Hotel De Waag** in BergenNH/Bergen aan Zee Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Achterzijde met dakterras!

Beoordelingen Hotel De Waag**

Beemsterlaan 2, 1861 LH, BergenNH/Bergen aan Zee
Hotel De Waag scoort een 8,3 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Waag**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Waag** in BergenNH/Bergen aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel De Waag** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel De Waag** met andere accommodaties in BergenNH/Bergen aan Zee.

15 beoordelingen over De Waag**

"Aanrader"
Dieneke Nagtegaal
12-3-2012 Voor de ......keer gaan wij hier naar toe, met arrangement.
Prima adres, op een mooie plek in Bergen.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Leuk hotel op toplocatie"
Frank de Boer
14-5-2009 Een paar heerlijke dagen gehad in Hotel de Waag.
Prachtig gelegen in een schitterende omgeving.
Absolute aanrader!

Jo en Dorien
7-1-2008 leuk hotelletje, iedere kamer heeft een eigen thema, knus ingericht, prima ontbijt, ideale ligging,
Frank en Sandra zijn de enthousiaste eigenaren die zorgen dat je een geweldige tijd hebt in Bergen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Waag** bij:

met partner, Jan. 2008
Frank
18-1-2008 Leuk, maar eenvoudig pension met diverse thema-kamers (zie website). Ligging op enkele stappen van het centrum (ideaal). Restaurant Ware Jacob om de hoek. Eten hier en ook bij Onder de Linden heerlijk! Tip: boek culinair arrangement.
Voor kinderen hebben ze kamers met extra vide (dubbelmatras), zodat je met z'n 4-en op 1 kamer kan slapen.
Bergen is een leuk dorp met leuke winkels en cafe's (o.a. Fabels), niet ver van ligt Bergen aan zee waar je ook heerlijk kunt wandelen.
Leuke overnachtingsplek voor bijv. lang weekend.
Wij komen zeker nog eens terug.

Jaap Spijkerman
4-9-2007 op loopafstand van het bruisende centrum en het bos en slapen in een heerlijk rustig straatje. Heerlijk ontbijtje fietsen door de duinen naar zee. Wat wil je nog meer?
Wij komen zeker terug!

Francois van Ubberg...
28-8-2007 We hebben een heerlijke week in Bergen gehad. Niet in het minst door de inspanningen van Sandra en Frank, de enthousiaste eigenaren van De Waag.
Elke morgen een vers geperst glaasje sap bij de vers afgebakken broodjes, heerlijk! En dat Frank de lekke band van onze auto ging verwisselen toen we weer terug naar huis moesten was voor ons echt het toppunt van klantvriendelijkheid. Grote klasse, we komen hier zeker nog eens terug!

met jonge kinderen, Aug. 2007
"Leuk hotel"
marc
4-5-2009 Met de familie op familie bezoek en er een paar dagen tussen uit. Sandra en Frank verzorgen alles prima, en waren attent met de kinderen, op hun eigen kamer. Midden in het dorp, gemakkelijk met eten.

met partner, Juni 2007
annabel
21-6-2007 Echte aanrader voor een paar dagen Bergen...
Leuke ontvangst, aardige mensen, super ontbijt, leuk cultinair arrangement (aanrader; erg goed eten bij 2 leuke restaurants in Bergen)!

Zou er zo nog een x naartoe gaan...

Wij hadden de Keniaanse kamer (eenvoudig maar erg gezellig + groot terras).

Nico
25-11-2006 Een prima plekje voor een paar dagen Bergen.
Aardige mensen en inderdaad een goed vers ontbijtje, alleen de etensgeur als je binnenkomt is niet prettig.

Familie, Okt. 2006
Wil Koppen
20-10-2006 Van eigenaresse Sandra niets dan goeds. (man Frank was op retraite) Vooraf aangegeven dat onze zoon 8 jaar werd.Zelf gebakken appeltaartje(heerlijk) met kaarsjes stond die morgen klaar,stoel versierd en extra aandacht. Erg lief gedaan. Alles gerund in een zeer ontspannen sfeer. Kamer ok,schoon sanitair,
ontbijt prima: verse jus,vers gebakken broodjes, eitjes op verschillende manieren , muesli, etc.
Voor een bed & breakfast een aanrader