Bed and Breakfast De Villa in BergenNH/Bergen aan Zee Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast De Villa

30 mei 2012

Bed and Breakfast De Villa BergenNH/Bergen aan Zee

Beoordelingen Bed and Breakfast De Villa

Breelaan 24, 1861 GE, BergenNH/Bergen aan Zee
Bed and Breakfast De Villa scoort een 8,9 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Villa? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Villa in BergenNH/Bergen aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Villa vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Bed and Breakfast De Villa met andere accommodaties in BergenNH/Bergen aan Zee.

26 beoordelingen over De Villa

met vrienden, Okt. 2011
"Aanrader! Warm onthaal en prima kwaliteit!"
Lady friends
1-11-2011 Eén nacht verbleven wij, 4 vriendinnen, bij de oer-gezellige Villa! Hartelijk ontvangen werden wij door Paula, die ook goede tips had over places to see in Bergen en omgeving. Centraal gelegen, heerlijk ontbijt, mooie sfeer. Op de kamers alles dik in orde. Schoon, netjes, goede badkamer. Alles prima! Ik zeg ga erheen en geniet! ;)

zakelijk, Sept. 2011
"Echt een gastvrije Bed en Breakfast"
Rudy
22-9-2011 Zakelijk hier verbleven. De service is geweldig, je voelt je hier meteen thuis. De kamers zijn gezellig ingericht en schoon. Ik had een familiekamer die zeer ruim is. Kan echter wegens het ontbreken van de kinderen de kindvriendelijkheid niet beoordelen, maar vermoedt dat dat wel snor zit.
Het eten is heerlijk verzorgd. Ligging in het centrum nabij restaurants en cafe's. De omgeving is erg mooi om te fietsen.

met vrienden, Apr. 2011
"Top! Super plek."
MH
25-4-2011 Wat een gave B&B. Heel uitnodigend, mooi terras met heerlijke stoelen. Ontvangst heel gastvrij, hele leuke kamer. Ontbijt was heerlijk. B&B ligt heel centraal maar is toch rustig. Bergen zelf is ook heel gaaf, alles is op de fiets gemakkelijk te bereiken. Het weer zat mee, maar zelfs als dat niet het geval was geweest, hadden we ons prima vermaakt. Absolute aanrader, ik kom zeker nog een keer terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast De Villa bij:

met partner, Feb. 2011
"Super gezellig!"
Margreet
16-3-2011 Wat hebben we genoten bij Paula in `de Villa`Ondanks de regen was het een heerlijk weekend met een super ontbijt met warme broodjes en een kan koffie op tafel!
Heerlijk gegeten op aanraden van Paula bij BergenBinnen ook dat was een feestje net als het hele weekend!

Tot ziens

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Lekker genieten"
meijerdj
6-8-2011 Heerlijk genoten van ons verblijf hier. Al twee keer geweest en komen zeker nog een keer terug.
Hartelijk ontvangen, ruime familiekamer. Heerlijk ontbijt 's morgens met vers fruit en heerlijke broodjes. Lekker in het centrum van Bergen, dus alles daar op loopafstand, maar ook in de buurt veel te zien en te doen.

met partner, Aug. 2010
"Heerlijk weekend gehad"
Frank
12-8-2010 Dit is een heel heel leuk hotel. Wij hebben hier genoten. De ligging van het hotel is heerlijk centraal in Bergen. De kamer was mooi ingericht. Parkeren was goed geregeld en het ontbijt was heerlijk. Kortom, echt een aanrader om naartoe te gaan. Last but not least is de omgeving natuurlijk prachtig. Vooral de fietsen meenemen. Deze konden we ook achter een hek in de tuin zetten. Prima! In Bergen stikt het van de leuke en gezellige restaurants. Voor ieder wat wils.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Lekker voor een paar dagen er tussenuit"
I. Spee
13-8-2010 Fantastische bed en breakfast. Heerlijk ontbijt. Kamer iets aan de kleine kant maar daar ben je maar weinig.
Heel mooie omgeving.

met een groep, 2010
"Geweldige gastvrouw, geweldige B&B"
Abbas Jafri
19-6-2010 Begin juni 2010 zijn wij met een groep van 14 man afgereisd naar deze geweldige B&B. Niet alleen de service van gastvrouw Paula was subliem, maar de kamers, de sfeer, het Italiaanse buffet en het ontbijt waren ook super!

Zeker een aanrader om met een groep naar toe te gaan, maar ook voor een romantisch of gezellig weekend met z'n tweeen.

Wij gaat zeker weer een keer terug!

met partner, Feb. 2010
"Hier ben je welkom!!"
Jenny
17-2-2010 Zelden hebben we ons ergens zo welkom gevoeld als hier. De eigenaresse heeft het gastvrouwschap in haar vingers, is aanwezig zonder aanwezig te zijn, heeft veel leuke suggesties over te ondernemen uitstapjes en heeft tips voor leuke eetgelegenheden. Alles was keurig verzorgd, het ontbijt was lekker en relaxed: wij komen zeker nog eens terug!!

met partner, Feb. 2010
"Persoonlijke touch"
tim
4-6-2010 Getipt door een vriend over De Villa, en besloten om meteen te boeken. Wat een voltreffer! Paula is de ideale gastvrouw, drinkebroeder, gezelschapsdier. Wat een killer-combinatie; een geweldige gastvrouw met een leuk hotelletje. Leuke persoonlijke kamers, goed ontbijt. Alles wat je maar wil kan/probeert ze voor je te regelen.

Laat je bij het lezen van de beoordelingen niet van de wijs brengen door poster; Jacqueline; sommige mensen hebben de lach aan hun reet, en sommige mensen hebben het zuur in hun mond. 'u get what u give'

Heerlijk weekend gehad, absolute aanrader!