Vraag en Antwoord over vakantie in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen in Noord-Holland | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.129 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen

Vraag & Antwoord Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen

betalingswijze (2 reacties)
Hotel Zuiderduin****
anouk
7-12-2011
Ik ga in december 2 dagen met mijn vriend naar hotel zuiderduin en ik vroeg me af of je gewoon contact of met pin kon betalen. Of moet je met creditcard betalen?

pvd136
9-12-2011
Kontant is mogelijk en pinnen denk ik ook

anouk
15-12-2011
bedankt voor je reactie! groetjes

Janneke Kruiter
1-10-2011
Heeft de graaf van egmond wifi?

Janet
18-10-2011
Nee.

op vakantie (0 reacties)
Appartement De Halve Maan
jacolien
14-6-2011
goedeavond, even een vraagje wij willen graag op vakantie met 2 personen van 8 juli tot 15 juli is dat nog mogelijk en wat is de prijs voor deze week ik hoor graag van u met vriendelijke groet Jacolien

suite zeezicht ervaringen (1 reacties)
Hotel Zuiderduin****
Feline
24-11-2010
hallo, mijn vriend en ik gaan in december een weekendje naar egmond aan zee en we verblijven in het 4**** hotel zuiderduin. we hebben de suite zeezicht geboekt en nu wilde wij graag weten of er hier iemand is die ook dit jaar de suite zeezicht heeft geboekt en evt. fotos heeft van het uitzicht of de suite (bed,badkamer enz.)wij zouden reacties erg op prijs stellen!!!

henk
8-3-2011
Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar een suite met zeezicht gehad. Gewoon helemaal perfect!!!!

Bestaat niet meer (0 reacties)
Sauna De Watertoren
Margaret
24-11-2010
Er is geen zwembad, bowling, trampoline, speeltuin meer in Egmond!! jammer hoor

het appartement zelf (0 reacties)
Appartement Torenlicht**
C.G.Webers
19-8-2010
Ik heb een appartement gehuurd bij Torenlicht en zou graag vernemen welke voorzieningen het appartement heeft bijv. is er keukengerei, (bad)handdoeken e.d is er een waterkoker, wasmachine,messen,lepels, vorken,kopjes,eetborden e.d. Is er ook een magnetron ; is er ook een tv. en een radio,een video-apparaat Bedankt bij voorbaat