Camping Kennemer Duincamping Geversduin**** in Castricum Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Kennemer Duincamping Geversduin****

31 mei 2012

Camping Kennemer Duincamping Geversduin**** Castricum

Beoordelingen Camping Kennemer Duincamping Geversduin****

Beverwijkstraatweg 205, 1901 NH, Castricum
Camping Kennemer Duincamping Geversduin scoort een 8,4 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Kennemer Duincamping Geversduin****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Kennemer Duincamping Geversduin**** in Castricum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping Kennemer Duincamping Geversduin**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping Kennemer Duincamping Geversduin**** met andere accommodaties in Castricum.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Kennemer Duincamping Geversduin****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke camping"
Klaas en Astrid
6-5-2012 Net 3 uurtjes terug van een weekje kamperen op deze camping. De ligging is prima. Grenzend aan het bos, voor duinen en het strand moet je een stukje fietsen (3,4 km). Personeel bij de receptie was beleefd en aardig maar zou naar kleine kinderen wat enthousiaster mogen zijn. Animatie is leuk. Jonge mensen maar ze doen hun best. De camping is zeer geschikt voor jonge kinderen. Je hebt natuurlijk altijd wel een idioot die zich misdraagt maar wij stonden op het auto vrije veldje en dat is echt heerlijk. Het eetcafe was super. Grote heerlijke maaltijden en relaxed naar kinderen toe. Lekker dat het voor de speeltuin ligt dus je kunt rustig verder eten als je kinderen naar buiten willen. Sanitair werd 2 x per dag schoongemaakt. Irritant was (en dat is voor mij het enige minpuntje van afgelopen week) dat er geen vaste schoonmaaktijden werden gehanteerd. Dan weer half 9 dan weer half 10.
Leuke camping die zijn cijfer bij Zoover meer dan waard is.

met partner, Okt. 2011
"Mooie natuurcamping!"
Maureen Jaspers
13-11-2011 Midden in de duinen. Prima om te wandelen en te fietsen en dicht aan zee.

met partner, Okt. 2011
"Klussen in de natuur"
Familie Schilder
11-11-2011 In de herfstvakantie hebben we deelgenomen aan klussen in de natuur. 4 dagebn gratis overnachten en een halve dag klussen op de camping. Een erg leuke activiteit met leuke medewerkers. Volgend jaar zeker weer!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldig strandhuisje gehuurd"
caroden
25-9-2011 Erg leuk! De camping zelf beoordelen we niet want daar hebben we geen gebruik vn gemaakt, zag er overigens op het oog goed uit, wel wat kleine plekken.

Wel hebbn we het campingsanitair gezien: supernetjes, schoon en fris!

We beoordelen het gehuurde strandhuisje. Helemaal geweldig. Goede sfeer, leuke plek en goed ingericht. Ook lekker schoon. En die veranda is heerlijk! Alles is aanwezig voor een heerlijke tijd!

Receptie top! Zeer vriendeljk.

Eetcafe en supermarkt heel goed!

"Mooie camping"
Fam. De Haas
5-9-2011 Kinderen kunnen hier fantastisch spelen. De plaatsen liggen mooi. Je hebt niet het idee dat je op zo'n grote camping bent. Ook worden er leuke excursies georganiseerd (met kinderen), zoals zeevissen en op stap met de boswachter.

"Prima!"
margaberkhout
3-9-2011 Wij hadden via veiling een strandhuisje geboekt. Het was uitstekend! De normale prijs in het hoogseizoen voor een week
€ 1012,- is echt veel te duur...

"Leuk gelegen camping"
petra
23-7-2011 Pluspunten van deze camping zijn dat het mooi gelegen is, je hoort er geen autoweg en ondanks dat het een grote camping is doet het er toch rustig aan. Ook besteden ze aandacht aan het milieu en de natuur. De activiteiten en animatie voor de kinderen is ook gericht op de natuur. Daardoor krijg je erg leuke animatie. Bijvoorbeeld hutten bouwen, korren/zeevissen, enzovoorts. Wel jongen meiden die dit begeleiden, volgens mij geen professionele begeleiding en afgeronde entertainment opleiding maar meer een vakantie baantje. Ondanks de vele regen wordt het geen modderpoeltje op de camping. Wat wel een minpuntje is is dat het een super dure camping is. In het hoog seizoen betaal je al bijna 40 euro per nacht voor een kampeerplaats zonder stroom en water. Alleen een staanplaats. Is eigenlijk niet normaal!
Wel is het sanitair heel schoon. Werd wel altijd schoon gemaakt precies op de momenten dat je net je bed uit bent en heel nodig moet plassen.

"Echt een aanrader!"
Petra
22-11-2011 Wij verbleven in juli op camping Geversduin. In één woord geweldig! Wij hadden een mooie zonnige plaats voor onze caravan.
Door de receptie kregen wij een warm ontvangst en voelde wij ons erg welkom. De supermarkt op de camping vond ik ook erg prettig. Daar hebben wij veel gebruik van gemaakt.
Op de camping konden mijn 2 kinderen van 8 jaar gebruik maken van de animatie. Hartstikke leuk en de kinderen waren daar niet weg te slaan! Erg goed georganiseerd en wij hebben een onwijs leuke vakantie gehad. Voor ons vertrek hebben wij meteen weer voor het volgend seizoen geboekt!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Fantastische Plek."
D. Bijman
9-6-2011 Een erg mooie camping, met vriendelijk personeel en een geweldig animatie team.
alles goed geregeld, we gaan zeker terug komen.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zandbak"
Jeroen
6-6-2011 Het veldje wat we toegewezen kregen was allemaal los zand. De caravan kwam dus ook midden op het veld helemaal vast te zitten in het zand. Via de receptie naar de terreinknecht en via de terreinknecht naar de receptie (van het kastje naar de muur dus), maar geen oplossing. Uiteindelijk met een plaat hout onder de wielen de caravan op zijn plek gekregen. De voortent was nauwelijks vast te zetten in het zand.
Hier gaan we dus niet meer naar toe.
Horeca en winkel door de week 's avonds gesloten, daar heb je ook al niks aan.
Tijdens de drukke tijden is het sanitair voor een uur afgesloten voor schoonmaak.
Animatie was voor de kinderen wel goed.

1 2 3 4 5 6 volgende