Hotel Bloemendaal*** in Bloemendaal Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel

Beoordelingen Hotel Bloemendaal***

Korte Kleverlaan 6, 2061 EE, Bloemendaal
Hotel Bloemendaal scoort een 8,2 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bloemendaal***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bloemendaal*** in Bloemendaal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Bloemendaal*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Bloemendaal*** met andere accommodaties in Bloemendaal.

13 beoordelingen over Bloemendaal***

met vrienden, Apr. 2012
"Prachtig hotel, mooie arrangementen"
Arthur Kolks
22-4-2012 We hebben bij dit hotel voor 6 personen het arrangement Slapen met Sterren geboekt: een overnachting in luxe suite met diner bij De Bokkedoorns. Alles was uitstekend geregeld, mooie ruime kamers en een uitstekend ontbijtje in het café.

met partner, Dec. 2011
"Prachtige Kamers"
joris
3-1-2012 Hotel Bloemendaal is een gezellig hotel met prachtige kamers in het hartje van Bloemendaal. We hebben het ontbijt op bed gehad, en dat was heerlijk. Zeker komen we hier een keer terug.

met vrienden, Aug. 2011
"Erg vriendelijk en gastvrij"
Myrna en Jurgen
31-8-2011 een zeer geschikt hotel om met een groep vrienden of familie een paar dagen te vertoeven. Wij waren vanwege ons huwelijk er meerdere dagen en vonden het erg fijn om met onze groep een eigen 'huiskamer 'tot onze beschikking te hebben.

met partner, 2011
"Zeer goed hotel"
johnny
30-7-2011 Heel leuk hotel , met vriendelijk personeel en zeer goed eten . De kamer was schoon en netjes , de bedden waren goed , eigenlijk was er niks op aan te merken .

met partner, 2010
"Kwalitieit , gezelligheid en super verzorgd"
esther de vries
21-12-2010 wij hebben een heerlijk weekend gehad in hier , cafe/ restaurant super gegeten en heerlijk mooie schone kamers .. wij komen zeker terug hier

met partner, 2010
"Sfeervol hotel perfecte bediening en leuke kaart"
mark sims
21-12-2010 mooie schone kamers , locatie top en bediening was zeer vriendelijk echt voor herhaling vatbaar

met vrienden, Dec. 2010
"Even lekker weg!"
Aukelien en Britt
22-12-2010 Heerlijk genoten van een nachtje in hotel Bloemendaal! Eigenaar onwijs vriendelijk, brengt je met liefde even naar het station of naar Haarlem, geen enkel probleem. We hadden gehoopt dat het iets dichter bij het strand was, maar dat is nog wel ruim 7 km. Lekker eten in het café en 's avonds na een koude, barre tocht door de sneeuw heerlijke warme chocolademelk! Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug...!

met partner, Dec. 2010
"Erg mooie kamers en lekker eten"
Kroon
23-12-2010 Goede service en vriendelijke bediening.
Komen hier zeker nog eens terug, afstand tot het strand viel wel tegen. Is verder dan we hadden verwacht.

met partner, Dec. 2010
"Super! Heerlijke luxe kamers met geweldig cafe"
M
21-12-2010 Geweldige plek? Luxe kamers, lekkere lange bedden, heerlijke douches en geweldig Cafe met restaurant beneden. Leuk en hulpvaardig personeel

met partner, Aug. 2010
"Wat een lawaai - what a noise"
rene de jong
31-8-2010 We hadden de duurste kamer geboekt. Bleek boven de kroeg en zijn terras te zitten. Vanaf 23.00 uur zaten er gasten op het terras die met elkaar aan het praten waren. Doordat de kamer enkel glas heeft had je het gevoel dat je bed op het terras staat. Ook voorbij komende auto´s en brommers zijn goed te horen. Na met de kroeg te hebben gebeld waren de gasten op het terras gauw vertrokken, maar toen konden we de muziek van de kroeg goed horen. Uiteindelijk sliepen we pas om 1.30 uur. Volgende dag brak wakker en de eigenaar deed alsof het allemaal wel mee viel. Reageerde op een hele vervelende manier. De prijs is € 185,- per nacht. Mag je op z´n minst verwachten dat het stil is....