Hotel Breeburg*** in BergenNH/Bergen aan Zee Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Breeburg***

Hotel Breeburg*** BergenNH/Bergen aan Zee

Beoordelingen Hotel Breeburg***

Breelaan 22, 1861 GE, BergenNH/Bergen aan Zee
Hotel Breeburg scoort een 8,3 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Breeburg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Breeburg*** in BergenNH/Bergen aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Breeburg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Breeburg*** met andere accommodaties in BergenNH/Bergen aan Zee.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Breeburg***

met partner, mei 2012
"Nooit meer"
Stutterheim
31-5-2012 bij binnenkomst bleken er geen badhanddoeken te zijn, moest zelf iets opzoeken uit een kast in de hal. Volgende dag is de kamer niet schoongemaakt na gemaakte melding is enkel het bed rechtgetrokken en liggen er handdoeken maar niet schoongemaakt de zwarte haren van onze voorgangers zitten nog op de tegels. Toiletpapier niet aangevuld moesten we ook zelf weer om vragen.

met partner, Apr. 2012
"Super hotel"
Rory
17-4-2012 Wij hebben heerlijk genoten in dit sfeervolle hotel. Wij sliepen op kamer 8 en dit was een zeer schone kamer met prima bedden.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Alles perfect"
joel
10-4-2012 Wij hebben de paasdagen bij Hotel breeburg door gebracht en ondanks het matige weer is dit uitstekend bevallen. Wij zaten op familikamer 10 met z'n drien en dit was een prima kamer. De badkamer had een bubbelbad waar vooral onze kleine erg van heeft genoten (veel schuim) De medewerkers zijn uitermate vriendelijk, en wij willen hier zeker terug komen.

"Grandioos"
Ron & Irma Roos
26-3-2012 Dit hotel voelt als een warme deken. Je komt hier echt "thuis". De eigenaar Bart en overig personeel zijn allemaal zeer behulpzaam en meegaand. Het ontbijt is simpel maar goed en vers. De tappas waren in één woord gezegd GRANDIOOS. Dit moet écht iedereen proberen. Wij hadden via veiling geboekt en hebben 3 prachtige dagen gehad. Wij hadden een kleine luxe kamer (met whirlpool).......niets op aan te merken, alles was schoon en netjes.
Je kan naar het strand van Bergen maar ook naar Egmond aan zee.

"Hotel Breeburg"
jessica van Gal
23-3-2012 Wij hebben bij Hotel Breeburg een midweek arrangement genoten, en dit is ons uitermate goed bevallen. Het Hotel ademend een prettige sfeer en je wordt er vriendelijk benaderd. Ook Bergen is erg mooi, wij gaan vaak op fietsvakanties en het was voor het eerst dat we in deze omgeving verbleven. Wij zijn hier zeer aangenaam verrast door de natuur. Wij hadden over Bergen gehoord na de duinbranden, en het is goed om te zien hoe snel de natuur zich hersteld.

"Geweldig"
van Kessel
19-3-2012 Tegek hotel!
lekker ontbijt op bed, goede service heerlijk gegeten.
Niets op aan te merken

met vrienden, Mrt. 2012
"Perfect weekend"
tim
19-3-2012 Alles tot in de puntjes geregeld, wij willen graag iedereen bij hotel Breeburg bedanken voor een super weekend.

"Top hotelletje"
Peter Braat
18-3-2012 Hotel Breeburg is een klein hotel in het centrum van bergen. de service is persoonlijk en aandachtig. De kamers zijn schoon en modern ingericht. Ontbijt is uitstekend en er wordt een heerlijk eitje voor je gebakken en er liggen verse croissanten. 1 avond in het restaurant gegeten en dit was werkelijk fantastisch. Het was zeer voordelig en denkt in eerste instantie dat het dan niet zoveel kan zijn, maar wij hebben werkelijk zitten smullen!

met partner, Mrt. 2012
"Prima hotel. niets mis mee!"
Jan Westerbeek
14-3-2012 Via veiling 2 nachten geboekt. Zonder het te vragen en geen extra kosten kregen we een luxere kamer aangeboden. De ontvangst was vriendelijk en we kregen een duidelijke uitleg hoe alles werkte. De meegenomen eigen fietsen konden we parkeren naast het hotel. Als je in aanmerking neemt dat je (haast) nergens in Bergen je auto vrij kan parkeren is 4,50 euro per dag redelijk. Het ontbijt is goed maar eenvoudig maar als er iets niet is kun je er om vragen en het wordt indien mogelijk geregeld. Op de 2e avond genoten van het Tapas menu dat in 1 woord uitstekend was. Leuke en vlotte bediening past bij dit hotel.
Verder is het hotel een mooi startpunt van mooie fietsroutes waarbij je het Noord-Hollands Duinreservaat niet mag missen. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Breeburg"
astridk
14-3-2012 kraak helder linnen goed zag er netjes uit maar geen overtollige luxe .badkamer niet schoon haren zaten nog op het douche gordijn (ja die gebruiken ze daar nog) ik denk als er meer aandacht word gegeven aan kleine dingen kan het een heel leuk hotel zijn .het eten in het restaurant was lekker maar als je de (af was) keuken bekijkt kan veel beter was vies de jongen dier werkte deed echt zijn best, maar als er mensen (zoals wij) s'morgens komen om de parkeerkaart terug te brengen zitten er om 8.30 uur nog ALLE mensen op ontbijt te wachten ,de kok moet leren in het voren te werken en in de avond alles klaar zetten.

1 2 3 4 5 volgende