Bed and Breakfast Anneke's B&B in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Anneke's B&B

9,6

Bed and Breakfast Anneke

Beoordelingen Bed and Breakfast Anneke's B&B

Voorstraat 58, 1931 AM, Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen
Bed and Breakfast Anneke's B&B scoort een 9,3 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Anneke's B&B? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Anneke's B&B in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Anneke's B&B vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Bed and Breakfast Anneke's B&B met andere accommodaties in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen.

5 beoordelingen over Anneke's B&B

9,6
met vrienden, Sept. 2011
"Een erg mooi verblijf en een geweldige gastvrouw"
ine en marion
14-9-2011 We hebben een geweldige tijd gehad bij Anneke. We kregen een mooie, ruime kamer met een groot overdekt balkon. Fijne bedden waarin het heerlijk slapen was.
In de grote eetkamer kon je 's morgens het ontbijt nuttigen. Aan de ontbijttafel was veel zorg besteed. Allerlei broodjes, beleg, een gekookt eitje, zelfgemaakte jam, een smooty, kortom het ontbrak ons aan niets.
Ook was Anneke goed op de hoogte van wat er in en om Egmond aan Zee te doen was en gaf ons wat tips mee. We hebben er veel aan gehad.
Dit is voor ons een adres waar we in de toekomst zeker nog eens terugkeren.

Dankjewel Anneke voor je deze geweldige dagen.

Ine en Marion

met vrienden, Aug. 2011
"Op 5 min. lopen van centrum en strand!"
vakantieganger
30-8-2011 Ons verblijf met 4 vriendinnen bij Anneke's B&B is ons prima bevallen.
Na een warm welkom met een drankje en wat lekkers naar onze kamers, 1 aan de voorzijde met eigen badkamer en 1 aan de achterzijde met eigen badkamer en groot, gedeeltelijk overdekt balkon (handig voor de rokers). Alles in slaapkamer aanwezig en te vergelijken met een 4 sterren hotelkamer. Ontbijt in 1 woord fantastisch!
Echt binnen 5 min. in het centrum met gezellige winkels en heel veel restaurants, aan het einde van de winkelstraat loop je zo het strand op. Goede fietsen gehuurd bij Karels, en heerlijk door de duinen gefietst. Lekker gegeten bij Grieks restaurant en nog lekkerder bij restaurant "zonnig Zuid". Dit bed and breakfast is zeer aan te bevelen. Egmond aan zee! Ik wist niet dat we zo iets moois in Nederland hadden.
Groet,
Wilma

met partner, Mei 2011
"Heel veel voor weinig"
ivonne en fred
10-5-2011 Dit B & B was voor ons een schot in de roos. zijn echt hotel gangers maar nu we dit geproefd hebben.
2 x nu geweest en 2 x andere kamer.
Ligging perfect, auto meestal voor de deur. stukje lopen en in winkelstraat. aan het einde vd straat weer strand.
kamer voorzien van alles wat je nodig hebt. Douche, wc, handdoeken, zeep, koffie.thee faciliteit incl ingredienten. Plateau met snoepjes en chips en fruit. 2 flesjes water, koelkast, tv en dvd incl films. op de gang spellen en boeken en zelfs een fohn tja....

en dan nog het geweldige ontbijt, verse sap od smootie, vers fruit, eitje, div broodjes en beleg etc etc.

Anneke en Herman een groot complimetn en we zeiden het al bij plaats en mooi weer we come back!

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk gelogeerd bij Anneke"
hilde en henry
24-9-2010 Een gewoon woonhuis, beetje vol en gedateerd, maar een erg leuk onderkomen.
Zeker voor de prijs, is het heel goed te doen.
Het ontbijt is meer dan perfect, en je krijgt
een zakje om evt. lunch in klaar te maken. Anneke zelf is erg aanwezig, soms wil je ook gewoon rustig samen ontbijten, maar oke..
De kleine slaapkamer 3 was goed, en alles zat erin.
Beetje gedateerd maar brandschoon.
Heerlijk royale douchecabine.
Niks gehoord vanuit de andere twee kamers, die ook bezet waren.
Parkeerkaart voor 2,50 per dag voor de deur.
En als je weg bent de hele dag,
geef je anneke de autosleutels en zij draait de tijd door op de kaart, handig.
Voor 2,50 zit je met de bus midden in Alkmaar, echt een aanrader.
Het straatje naar de zee heeft veel leuke winkeltjes.
Heerlijk en supergezellig eten bij best-west.
Al met al een perfct en centraal verbijf voor een weekendje aan zee.

met partner, Aug. 2010
"Geweldige gastvrouw!"
Gerda van Rijsse
20-9-2010 Anneke Marse heeft een heel gezellig en goed verzorgd Bed en Breakfast in Egmond aan Zee. Zij heeft echt nog dat oerhollandse gastvrijheidsgevoel en dat straalt ze uit op haar gasten! Wij vonden haar via de VVV van Egmond onder bed en breakfast. Ze doet goed haar best om de gasten een fijne tijd te bezorgen,helemaal niet opdringerig en zeer behulpzaam. Ze maakt een grandioos ontbijt met lekkere verse produkten en soms een eigengemaakte 'smoothie'van vers fruit! Geweldig! Als wij ooit weer in Egmond moeten overnachten,dan bij Anneke!

Bezienswaardigheden in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen