Hotel De Boei*** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.819 bezoekers online

Beoordelingen Hotel De Boei***

-3  °C

10 februari 2012

een hotelkamer

Hotel De Boei scoort een 7,6 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Boei***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Boei*** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel De Boei*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel De Boei*** met andere accommodaties in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over De Boei***

alleenreizend, Okt. 2011
Nooit meer
Bram Stoffers
13-10-2011 Had via een jnternersite een kamer voor mezelf geboekt. Kreeg een tweepersoons achterin het hotel, daardoor geen internetbereik. Vind hem zelfs voor 2 persoons te klein, geen heerlijke loungestoelen om in te lezen, er was helemaal geen fijne loungeruimte in het hotel. Het kan zijn omdat ik alleen reisde dat men mij de te krappe kamer toebedeelde, daarvoor dan hartelijk dank, het hotel was bij lange na niet vol (ze hadden me best een grotere kunnen geven), mij zien ze er in ieder geval niet weer. Wel vriendelijk personeel, dat moest er ook nog eens bij komen ...

Dikke prima voor een kort verblijf.
Ger
27-8-2011 Op zich een prima hotel, locatie nog beter.
Voor een weekend een aanrader.

Ger.

We voelden ons als klant koning
y. v.d. Weerden
13-8-2011 We boekten dit hotel dmv veiling. Dat doen we vaker en zijn dan tevreden. Hier waren we meer dan tevreden. Er is daar zeker geen verschil tussen gasten met hotelbon en anderen.We kregen een deel van een appartement, groter en beter dan ooit.
Het was die dag bar slecht weer (11 aug 2011) en daarom kregen we het ontbijt voor de volgende ochtens met reductie: een aardig gebaar toch.
Toen de verwarming het niet bleek te doen is al het mogelijke gedaan het te verhelpen.
Toen dat niet lukte is ons een suite aangeboden: groot, prachtig uitzicht en alles erop en eraan.
De volgende dag mochten de fietsen daar nog blijven en hebben we nog langer gebruik kunnen maken van de parkeerkaart dan gebruikelijk.
Dit alles in alle vriendelijkheid.
geweldige service dus een groot compliment waard.

Leuk hotel voor een dag of weekend aan het strand.
jp_2day
17-7-2011 Zojuist één avond/nacht in dit hotel doorgebracht. Ligging is perfect, vlakbij het strand (50 meter lopen) en het centrum. Parkeren kan voor de deur. Let wel op, het is betaald parkeren. Advies: regel een parkeerkaart bij het hotel bij de boeking (a € 2,50).

Ontvangst was vriendelijk en alhoewel wij voor de check-in tijd al arriveerden konden we zonder problemen inchecken. De standaardkamer die wij hadden was netjes en functioneel ingericht. Minpunten: rare aflopende drempel middenin de kamer en de douchebak was lek. Tevens slecht schoongemaakt (wij konden onze namen in het stof schrijven). Klacht hierover is netjes afgehandeld.

Eten (ontbijtbuffet) was prima. Geen bijzonderheden maar wel vers brood en voldoende beleg. Eetgelegenheid is in naastgelegen restaurant 'Westenwind'.

Geen slecht hotel voor een weekendje zon, zee en strand!

Prima uitvalsbasis voor strandvakantie
Hollanders
11-7-2011 Via een aanbieding gebruik gemaakt van een overnachting voor twee personen in Hotel de Boei. Naderhand gevraagd of er een bed bij kon voor onze zoon van 5 en dat was geen probleem: bij aankomst bleken we zelfs een driepersoonskamer te hebben. Alles keurig schoon, netjes en heel. Wel was er aanvankelijk erg veel geluidsoverlast: naast ons hoorden we een man tieren en razen maar uiteindelijk bleek dat we naast de keuken van het restaurant zaten. Na excuses van het personeel niks meer gehoord.

We hadden geen ontbijt geboekt, maar konden voor 9,95 p.p. (5 euro voor kind) alsnog aanschuiven. Prima geregeld: minicroissants, bolletjes, ruim assortiment zoet en hartig beleg, sap en zuivel, zelfs yoghurt en verschillende ontbijtgranen.

Vanwege een fikse regen- en onweersbui 's ochtends geen strand gezien, maar de behulpzame dame achter de receptie had verschillende overdekte kindvriendelijke opties. Sowieso was het personeel erg aardig en behulpzaam.

Boeken/spelletjeskast aanwezig!

met vrienden, Juni 2011
Hotel net achter de duinen
Emiel
13-6-2011 Hotel met een perfecte ligging net achter de duinen.
Bedden zijn goed en douche simpel en netjes (goede straal en warm).
Inrichting verder is simpel.
Ontbijt goed (net afgebakken broodjes, eitje, div. beleg etc.)
Al met al een goede uitvalbasis voor een weekendje egmond!

met vrienden, Juni 2011
Mooier kan niet !!
Roelof
3-6-2011 Mooier kan niet ! Hiermee bedoel ik de ligging van dit hotel. Het strand en de zee is aan de overkant ! Een weekendje hier verbleven en het prima naar de zin gehad. Ik moet er wel bij zeggen dat we een zomers weekend hadden. Kamer was prima, met nota bene uitzicht op zee ! Badkamer wat aan de kleine kant, maar keurig schoon. Ontbijt is in het hotel ernaast (Westenwind). Ook keurig verzorgd. Klein minpuntje dan. Het parkeren. Je kunt een parkeerkaart kopen in het hotel (€ 2,50). Maar die moet je inleveren als je uitcheckt ( 10.30u). Dan moet je een parkeerplek gaan zoeken, maar op en zomerse dag kan dat een probleem zijn. Parkeerkosten € 1,55 per uur. Maar dat neem je op de koop toe. Het is gewoon een schitterende locatie !!

met partner, Mei 2011
Matig
Joop
6-6-2011 De ligging van dit hotel is perfect, door deze goede ligging is het wel rumoerig voor de deur als je pech hebt met een kamer. Het is verder nogal oud en gehorig.

De kamer van ons was niet schoon, er zaten remsporen in het toilet en er lagen overal nog haren van de vorige gasten. Het ontbijt was ronduit simpel maar niet slecht, maarja wat kan je verzieken met een ontbijt?! We hadden er dan ook voor gekozen om de 2e dag het ontbijt er niet meer bij te nemen en zelf broodjes te halen voor dat geld.

Ondanks deze minpunten hebben we het er wel leuk gehad, maar dat moet je er zelf van maken natuurlijk!

Prima hotel
S. Heijboer
10-4-2011 Prima hotel voor kort verblijf. Goede bedden en een schone badkamer. Wel heel veel trapjes op de gangen, dus niet echt voor mensen die slecht te been zijn. Verder kun je in het hotel zelf niets eten, maar naast het hotel zit een prima restaurant (Westenwind). Locatie is fantastisch, recht aan de boulevard. Parkeren is hierdoor wel erg lastig, als je eindelijk een plekje hebt gevonden kun je een tijdelijke parkeervergunning kopen in het hotel voor €2,50 (+€50 borg).

met partner, Mrt. 2011
Leuk hotel!
Muller
14-3-2011 Afgelopen week met mijn vriend naar dit hotel geweest. Konden om half 2 al de kamer in. Hotel ligt recht tegen over het strand, ideaal!
Komen zeker nog een keer terug maar dan voor een langer verblijf.
Een aanrader om uit eten te gaan is: De oude Clipper.
Het enige kleine nadeel is dat het wat gehorig is.

met een groep (2)
alleenreizend (1)