Hotel Het Zwaantje** in Callantsoog Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel Het Zwaantje** Callantsoog

Beoordelingen Hotel Het Zwaantje**

Duinroosweg 36, 1759 HJ, Callantsoog
Hotel Het Zwaantje scoort een 7,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Het Zwaantje**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Het Zwaantje** in Callantsoog, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Het Zwaantje** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Het Zwaantje** met andere accommodaties in Callantsoog.

9 beoordelingen over Het Zwaantje**

"Prima hotel"
J. Hamminga
8-9-2011 Het is een klein maar fijn familie-hotel. Kamers zijn niet echt groot maar schoon.
Ontbijt is niet in buffetvorm maar wordt geserveerd, is afwisselend en ruim voldoende, net als het diner.

met partner, Mei 2011
"Fantastisch,uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding"
Hannie en Dick Pike...
17-5-2011 Voor de tweede keer geweest en weer voortreffelijk, goede ontvangst, goed gegeten, voldoende, lekker en gezellig,uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Hannie en Dick Piket

met partner, Mei 2010
"Perfect voor de prijs!"
Dick Piket
10-5-2010 kleine kamer maar kraakhelder schoon,
geen keuzemenu maar prima menu en
voldoende en bescheiden maar klantvriendelijke
bediening, voor herhaling vatbaar.

met partner, Mei 2009
"Zeer klantonvriendelijk."
René
25-8-2009 Ondanks de mooie ligging raden wij u dit hotel niet aan. Avondeten komt uit de frituur en bevatte haren. Als je er iets van zegt, heeft de klant het gedaan. Erg vreemd en zeer onprofessioneel. Ga dus ergens anders eten.

"Prima bevallen"
Eric & Monique
17-10-2008 hebben 2 overnachtingen gehad in het zwaantje. wat ons opviel was dat de handdoeken niet werden gewisseld tijdens ond verblijf. voor de rest was alles prima in orde. de gastvrouw was zeer vriendelijk want ik had van haar nog wel wat langer mogen blijven.......:-)

met partner, Okt. 2007
Charlie
26-1-2008 Ontvangst afwachtend en niet al te vriendelijk. Kleine kamer met zicht op de achtertuinen van de omliggende huizen. Onvrije kamer, alsof je je in een aquarium, zichtbaar voor het publiek, bevond. Wel goede bedden. Piepkleine wc annex douche met een schuifdeur. Nauwelijks ruimte om een onderbroek aan te trekken, waardoor de gordijnen vanwege doorkijk van buiten voortdurend dicht moesten. Erg gehorig. Zeer karig ontbijt en al met al veel te duur.

Familie, Apr. 2007
Hinke Veenstra........
7-7-2007 Ik ben in April een paar dagen met m'n broer naar Callantsoog geweest. Een prima keuze om onze overnachtingen te reserveren bij 't Zwaantje.
Zeer proper, zeer geschikt voor mensen, die zoals ik last hebben van allergieën! Prima ligging. Kortom; echt een plekje wat voor herhaling vatbaar is.............

Familie, Jan. 2007
Son de Jager
13-9-2007 Onze kamer was meer een veredelde bezemkast; bij open raam kwam de frituurlucht uit de schoorsteen van de keuken binnen. Door de dunne wand hoorden we de buurman hoesten.
TV werd (zeer betuttelend!) om half een 's-nachts uitgezet.
Ontbijt was schraal; zelfs geen glas melk of jus-d'orange erbij. Diner was altijd met puree, of een gefrituurde aardappelvariatie. We kwamen een keer 3 minuten over de vaste diner tijd om half zeven binnen en de soep stond al op onze tafel; zeer onbeschoft serveren is dat!
De eigenaresse serveerde eten op haar slippers; zelden zo een amateuristisch geheel meegemaakt!
Nooit meer!

met partner, Mei 2005
R J Koops
11-10-2005 In 04/05 een midweek geweest.Kamer schoon en verzorgd.Radio/ tv en koelkast op de kamer.Goede bedden.Geen keuze menu maar het eten was voortreffelijk.Vriendelijke gastheer/vrouw.Loop afstand naar het centrum 3min en naar het strand 5min.EEN ECHTE AANRADER VOOR EEN WEEKENDJE UIT.