Hotel Parkhotel Bergen**** in BergenNH/Bergen aan Zee Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 17.606 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > BergenNH/Bergen aan Zee > Hotel Parkhotel Bergen****

Beoordelingen Hotel Parkhotel Bergen****

30 januari 2012

kamertype superieur-plus

Hotel Parkhotel Bergen scoort een 8,2 uit 10, op basis van 96 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Parkhotel Bergen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Parkhotel Bergen**** in BergenNH/Bergen aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Parkhotel Bergen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Parkhotel Bergen**** met andere accommodaties in BergenNH/Bergen aan Zee.

93 beoordelingen over Parkhotel Bergen****

met een groep, Jan. 2012
Prima hotel, zeer gastvrije ontvangst
jopie
14-1-2012 Gastvrije ontvangst. Eigenaren hadden gehoord dat we een hardloopwestrijd hadden die zondag en vroegen of we nog speciale wensen hadden m.b.t. het ontbijt. Die hadden we niet echt, want we hadden al geconstateerd dat er bij het ontbijtbuffet volop keuze was voor een goede bodem. Als welkom extraatje lag er de betreffende ochtend een tros bananen op onze ontbijttafel!
Prima kamer/badkamer. Persoonlijk vond ik het feit dat het hotel in het centrum ligt wat minder. Wij slapen graag met het raam open en dat is natuurlijk wat rumoerig in het weekend. Voordeel is dan weer dat je meteen midden in het superleuke Bergen zit.

met partner, Jan. 2012
Prima hotel!
Maria
5-1-2012 Keurig hotel. Vriendelijke mensen. Midden in het dorp dus handig als je 's avonds uit gaat. Wij hadden de normale kamer die er keurig uitzag. Incl. lcd tv, zitje en bureau en het bed heeft heerlijk matrassen.
Badkamer met douche en toilet. Beneden kan men heerlijk zitten bij de open haard, is gezellig ingericht. Wij hebben er niet gegeten dus kunnen daar niet over oordelen. Wij bevelen dit hotel zeker aan en zelf gaan wij ook weer naar dit hotel als we weer naar Bergen gaan.

Een aanrader
H. Brand
28-11-2011 Na de viering van ons 50-jarig huwelijk een paar dagen in dit hotel gelogeerd.
Wij zijn daar fantastisch leuk ontvangen en hebben heel prettige ervaring met de bediening.
Tot het arrangement behoorden 2 diners, die voortreffelijk verzorgd en lekker waren.
Ook over het ontbijtbuffet niets dan lof!
Wat wil je nog meer?????

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Parkhotel Bergen**** bij:

met een groep, Nov. 2011
Liefst ieder jaar terug!!!zo mooi en gezellig
Anneke Balvert
15-11-2011 Midden in het centrum, waar veel te beleven is. Veel winkeltjes, eetgelegenheden en gezelligheid. Uitzicht is o.k. wel langs de weg, dus je hoort het verkeer op de kamers. de kamers zijn mooi ruim en schoon.
We waaren met 7 vrouwen en we hadden een hele gezellige tafel, zodat we allemaal met elkaar konden praten. Heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader!!!

met partner, Nov. 2011
Goed hotel, prima personeel.
C.Rosema
16-11-2011 Het Parkhotel is een gastvrij hotel, met prettig prsoneel. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid genoeg. De kamers waren ruim en netjes.

met vrienden, Nov. 2011
Prima locatie !
Corry van den Henge...
13-11-2011 Prima hotel, perfecte locatie in centrum! Bijzonder vriendelijke medewerkers, mooie grote 3 pers.kamer, met balkon, en GOEDE bedden.
Badkamer gedateerd, en jammer van de plastic bekertjes in de kamer en badkamer.

met vrienden, Nov. 2011
Uitstekend hotel voor een korte vakantie
M. Faber
8-11-2011 Het Parkhotel in Bergen is een ideale uitgangsbasis voor een korte vakantie.
Dit hotel bezoeken wij ieder jaar en wij worden nooit teleurgesteld.
Het personeel is uiterst vriendelijk en op het ontbijt valt niets op aan te merken. Aan al onze dinerwensen werd zonder problemen voldaan en onze kamer was eveneens boven verwachting.
De prijs/kwaliteitsverhouding van het geboekte Koossie arrangement kunnen wij dan ook alleen maar als zeer voordelig aanmerken.
Al met al bevelen wij dit hotel van harte aan.
Wij zullen in ieder geval het Parthotel in Bergen vaker bezoeken.

Familie M. Faber Stiens

Echt familiehotel met sfeer
w.schouten
5-11-2011 het is een oude villa,en daar houden wij van midden in het centrum
dus dichtbij winkels en plaatselijke evenementen.
De kamers zijn echter niet gedateerd en zien er keurig uit.

met partner, Okt. 2011
Erg genoten
Lian Vogelzang
10-11-2011 Erg goed gelegen en super service. Kamer boven verwachting goed. Zeker een aanrader !

met partner, Okt. 2011
Prima hotel!
Anna Marie Zwart
6-10-2011 Een goed verzorgd hotel. Het personeel is uiterst vriendelijk en gastvrij.
Kamers zijn netjes en schoon, beetje gedateerd, maar wel charmant.
Prima ligging in centrum van Bergen, goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen maar ook om een tripje naar bijv. Alkmaar te maken.

zakelijk (1)
met een groep (5)