Hotel Victoria*** in BergenNH/Bergen aan Zee Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Victoria***

31 mei 2012

Voorkant van het hotel

Beoordelingen Hotel Victoria***

Zeeweg 33-35, 1865 AB, BergenNH/Bergen aan Zee
Hotel Victoria scoort een 8,1 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Victoria***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Victoria*** in BergenNH/Bergen aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Victoria*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Victoria*** met andere accommodaties in BergenNH/Bergen aan Zee.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Victoria***

met partner, Mei 2012
"Tijd voor een opfrisbeurt"
bieneke
8-5-2012 Lokatie prima, dicht bij zee, de buurt is verpauperd. Interieur suf, vol snuisterijen, maar niet in een stijl. Het pand heeft wel potentie! De kamer: niet groot, wel netjes. Boxspring met kuil(tje). Badkamer modern, na 1 douche helemaal nat. Huishouding prima. De keuken: weinig fantasie. Wij hadden een arrangement incl. 4x diner en ontbijt. De maaltijden kostten € 45,- pp/pn. Elke dag soep (paprika-, groente-, tomaten-en de laatste dag uiensoep, dat was de tomatensoep van de dag ervoor aangevuld met uien). Kortom: Ze willen wel, het lukt niet. Het aanbod bij ontbijt is wel ok. Veel soorten beleg, croissantje erbij, gekookt eitje, sinasappelsap, iedere dag hetzelfde, dus geen variatie. Thee en koffie uit een automaat, terwijl er een mooi koffiezetapparaat staat waar heerlijke koffie uit komt....Jammer. Dat is wat we bij bijna alles dachten: jammer. Het personeel is zeer vriendelijk, maar -op een enkeling na- weinig vakkennis. Wij komen in dit hotel zeker niet terug.

met partner, Mei 2012
"Niet best"
S. loevendie
7-5-2012 Nette, maar kleine kamer. Badkamer n 1x douchen helemaal drijfnat door gebrek aan douchegordijn/ muurtje. Keuken kent weinig fantasie. Hadden een arrangement voor 4 dagen: kregen 4x soep....de ene dag was het vlees lekker, de ander te gaar en taai. Hebben een koffiezet apparaat die heerlijke koffie zet, maar bij het ontbijt staat een drukknop automaat: brrrr...niet lekker. Bediening vriendelijk, maar niet allemaal vakkundig. Lendebiefstuk 'rare' gebakken: 'wat is dat?'
Voor ons een absolute 'don't'.

met partner, Apr. 2012
"Super hotel"
B. Beijer
5-5-2012 Dit is echt een aanrader. Beginnend met de ligging. Een paar passen en je staat op het strand. Kamers keurig schoon en erg gezellig. Diner super goed en uitgebreid. Het vlees was boter mals en garnituur erg lekker. Volgende dag een zeer veelzijdig ontbijt met alles er op en aan. Erg gastvriendelijk personeel. Zodra je binnenstapt voel je direct een warme aangename sfeer. Prachtige omgeving voor fietsers, wandelaars en auto trips.

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk gemoedelijk hotel"
Erna
27-3-2012 Fijn en gastvrij hotel. Je wordt vriendelijk en snel geholpen en krijgt direct een vakantiegevoel. Goede kamer met fijn boxspring bed. Ontbijt zeer uitgebreid met vele soorten brood, vleeswaren, kaas, eieren, yogurt, fruit etc etc. Teveel om op te noemen. Diner smakelijk, wij hebben heerlijk gegeten. Ligging: op steenworp afstand van het strand: fantastisch. Kortom een zeer goed 3-sterren hotel wat wij iedereen kunnen aanraden.

met partner, 2012
"Echt een aanrader!"
Sanne
23-3-2012 Hotel Victoria is een fantastisch hotel, waar klantvriendelijkheid en service met hoofdletters geschreven mag worden. Prachtige locatie! Wij hebben een geweldige midweek gehad, bedankt!
Kamer was Super, goed bed en goede douche.
Kortom, de faciliteiten en ook culinair is alles hier meer dan in orde!
Zeker voor herhaling vatbaar en voor iedereen een aanrader!

met partner, Mrt. 2012
"3 heerlijke dagen Bergen aan zee"
trudy_kokje
14-3-2012 Heerlijke 3 dagen gehad we hadden natuurlijk ook heerlijk weer.
Hotel erg leuk en het personeel heel vriendelijk. Ontbijt en diner was niks mis mee. heerlijk eten en genoeg lekker kopje koffie/thee na dus voor de prijs was het allemaal perfect wij hadden een groupon. Kamer en bad kamer ook prima kamer niet groot maar wij dansen nooit in de kamer dus bedden groot en schoon. Badkamer prima in orde één douche scherm zou beter zijn nu wordt alles wel wat nat.

met partner, Feb. 2012
"Leuk verblijf maar niet al te best eten"
eric.goyvaerts
15-2-2012 Het hotel heeft wat vergane glorie maar valt wel mee. De kamers zijn wat aan de kleine kant maar wel netjes. Het ensuite sanitair is recent vernieuwd.
We hadden een arrangement met diner inclusief en dat viel wat tegen. De tweede dag kregen we de tomatensoep van de dag ervoor na toevoeging van wat uien als uiensoep geserveerd. Het hoofdgerecht was erg klein: de eerste dag een snitzel met een ondefinieerbare saus en de tweede dag een kleine kipfilet met een andere ondefinieerbare saus. Dit werk geserveerd met een erg kleine portie in frietvetgebakken aardappelpartjes. De chocomousse van het dessert kwam duidelijk uit een pakje.
Het ontbijt was ook erg sober, er was bijvoorbeeld niets warm (spek of gebakken ei of zo). De ligging is wel OK, vlak bij het strand.

met vrienden, Feb. 2012
"Gezellig familiehotel"
karin
12-2-2012 Hotel Victoria is een echt familiehotel. Sfeervol (hollands) ingericht met vriendelijk personeel. Ligging is echt perfect. Wij zijn ook via Groupon gegaan en hebben echt 3 dagen genoten van het strand, de duinen en de knusse plaatsjes in de buurt.Het ontbijt was uitgebreid en het diner was ook prima. Heerlijk een kopje koffie na het diner en 's-avonds kun je gezellig vertoeven in de bar, met een krantje, de t.v. of een meegebracht spelletje.De sauna, het solarium en internet waren gratis, dus dat is ook best prettig. Wij hebben een fijn weekend gehad.

met partner, Jan. 2012
"Familie hotel direct aan zee"
wim
6-1-2012 hotel is gastvrij. Kamers wat aan de oude kant maar wel schoon. Sfeervol café.

met partner, Dec. 2011
"Via Groupon, tot nu toe super!!!"
Ineke Vroling
11-12-2011 Heerlijk dicht bij de zee dus echt lekker uitwaaien. Het 'cosy' gehalte is groot, echt gezellig. Beetje jaren '20/'30 stijl, mooi ingericht. Vriendelijke mensen (ook de gasten die er nu zijn). Kamers zijn schoon, eten is lekker en prima service! Wij zijn tevreden :-)

1 2 3 4 5 volgende