Hotel Bellevue (gesloten)*** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen Nederland beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 2.787 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Bellevue (gesloten)***

-3  °C

10 februari 2012

6,5
5,8
aangezicht hotel

Hotel Bellevue (gesloten) scoort een 7,0 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bellevue (gesloten)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bellevue (gesloten)*** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel Bellevue (gesloten)*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Bellevue (gesloten)*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Bellevue (gesloten)*** met andere accommodaties in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen.

40 beoordelingen over Bellevue (gesloten)***

Hotel? meer overnacht plek
trijnie
1-9-2011 hotel ziet er vervallen uit, dak kapot, keuken gesloten zeeeer oudbollig en de wc/badkamer erg krap (stonk naar urine) Kamer ....t'ja het beddegoed was fris, daar laat ik het maar bij!! (wat een hok) Het ontbijt was daarintegen helemaal goed. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We moesten in een ander hotel ons diner eten, dit was buffet in een veel te grote massa eetzaal, ongezellig.
(het eten sond duidelijk al uren te pruttelen op het buffet, jammer)Lokatie egmond aan zee en omgeving prachtig en top, we hebben fantastische fietstochten gemaakt naar Schoorl en Castricum. we vonden de prijs voor dit hotel (bijbetalen voor parkeren) erg hoog, 2 nachtjes voor 200 euro. Van een hotel gevoel konden we echt niet spreken hier.

Dicht maar hoeft ook niet meer open te zijn
Syl
4-10-2011 Voor de 4e keer geweest. Nu als afscheid. De duurste kamer genomen (met mooi bad). Er was niets aangevuld, geen bekertjes in de badkamer, een tissues. Jammer! Hadden het volle pond betaald voor de bruidssuite en kregen daarvoor alleen een gepeperde rekening. Afknapper nadat we het hier altijd zo naar ons zin hebben gehad!

met partner, Jan. 2011
Ons eigen stamhotel
Syl
30-1-2011 Elk jaar gaan we weer terug. Niet voor de super de luxe kamers, maar voor de sfeer en de gezelligheid! Het eten is gewoon lekker, de kamer oud maar schoon. De bediening heel aardig. Over een paar maandjes nemen we de bruidssuite die we mochten bekijken; dubbel genieten!!

met vrienden, Jan. 2011
Mooie ligging jammer gedateerd hotel
Hengus
30-1-2011 Het hotel ligt perfect voor strand en centrum, jammer dat het er zo oudbollig eruit ziet. Er is echt iets moois van te maken op deze perfecte locatie.
Het ontbijt is goed niet maar niet overdreven goed, niks extra's of speciaals. Kamers schoon en ruim, wel erg gehorig. De buren waren te verstaan, dit is zeer hinderlijk! Kleine badkamer, wel goeie straal uit douche en heerlijk warm.
Jammer dat de bar sluit om 22.00 uur, anders bleven we nog een tijdje hangen het is wel erg vroeg dicht.
Leuk voor 1 keer, maar wij gaan niet meer hier boeken.
We waren met 2 koppels.

met partner, Jan. 2011
Prachtige locatie, vlak aan zee
degraaf
23-1-2011 Wij waren 1 nacht in dit hotel aan de Boulevard van Egmond aan Zee. Je steekt de straat over en je kan naar beneden het strand op, wat natuurlijk perfect is. De kamer die we hadden gekozen had ook zeezicht. Eenvoudige kamers, maar wel behoorlijk schoon. Minpunt, de douche was koud en bedden kraakten nogal. Het hotel is dus heel klassiek qua inrichting, maar dat heeft ook wel wat.

Voor een paar nachten een acceptabel hotel.
Anna
7-9-2010 Ons 4-gangen menu was niet opgewarmd en werd ook niet binnen een 30 minuten uitgeserveerd. Ons verzoek om een aanpassing in verband met een dieet werd zonder meer gehonoreerd en een toeslag hiervoor vonden wij ook niet op de afrekening terug.
Het hotel is inderdaad gedateerd, maar schoon (behalve de ramen) en handdoeken werden bij ons wel op tijd gewisseld.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Wel aardig hotel
Petra
21-8-2010 Hotel ligt perfect ,werkelijk zowat op het strand.Super verouderd is alles.Tapijt zit met stukken ducktape vastgeplakt waar het kapot is. Alles oogt versleten en een goede make over zou dit hotel werkelijk top maken Inrichting echt uit de 70ér jaren.Personeel enorm vriendelijk.Voor een nachtje aan te bevelen maar voor langere tijd weet ik het niet

met partner, Juli 2010
Mooie locatie, oud gebouw
Ellen
21-7-2010 Wij hadden een kamer aan de achterzijde op de 5de verdieping, beetje oudbollig, maar wel schoon en netjes. Lift klein en piepend. Ontbijt goed. Ligging top, tegenover de strandopgang.

zakelijk, Juni 2010
Aardig beetje sjofel hotel direct aan strand
zigeunerprinsesje
7-7-2010 Beetje een indruk van fawlty towers, maar dat heeft meer met de krip door sluip door gangetjes en trappetjes te maken.

Niet zo geschikt voor mensen slecht ter been. Wel een lift, maar je moet toch altijd een paar trap-treetjes kunnen lopen.

Bediening was reuze aardig.
Eten redelijk tot goed. bediening wel wat traag, maar dat maakten ze goed door de vriendelijkheid.

Ik had een 1-pers-kamer (1-pers-bed) goed te doen. kamer wel wat oud, loshangend behang enzo, maar was wel netjes. badkamer ook.
Was wel erg warm op de kamer.

met partner, Mrt. 2010
Prijs kwaliteit is goed
Kees en Renate
27-3-2010 Het hotel heeft een super ligging direct aan het strand van Egmond aan Zee. Gezellig familiehotel met vriendelijk personeel. Kamers zijn wat gedateerd maar alles is aanwezig.

6,4
5,8