26-8-2010
We zijn tijdens Sail 2010 een aantal dagen op Camping Zeeburg geweest. We hebben een wagonette gehuurd en dat is prima bevallen. Hadden er een direct aan het water, waar een heleboel vogeltjes zowel op het water als in de rietkraag waren.
Camper was schoon, maar rook wel een beetje. Hij is s avonds wat benauwd om dat de ventilatie niet optimaal is. En vanwege veiligheid durfden we geen raam open te laten, laat staan de deur.
Je kan lekker eten op de camping, mis alleen wel een zak patat of zo.
Medewerkers zijn erg aardig, veel buitenlands, dus veel engels. Een aantal wilden graag nederlands leren, dus daar spraken we dan nederlands mee. En dat ging erg goed.
Sanitair is prima, op sommige momenten van de dag is het er erg druk, maar douchen op minder drukke tijden ging prima. Lekker lang warm water. Het wordt goed schoongehouden, de campinggasten kunnen er dan wel weer snel een zooitje van maken, maar goed ...
Bij een volgend langer bezoek aan Amsterdam komen we zeker terug.
25-8-2010
camping Zeeburg is een prachtig gelegen camping om de stad te verkennen. In 15 minuten fiets naar het centrum. De caravanplaatsen zijn erg klein, meer geschikt voor campers.
26-9-2009
camping is netjes ligt nabij centrum met de tram (15 MIN) gelegen aan het water je waant je niet in de stad ook al kijk je uit op de snelweg en is de weg er naar toe niet zo mooi daar zou de gemeente wat aan moeten doen je hebt er echt rust camping geschikt voor ten/camper of toeristen zonder tent kunnen hutje huren