
31-7-2008 Ik woon hier nu bijna 10 jaar en ik kan wel zeggen dat ik me hier wel thuis voel. Ik kom oorspronkelijk uit Alkmaar, maar daar zijn de woningen mij te duur. Veel horeca gelegenheden (bioscoop, discotheek, diverse restaurants en cafe's )en mooi opgezet overdekt winkelcentrum (middenwaard). Een mooi zwembad (waardergolf) met sporthal en een pas geopent sportcentrum (sportlaguna). Ook hebben we sinds kort een aangelegd strand (luna) met daarbij een recreatiegebied. Voor de kinderen hebben we een overdekt kinderspeeldorp (ballorig) Heerhugowaard is met openbaar vervoer goed te bereiken. Er is zelfs een nachtbus op zaterdag vanuit Alkmaar.
Maar goed we zijn geen stad zoals Alkmaar, maar zeker de moeite waard !!

met partner, Apr. 2008
bastiaan
Omgeving
8-4-2008 heerhugowaard ziet er niet echt schoon uit er ligt bes wel veel vuil. het uitgaans lven is er wel goed

Familie, Jan. 2008
Shirley Komans
Omgeving
23-1-2008 Ik woon hier nog maar anderhalf jaar maar vind het hier helemaal top. Alle wijken zien er netjes uit, de wegen zijn goed en binnenkort is HHW ook makkelijker te bereiken als de N242 af is. Er is veel te doen en te ontdekken in en rond HHW. Vooral voor kinderen is het hier goed vertoeven. En zelfs voor de oudere kinderen en tieners zijn ze flink bezig om het voor hun ook aantrekkelijker te maken.

Familie, Aug. 2007
Erik
Omgeving
27-3-2008 Ik ben geboren en getogen in Heerhugowaard en woon er nu 38 jaar. Ik heb veel zien veranderen in goede en in minder goede zin van het woord. Het uitgaansleven zoals deze vroeger was mis ik wel. Verder is het goed toeven met kinderen.

met vrienden, Juli 2007
R
Omgeving
23-7-2007 ik ben een van de jongeren en heb het super naar me zin in hhw genoeg te doen jullie moeten niet zo snel jullie beoordelingen trekken het uitgaansleven is goed hiero