Camping Tempelhof***** in Callantsoog Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Tempelhof*****

een van de vele speeltuinen

Beoordelingen Camping Tempelhof*****

Westerweg 2, 1759 JD, Callantsoog
Camping Tempelhof scoort een 8,2 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Tempelhof*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Tempelhof***** in Callantsoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Tempelhof***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping Tempelhof***** met andere accommodaties in Callantsoog.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Tempelhof*****

met vrienden, Sept. 2011
"Goede camping"
annet
29-4-2012 4 dagen met een camper gekampeerd op deze camping.

Pluspunten:
- Op loopafstand van het strand.
- Alle voorzieningen zijn aanwezig.

Minpunten:
- Koud zwembadwater.
- Veel zand op de kampeerplaatsen i.p.v. gras.
- Sanitairgebouw stonk naar riolering.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Super camping"
klokgieters
5-9-2011 leuke camping gaan volgend jaar weer heen
zwembad was leuk sanitiar zag er keurig uit

"Slecht restaurant"
Ruud
21-8-2011 Leuke camping maar de prijs / kwaliteitverhouding is niet goed.
Restaurant is erg matig. Keurig sanitair. Net iets te ver van het strand.

"Zeer leuke tijd gehad op een mooie camping!"
de Jong
7-8-2011 Camping Tempelhof is een gezellige familiecamping. Ondanks het wat mindere zomerweer hebben wij (2 volwassenen en 2 kinderen) een zeer leuke tijd gehad. Voor de kinderen is er genoeg te beleven op de camping. Speeltuinen, een mooi overdekt zwembad, een complete sporthal en niet te vergeten een leuk animatie-team (boogschieten, klimcursussen, spooktocht enz.). Er wordt genoeg gedaan om de kinderen te vermaken.

De sfeer op de camping is goed. Vriendelijk personeel en een leuke horecavoorziening met een prima sfeer. Een supermarkt ontbreekt ook niet. Het sanitair wordt goed schoon gehouden en ziet er keurig uit.

Verder heeft Callantsoog genoeg te bieden, het is een levendig dorp waar een gemoedelijke sfeer hangt. De restaurants zijn prima en je kunt er terecht voor al je boodschappen.

"Waardeloze animatie"
Visser
17-7-2011 Nette camping, wel kleine plekken. Het sanitair is schoon. De animatie is echt slecht, laten kinderen huilen zonder enige vorm van troost. Mijn zoontje van 7 mag niet meedoen met trefbal omdat hij nog geen 8 jaar is een week eerder mog hij wel gewoon meedoen. Wat een zielig gedoe.

met een groep, Juni 2011
"Gezellige camping!"
Marc Duit
7-7-2011 We waren met de groep 8 naar deze camping, het ziet er goed verzorgd uit. Er zijn veel dingen te doen het is een mooi gebied en je kunt er veel doen. Iedereen van de Tender heeft erg genoten.

met een groep, Juni 2011
"Leuke camping!"
Dylan Geerking
7-7-2011 Leuke camping met speeltuin en zwembad. Mooie veldjes voor de tenten. We hebben met de groep veel plezier gehad!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Camping voor een week"
Bert
8-6-2011 Uitstekende camping voor een korte periode. Doordat er weinig tot geen privacy is op de staanplaatsen (comfort) voel je je nogal snel bekeken op deze camping. Aan animatie en extra speelgelegenheden geen tekort voor iedereen. Het restaurant serveert een uitstekende menukaart. Callantsoog is een prima plaatsje om de dagelijkse boodschappen te doen. Verder is het strand lekker breed en heb je ruimte genoeg een "eigen" plekje te bemachtigen. De omgeving is uitstekend om lekker te gaan fietsen en verder een bezoekje te brengen aan de kaasmarkt van Alkmaar

met jonge kinderen, 2010
"Super!"
Bastian Haagsma
14-9-2010 Tijdens mijn verblijf werkte het weer niet altijd mee, echter hebben mijn dochtertje en ik hier niets van gemerkt en hebben ons op (en om) de camping goed kunnen vermaken met slecht weer.

Mijn complimenten over de service en de klantvriendelijkheid! Echt super. Mijn "incident" met de vaatwasser (vaat kwam er extreem vies uit doordat waarschijnlijk een gast de bbq erin heeft gehad) is super opgelost en mijn complimenten voor het boen werk en de hulpvaardigheid. Ik was echt verast!

Puck en ik hebben een heerlijke tijd gehad. Als ik het geld had gehad had ik een nazomer arrangement genomen. Misschien volgend jaar!

In ieder geval zal ik deze camping zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen en heb dit al gedaan.

Mijn complimenten voor het personeel en natuurlijk de camping zelf. Maar MET NAME voor het personeel!

Groetjes,
Puck en Bastian.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke vakantie gehad maar geen 5 sterren waardig"
vanbeekjes
21-8-2010 Wij hebben een prettige vakantie gehad maar vonden de camping geen 5 sterren waardig.
De pluspunten van de camping waren:
*Supermarkt aanwezig met breed assortiment
*zwembad aanwezig
*Leuke waterspeelplaats voor kinderen
*leuke animatie
*Zeer schoon sanitair

Min punten waren:
*geen toezicht in het zwembad waardoor de jeugd steeds meer uitdagende toeren gaan uithalen. Is niet prettig als je met kleinere kinderen zwemt
*DUUR, overal hangt een prijskaartje aan. Weinig valt er onder de noemer service van de zaak... Extra betalen voor de stroom die je verbruikt, de rekening na 2 weken liegt er niet om (32,50) terwijl we echt niet overmatig gebruik hebben gehad!
* zeer kleine plaatsen. Middel comfort zou 70 m2 zijn maar is het absoluut niet. Dicht op elkaar!!
* onlogische indeling van de camping, geen leuk pleintje aanwezig als een soort centrale ontmoetingsplek. Auto's staan overal geparkeerd waardoor je eerste indruk is dat het een parkeerterrein lijkt (rommelig)

1 2 3 4 5 6 volgende