Hotel Fletcher Badhotel Egmond aan Zee*** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen Nederland beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Badhotel Egmond aan Zee***

5,5
5,7

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Beoordelingen Hotel Fletcher Badhotel Egmond aan Zee***

Parallelweg 2, 1931 EW, Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen
Hotel Fletcher Badhotel Egmond aan Zee scoort een 6,5 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Badhotel Egmond aan Zee***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Badhotel Egmond aan Zee*** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Badhotel Egmond aan Zee*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Fletcher Badhotel Egmond aan Zee*** met andere accommodaties in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Fletcher Badhotel Egmond aan Zee***

5,5
5,7
met partner, 2012
"Teleurstelling"
Storm
8-5-2012 Hotel geboekt via een actie. Een upgrade genomen naar een luxe kamer met een balkon en zeezicht + ontbijt. Volgens de site van dit hotel is er parkeergelegenheid tegenover 't hotel. Dit klopt wel, maar daar is de gelegenheid niet voor, omdat het openbaar betaald parkeren is. 3 straten verder een plek gevonden navraag in het hotel gedaan. Geen probleem, een parkeerkaart van het hotel gekregen voor de D zone. Er werd niet bijverteld dat hiervoor € 3.50 per dag berekend zou gaan worden. Bij binnenkomst werd meteen gezegd dat wij geen ontbijt zouden krijgen. Ik liet mijn betaling zien en weten dat wij wel degelijk een ontbijt zouden verwachtten! De foto's van de kamers kloppen niet met de werkelijkheid, geen zitbank gezien in onze "luxe" kamer... Alles is zeer gedateerd, zeer gehorig, enorm klein, lage plafonds, veel trapjes op en af en de dekbedden leken wel een kindermaat. Erg benauwd allemaal, dus slecht geslapen. De eerste ochtend geen warm water, bleek aan de CV ketel te liggen...
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 18-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw, Heel vervelend vinden wij het te vernemen dat uw verblijf in ons Fletcher Badhotel Egmond aan Zee niet conform uw verwachtingen is verlopen. Alle reacties, zowel negatief als positief, stellen wij zeer op prijs. Dit geeft ons de mogelijkheid onze kwalitieit te verbeteren. Indien een verblijf in de toekomst niet conform verwachtingen is, adviseren wij u dit te melden aan de recepties medewerkers. Deze kunnen vaak nog een en ander betekenen voor u. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met partner, Mrt. 2012
"Leuk hotel"
ikke_1
13-4-2012 Honden in het hotel vind ik zeker niet ideaal.Goed ontbijt.In het weekeind wel parkeerprobleem.

met partner, Feb. 2012
"Prima"
trees
25-2-2012 fijne plek, bij de zee, in het centrum, mooie kamer

met partner, Feb. 2012
"Gehorig"
karlien_korteweg
19-2-2012 1 nacht geweest met bonnen, was oke maar zeker niet voor herhaling vatbaar. Voor het raam van kamer 007 arriveerde 's morgens vroeg een vrachtwagen die met draaiende motor kwam lossen, totdat we uitcheckten is het niet meer stil geweest.

De kamer op zich was verder goed, redelijk ruim. Bad hadden we niet moeten doen, was te vies om in te zitten, douchegordijn was te lang en helemaal verkleurd, badstop was kapot.

Egmond aan Zee is wel heel gezellig en ligging van het hotel is wel super, aan het strand en vrijwel in het centrum. Heerlijk gegeten bij het wapen van Egmond trouwens, een aanrader!!

met partner, Jan. 2012
"Blamage"
Monique van der Pla...
20-1-2012 via een veiling een bon voor een Fletcherhotel naar keuze nadat we deze site hadden geraadpleegd besloten een up-grade te nemen voor een kamer met zeezicht.
de ontvangst was al slecht de jongen die ons inchekte keek niet van zijn computer(dus geen oogcontact)
de kamer was erbarmelijk de remsporen zaten in de wc en er lag een tandenstoker op de grond.
de bedden zijn wel goed als je tenminste 160 lang ben t en geen 195 zoals mijn partner maar ja anders past het bed uiteraard niet in de kamer.
De heren van de Fletchergroep doen wel erg interessant bij de Heer Harry Mens maar ik zou maar een toontje lager zingen
ben mij ervan bewust dat het maar 3 sterren zijn maar dit kan echt niet meer in 2012
het ontbijt was prima vers brood maar daar gaan we weer het is lang geleden dat ik de koffie uit een thermoskan moest halen kom op investeer in een koffieapparaat.
kortom voor mij de laatste keer ooit in een Fletcherhotel er zijn betere ketens

met partner, Dec. 2011
"Nooit meer"
gj.schipper
3-1-2012 kamers zijn erg klein ook al ontbijt is goed diner is erg slecht in ons geval
klachten worden opgelost maar er is dan altijd wel wat en dat is al jaren zo

met partner, 2011
"Nooit meer!"
J
28-11-2011 Hotel heeft een goede ligging, ontbijt is ook goed!

We hadden kortingsbonnen, het leek erop alsof we daardoor een kamer kreeg die weg gedrukt was in een hoek, kleine kamer niet hinderlijk, badkamer met bad het gevolg is dat je niet meer normaal op de wc kunt zitten. Tevens zijn de kamers zeer gehorig!!

met partner, Nov. 2011
"Redelijk tot goed, te gehorig........"
fam. van de ven
23-11-2011 Het eten was uitstekend, de ligging ideaal. Het hotelklamers zijn wel gehorig
We zijn zelfs verhuisd, achterkant 24 uur afzuiging aan, ik kon echt niet slapen. Dat hoort niet zo...........klantvriendelijk personeel.
Verder was alles OK, fam van de ven

met partner, Nov. 2011
"Nooit meer"
A Hoek-Smit
7-11-2011 Kamer ver beneden de maat,zeer laag plafond met uitzicht op blinde muur.
Achterstallig onderhoud in natte ruimte.tegels stuk b.v.
Dit hotel zou ik echt nooit iemand aanbevelen.

met partner, Okt. 2011
"Teleurstelling"
Nic
29-10-2011 Voor een drie sterren hotel erg matig. Je mag natuurlijk geen overdreven luxe verwachten maar dit soort kamers en zeker de badkamer voldoen niet aan de eisen van deze tijd.
Ook van een "luxe 4 gangen diner" verwacht je iets anders dan rijst met kip en wat gewokte groente.
Behoorlijk teleurgesteld in dit Fletcher hotel dus.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Bezienswaardigheden in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen