Hotel Restinn Andijk in Andijk Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 11.905 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Andijk > Hotel Restinn Andijk

Beoordelingen Hotel Restinn Andijk

-3  °C

10 februari 2012

De Restinn "Hotelkamer"

Hotel Restinn Andijk scoort een 8,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Restinn Andijk? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Restinn Andijk in Andijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Restinn Andijk vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Restinn Andijk met andere accommodaties in Andijk.

4 beoordelingen over Restinn Andijk

Leuk initiatief
Simone
28-10-2011 Je kan wel stellen dat het een unieke overnachting is in zo'n mini huisje! Je doet de gordijnen open en je kijkt echt heel ver weg een weiland in! Als je op je terras zit, heb je niet het gevoel dat je op een vakantieparkje zit. Het zijn ook maar 6 huisjes. Wij zaten in het meest buitenste huisje, dus je zag ook echt niet dat er nog meer huisjes waren.
Aardige gastvrouw, die een heerlijk ontbijtje komt brengen naar je huisje. Echt super. Het is erg schoon en efficiënt ingericht!
Je kunt gebruik maken van het eten/drinken wat in het huisje te vinden is . Dit moet je wel aangeven op de 'kostenlijst'. Er zit een tv-tje in, en er is een waterkoker en een senseo-apparaat. De bedden lagen goed!
We hebben bij de gastvrouw fietsen gehuurd en je fiets zo binnen een halfuurtje, over de dijk, naar het pittoreske Enkhuizen!

met partner, Aug. 2010
Een super midweek in een bijzondere accomodatie.
Bas Euser
13-8-2010 Het is heel een hele leuke ervaring om in het Restinn Andijk te zijn geweest. We hebben er een midweek vertoefd. 's Morgens wordt je ontbijt bezorgd door de boerin of haar schoondochter. Verse melk, rechtstreeks van de koe. En als je dan de gordijnen opendoet kijk je zo in de wei met de koeien. Super, en heel gemoedelijk allemaal!
En West Friesland is zeer de moeite waard, leuke plaatsjes en museau. Zoals bijvoorbeeld het Zuider Zeemuseum. Maar er is veel meer!

met een groep, 2010
Echt midden in de westfriese polder
johanb
6-6-2010 Het is een prachtig gelegen plek midden in de weilanden bij een boerderij.
ideaal voor een paar dagen vissen,wandelen,of watersporten(windsurfen,zeilen) iedereen heeft zijn eigen luxe huisje van alle gemakken voorzien.
Ik woon zelf vlak bij deze locatie en raad al mijn gasten die van ver komen dit altijd aan voor een goede overnachting.

Nogmaals zelf heb ik hier niet geslapen maar meerdere van mijn vrienden en bekenden wel.

met partner, Juli 2007
Hele mooie plek
Ellen
27-12-2008 Vriendelijke mensen in een hele mooie omgeving. Het eten was prima.

met een groep (1)