Hotel 1900*** in BergenNH/Bergen aan Zee Nederland beoordelingen 7.0 | Zoover

vooraanzicht 1900

Beoordelingen Hotel 1900***

Russenweg 5, 1861 JN, BergenNH/Bergen aan Zee
Hotel 1900 scoort een 7,0 uit 10, op basis van 248 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel 1900***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel 1900*** in BergenNH/Bergen aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel 1900*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel 1900*** met andere accommodaties in BergenNH/Bergen aan Zee.

243 beoordelingen over 1900***

5,9
met partner, Mei 2012
"Verouderd en met achterstallig onderhoud"
L.J.C. Barkhuis
18-5-2012 Goede ligging. In de loop der jaren is er veel aan verbouwd. Er is veel achterstallig onderhoud. Kleine kamer 2,5 x 3 m. Nogal gehorig. Parkeren met parkeerkaart €5,-/dag in het dorp op openbare parkeerplaatsen dit geeft in het seizoen mogelijk problemen.. Het hotel heeft zelf 6 parkeerplaatsen € 7,50/dag. Ontbijt is goed. Geen diner mogelijkheden. Eten aan de overkant bij "Zusters" is aan te bevelen.

met vrienden, 2012
"Voor oorlogs kabouterkamertje,niets voor ons."
Yolande
27-4-2012 Kamertje gekregen boven het restaurant "de zuster".Kruip,sluip en piepklein.
Als je op de wc zit zitten je knieen tegen de wastafel,Kabouterbedjes,echt niet meer van deze tijd.Ontbijt zeer matig,zeker niet de €9,50 waard ,die je moet betalen.Al met al 2 nachten geboekt,maar na 1 nacht alweer richting huis.

"Toplocatie"
benno keyser
28-4-2012 het hotel ligt aan de rand van het centrum. het parkeren was even wennen, maar goed geregeld. kamer aan de kleine kant maar de prijs die we betaalden ook. ontbijt was goed, ook voor de prijs. heb weleens het driedubbele betaald.

"Super Hotel"
Rory
17-4-2012 Ik vind hotel 1900 een top hotel, wij kwamen ook met de veiling en hadden een upgrade naar een standaard kamer, dit was een prima ruime kamer met knappe badcel en hij was keurig schoon. Verder hadden wij ook ontbijt erbij, en ik sanp niet dat hieronder iemand zegt dat de afbak broodjes niet vers waren, Toen ik ze pakte waren ze nog warm omdat ze net uit de oven kwamen, en dat was de 2e dag ook zo. 1900 ga zo door en van mij krijgen jullie een dikke 10

"Heerlijke plek"
arij van der vliet
18-4-2012 hotel lekker centraal gelegen. lounge beneden heel gezellig, huiskamergevoel. kamer aan de kleine kant maar voor de prijs en lokatie top. ze hebben ook grotere kamers dan betaal je meer

""Veilingkamer???!!""
Wendy
15-4-2012 Zoals anderen ook geboekt via de veiling. We kregen in eerste instantie een zogenaamde veilingkamer; een kamer niet groter dan een bezemkast, die rook naar wc verfrisser, maar verder vooral stoffig was. Prijs kwaliteit verhouding was volledig zoek. De aardige mevrouw bij de receptie heeft ons zonder problemen een grotere kamer aangeboden. Deze was beter, maar prijs/kwaliteit nog steeds niet optimaal (o.a. enorm krakende bedden, en niet alleen bij ons;)
Al met al met de bijkomende kosten zoals de weekendtoeslag was het een vrij duur weekend. Bergen is een leuke plaats, maar Hotel 1900 slaan we de volgende keer over!

"Gezellig hotel"
Muller
14-4-2012 Gezellig hotel, mooie ligging. Bergen heeft veel te bieden, wandelen, fietsen, strand, leuke winkels. Alkmaar is ook een leuke winkelstad

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Sfeervol gezellig"
hilde hof
18-4-2012 Wij hebben het heerlijk gehad. met de kids naar het zee-aquarium bergen aan zee, is een aanrader. om de hoek van het hotel zit een fietsverhuur voor kinderfietsen en zitjes. het hotel geeft tips. in schoorl zit ook een leuk bezoekerscentrum voor kinderen, maar vonden wij te druk (zondag)

met partner, 2012
"Een dubbel gevoel"
Esther
12-4-2012 Vriendelijke ontvangst door Niels. De kamer was klein ( ik heb het nog niet eerder zo gezien ergens....) Hotel is netjes maar wel gedateerd, jammer want het is een prachtig pand op een unieke plek. Ontbijt was zeer eenvoudig en het brood was oud of niet gaar. (afbakbroodjes) Wij zijn met gemengde gevoelens naar huis vertrokken. Fijne dagen gehad maar we zouden de volgende keer toch niet weer kiezen voor dit hotel. De receptioniste stond ook niet echt open voor onze op / aanmerkingen.

"Nooit meer"
Hélène van der Plui...
9-4-2012 De kamer was oud en klein. De douche een soort kast en ronduit vies. Het was zeer gehorig. We konden meegenieten van het toilet gebruik en andere bezigheden van de overige gasten.Het romantische arragement, bestond uit plastic bloemblaadjes op de losse , tegen elkaar aan geschoven,bedden en een fles goedkope Cava. De prijs voor het arrangement was veel te hoog.