Appartement Van Speijk in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Van Speijk

Appartement Van Speijk Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen

Beoordelingen Appartement Van Speijk

Westeinde 1, 1931 AB, Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen
Appartement Van Speijk scoort een 8,7 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Van Speijk? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Van Speijk in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Appartement Van Speijk vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Appartement Van Speijk met andere accommodaties in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen.

6 beoordelingen over Van Speijk

met partner, Sept. 2010
"De mooiste plek van egmond"
Hans Honsbroek
22-12-2010 op de duinen met een prachtig uitzicht op zee waren wij een week te gast bij Van Speijk (voorheen lido). heerlijk ruim appartement en super ligging vlak bij het dorp en strand. alleen. 3 dagen mooi weer gehad en 3 dagen wat minder maar dat mocht de pret niet drukken. onder de appartementen zit een supergoed restaurant waar we diverse malen heerlijk hebben gegeten.

Ginie en Harm
9-7-2008 app. geldt voor 4 pers. maar dat wordt
oorlog, 2 personen is perfect, tenminste in het app. waar wij in vertoefden. (1)
de plek is formidabel.
Bed slaapt goed, wel wat smal. Badkamer is prima. Keuken mwhaooo.
Balkon, vreselijke stoeltjes (bistro)
een aanfluiting. De trap naar de app. kan voor slecht ter been zijnde mensen een probleem zijn.
We gaan er zeker nog eens weer heen.

met partner, Juni 2008
"Vakantie juni 2008"
Harm en Ginie
20-6-2008 Het allermooiste is de plek. Zo dicht bij zee, dat vind je haast nergens. De trap naar het app. is vervelend. Er is geen parkeermogelijkheid voor je fiets.
De stoeltjes op het balkon zijn een aanfluiting. Toen wij er waren zat er net een nw. pachter, deze was wel behulpzaam maar vertelde wel dat alles nog niet was zo als het moest.
Met 4 personen wordt het wel oorlog denk ik......... perfect voor 2 personen.

Enneh... de fotoos op internet zijn mooier dan de werkelijkheid.

Familie, Aug. 2007
Andre Inge Nouk en ...
4-8-2007 Heel mooi appartement,je betaalt een vast bedrag (in ons geval 550 euro) en verder komt er niets bij.
En zeker in vergelijking wat ze verder in Egmond durven te vragen een leuk bedrag ook nog.
Wij hebben een geweldige week gehad!
De inrichting is mooi,je zit aan het strand,wat wil je nog meer.
Ik had geboekt naar aanleiding van de reacties hier en we hebben er zeker geen spijt van gehad!

g. jansen amsterdam
7-4-2007 keurig appartement je kijkt direkt op het strand vanaf je balkon,ruime kamers met een moderne inrichting alles zit erin.niet duur in vergelijking met wat ze in egmond durfen vragen voor andere appartementen

Familie, Mei 2006
Leny Derksen-Vaesse...
16-7-2006 Het Lido is een geweldig gelegen appartement, vooral het penthouse.Het uitzicht is aan alle kanten van het appartement schitterend. De inrichting is rustig ,mooi, de keuken en badkamer zijn voorzien van alle gemakken.Het enige ongemak is dat het enkel bereikbaar is via een trap aan de buitenkant, wat voor mij als chronisch zieke af en toe bezwaarlijk was. Maar desondanks ga ik er toch weer terug.Het restaurant beneden is geweldig en er is ook een fantastisch terras.

Bezienswaardigheden in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen