Camping Kennemer Duincamping Bakkum** in Castricum Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Kennemer Duincamping Bakkum**

Bosplaatsen

Beoordelingen Camping Kennemer Duincamping Bakkum**

Zeeweg 31, 1901 NZ, Castricum
Camping Kennemer Duincamping Bakkum scoort een 7,7 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Kennemer Duincamping Bakkum**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Kennemer Duincamping Bakkum** in Castricum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping Kennemer Duincamping Bakkum** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping Kennemer Duincamping Bakkum** met andere accommodaties in Castricum.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Kennemer Duincamping Bakkum**

met partner, 2012
"Prachtig gelegen tussen bos en duinen"
joke
14-5-2012 mooie camping midden tussen de bomen niet ver van de duinen op loopafstand van de zee. mooi pad door de duinen naar de zee.
sanitair is uitstekend douchen gratis, ook gratis warm water.

met jonge kinderen, 2011
"Volop Genieten op Bakkum!"
Anna Perdu
11-10-2011 ...voor kinderen en ouders! Prachtige omgeving, genoeg te doen. Strand op loopafstand, sowieso een feest voor de kids. Sanitair subliem. Fietsen gehuurd en erop uitgegaan in de natuur naar de speelweiden in het bos...zelfs buffels tegengekomen. Kortom plezier en ontspanning voor ons hele gezin. Wij voelden ons erg thuis op camping Bakkum!

"Een heerlijke plek"
fam beers
4-10-2011 het is 1 km van het strand lekker wandelen samen door het duin heb heerlijk genoten
mooi dorp in castricum heerlijk gegeten

"Heerlijke camping!"
Fam. Visser
29-8-2011 Wij komen hier al een aantal jaren, een weekendje of week in het hoogseizoen. Voor de kinderen is er veel te doen; eigen musical spelen, huttenbouwen en broodjes bakken bij het kampvuur. Vriendelijk personeel die je tegenkomt met de golfkar of bakfiets. De camping hoef je niet af, supermarkt, eethuys, kip- en ijs- en viswinkel het is er allemaal.

met jonge kinderen, 2011
"Bijzondere plek dicht bij de zee"
donderwig
22-8-2011 Vorige maand met ons gezin naar Bakkum geweest, het was even wennen, wij zijn kleine natuurcampings gewend! De camping is zeer groot maar heeft toch een gemoedelijk, natuurlijk karakter, dat vonden wij erg prettig. Je hebt niet het gevoel dat je op een recreatiepark staat. Er is veel te beleven voor kinderen, ook voor de wat oudere. Het strand is op loopafstand, ideaal. Wij stonden op een tentplek zonder stroom, Commisarisveld. Het lijkt erop dat men hier niet rekent op grote stormtenten, de plaatsen zijn zeer klein, maar misschien zijn we verwend.
Er is een supermarkt en campingwinkel aanwezig, verder veel horeca, je hoeft de camping in principe niet af.
De camping, winkel en horeca zijn erg duur, maar het is erg makkelijk alles bij de hand te hebben.

met vrienden, Aug. 2011
"Van alles te beleven"
Henk
4-9-2011 Wij waren hier met een groep vrienden + kids. We verbleven in 'Bakkum's Hoeve' welke midden op de grote camping ligt. Een prachtige accommodatie voor grote groepen. Een hele ruime beneden verdieping met grote keuken en woonkamer. Boven zijn diverse 4 en 2 persoonskamers. Het is er boven wel gehorig! Dat was eigenlijk het enige minpuntje. De tuin rondom de hoeve is afgezet met een hek. De kleintjes kunnen dus niet weglopen. Er is van alles te beleven op de camping. En het ligt dicht bij zee. Helemaal super dus. Het personeel is vriendelijk. Qua publiek vind je er werkelijk van alles. Er zijn zelfs 'wijken' op de camping. Wij vonden het super en de kinderen wilden er blijven wonen, dus dat zegt genoeg!

met jonge kinderen, 2011
"Geweldig! Lekker in de Natuur!"
Patrick
17-8-2011 geweldig, zo liggend in het duingebied! Lekker rust! en veel te doen!

Soms wel klein beetje vermoeiend al dat lopen naar je plaats, maar ik heb toch zelf gekozen voor een autovrije plaats!

Volgend jaar zeker weer!

"Gezellige camping"
Familie Glenning
27-8-2011 Leuke camping en ondanks dat het weer niet erg mee zat hebben we ons prima vermaakt. We hebben veel gefietst en leuke dorpjes zoals Egmond bezocht. Ook hebben we een excursie gedaan. Lekker op de fiets naar het strand en met een net gevist onder begeleiding van een gekke, maar leuke leider. We vingen garnalen en zelfs een Pieterman. Jammer dat het regende maar het was wel heel leuk.

"Mooie camping"
J.Swinkels
4-8-2011 Deze zomer in juli op camping Bakkum gekampeerd met eigen caravan. Deze camping is ons zeer goed bevallen. Mooie natuurlijke plaatsen, dichtbij het strand en genoeg te doen voor onze kinderen (2 en 4 jaar oud). Vriendelijke medewerkers, voldoende eetgelegenheden en schoon sanitair. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

"Geweldige plaats om met je gezin te overnachten."
Familie Dekkers
17-8-2011 kennemer duincamping bakkum is een kindvriendelijke camping, qua eetgelegenheden is het voldoende, bij de sanitairgebouwen waren soms wel wat verstoppingen maar voor de rest was het gewoon schoon en netjes. de ligging van de camping is perfect lekker dicht bij het strand! alleen miste ik het zonnetje :-)

1 2 3 4 5 6 7 volgende