Hotel Golfzang*** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.396 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Golfzang***

-3  °C

10 februari 2012

Voorkant Hotel Golfzang

Hotel Golfzang scoort een 8,0 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golfzang***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golfzang*** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Golfzang*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Golfzang*** met andere accommodaties in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Golfzang***

zakelijk, 2011
Gewoon top!
Anmanso
13-9-2011 Zo'n Hotel vind je nergens ! Je voelt je hier super welkom! Vriendelijk personeel schone kamers, heerlijk eten ! In een groot hotwl voel je je een nummer bij Golfzang zeker niet!

Leuk voor een keer..
Hanneke
1-7-2011 We zijn hier 1 nacht verbleven om Egmond te verkennen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het na 1 nacht wel gezien had. Opzich is de ligging perfect ( nog niet eens 1 min lopen naar het strand en 2 min naar het centrum). Wij hadden 32 graden, niet echt prettig vertoeven in een hotel zonder airco. We hadden een erg kleine kamer die op hun manier denk ik opgepimpt moet zijn, maar ik vind dat ze daarmee de plank hebben misgeslagen. Alle lampen komen van de Ikea en de stickers zitten er nog op.. Ik vond de inrichting niet bij elkaar passen. Helaas geen mini-barretje of koffiezetfaciliteiten op de kamer. Bedden zijn wel goed, badkamer goed, maar eenvoudig. Verder zat er een deur van het gangetje naar de kamer, echt een deur uit het jaar nul.. dat maakt de kamer gelijk minder mooi. Maargoed, het is niet het duurste hotel dus dan moet je ook niet teveel verwachten. Ontbijt wordt bij je gebracht, vond wienig keuze in brood. Verder opzich goed.

met partner, Mei 2011
Heerlijk vertoeven hier, leuke inrichting.
Lee
23-5-2011 Heerlijk vertoeven hier, leuke inrichting, lekker bedden, vriendelijke mensen en waar krijg je nog een bakje echt vers fruit bij het ontbijt? Nou hier dus ;-)

met een groep, Mei 2011
Prima hotel voor weekendje zee
Taat
16-5-2011 Wij hebben er 1 nachtje geslapen prima hotel,schone kamer,prima bedden het ontbijt was goed,prima bediening,niks op aan te merken

met partner, Juli 2010
Prima service, leuk hotel voor weekendje weg
Stel
24-8-2010 Gemoedelijk hotel, vlakbij de boulevard en het strand gelegen. Het pand is niet het nieuwste van het nieuwste maar ze hebben er qua inrichting wel wat leuks/moderns van weten te maken. Er is een smalle (krakende) trap naar boven, heb geen lift gezien dus dan kan misschien voor mensen die slecht ter been zijn een probleem zijn. De metalen trapleuning zou wel wat aan gedaan kunnen worden, voelt niet zo prettig. De kamers zijn niet heel ruim maar wel schoon en netjes en de bedden liggen goed. Miste wel een waterkoker om zelf nog even kopje thee/koffie te kunnen maken, zoals je dat in sommige hotels wel hebt.
De service was prima, door zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt was netjes geregeld, wordt bij je aan tafel gebracht, en is meer dan genoeg. Geen gebruik gemaakt van het diner maar aan de reacties in het gastenboek te lezen was dat ook goed te doen.
Al met al een prima optie voor een lekker weekendje weg!

met een groep, Juni 2010
Hier word je vrolijk van.
Sanders/Leussenkamp...
2-7-2010 Hotel golfzang in Egmond aan zee is echt iets wat je moet meemaken.
Gezellig vriendelijk, en goed eten ontbijt/diner.
Voor de badgasten onder ons, het strand ligt een steenworp
van het hotel verwijderd.
GE-WEL-DIG dus.

met partner, Apr. 2010
Goed,degelijk,schoon en vriendelijk
Fam.Zuidwijk- van L...
19-5-2010 Wij danken het pesoneel voor het fijne verblijf in Golfzang. Prima kamer, niet groot,wel goed, lekker eten en hele vriendelijke mensen i de bediening. We voelden ons er goed thuis. De ligging was vlak het strand. Dorpstraat lag wel open wat ongemakkelijk was.

met partner, Mrt. 2010
Oud (gedateerd) hotel met een moderne inrichting.
Miranda
21-3-2010 Eenvoudige kamers die met een paar simpele ingrepen zijn omgetoverd tot modern, erg leuk!
Helaas vreselijk gehorig, wij mochten getuigen zijn van het feit dat de buren de hele familie rondbelde over de behouden aankomst.
Ook de 'zingende' waterleiding, in de kamer naast de onze, was erg storend.
Onze kamer was niet goed schoongemaakt......(schaam)haar op de toiletmuren....beschimmelde raamsponningen.
Lekker ontbijt! Vriendelijke dame in de bediening.

met partner, Feb. 2010
Hier gaan we nooit meer heen!
Van Eerde
9-5-2010 Het hotel is ons vreselijk tegen gevallen. De kamers waren klein, slordig en gehorig. De douche was smerig. Het stonk naar urine en de wastafel en douchebak waren absoluut niet schoon. Het ontbijt was erg droog (de broodjes lagen al een poosje in het mandje) en het diner hebben we gemist, omdat je dat overdag al moet aangeven (niet handig als je pas om 19.00 uur arriveert). We zijn zoveel mogelijk op stap geweest, zodat we zo min mogelijk in het hotel hoefden te zijn. Voor ons was dit hotel dus echt een teleurstelling, zeker gezien de hoge prijs van de hotelkamers!

met partner, Okt. 2009
Geweldig intieme bruilofsfeest locatie
jdws
26-8-2010 Wij hebben hier in oktober 2009 ons bruiloftsfeest gehouden en dat was fantastisch van de ontvangst tot het ontbijt de volgende dag was HE-LE-MAAL Top!
Een groot dankjewel aan alle mensen van Hotel Golfzang!

zakelijk (3)
met een groep (2)