Flessenscheepjes Museum Enkhuizen Nederland. Informatie & Beoordelingen Flessenscheepjes Museum ~ Zoover

Beoordelingen Flessenscheepjes Museum

Fles

Beoordelingen Flessenscheepjes Museum

Paktuinen 23c, 1601 GD, Enkhuizen
Wil je weten wat anderen vonden van Flessenscheepjes Museum in Enkhuizen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Flessenscheepjes Museum.
Wil je weten wat anderen vonden van Flessenscheepjes Museum in Enkhuizen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Flessenscheepjes Museum. Je kunt 36 vakantiefoto's van Flessenscheepjes Museum bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Flessenscheepjes Museum in Enkhuizen.

2 beoordelingen over Flessenscheepjes Museum

"Hoe krijgen ze het voor elkaar"
Teun
11-10-2011 In het flessenscheepjesmuseum vind je een collectie van 1400 scheepjes. Leuk om te zien. Sommigen zijn zo klein dat ze met een vergrootglas bekeken moeten worden

alleenreizend, Mei 2011
"Leuke collectie"
Ha Ka
16-5-2011 Flessenscheepjesmuseum.
De naam geeft precies aan waar we het hier over hebben.
Een grote collectie scheepjes in een fles, niets meer en niets minder.
Klein museum zonder horeca gelegenheid in een mooi historisch pand vlak bij de Brandaris.
Leuke demonstratie DVD en een grote collectie flesjes om te bekijken.
Leuk om een uurtje door te brengen.
Ik zou er niet perse voor omrijden, maar als ik toch in de buurt was zou ik wel even aan wippen.

Beste accommodaties in Enkhuizen