Camping Vliegenbos** in Amsterdam Nederland beoordelingen 6.1 | Zoover

Camping Vliegenbos** Amsterdam

Beoordelingen Camping Vliegenbos**

meeuwenlaan 138, 1022 AM, Amsterdam
Camping Vliegenbos scoort een 6,1 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Vliegenbos**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Vliegenbos** in Amsterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Vliegenbos** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping Vliegenbos** met andere accommodaties in Amsterdam.

7 beoordelingen over Vliegenbos**

alleenreizend, Juni 2011
"Goede en schone camping"
hoekstra
16-6-2011 had een camperplaats geboekt voor de pinksterweekend ,gelukig was er een plek vrij voor me camper ,het personeel van de camping waren erg vriendelijk en gastvrij.en de wc,s en sanitair voorzienig erg mooi en schoon ,schoner dan andere campings in amsterdam zag alleen maar personeel met schoonmaak kar lopen een paar keer per dag. echt een aan rader dus om daar heen te gaan. vliegenbos echt een aanrader om er eens te gaan camperen

met partner, Mei 2011
"Klant onvriendelijke camping, afzetters"
Lammert en Karen
30-5-2011 Zaterdag 28 mei 2011 aangekomen op camping met grote camper.Vooraf gebeld of er plaats was. Na inchecken met camper van 8 meter naar plaats die 6 meter diep is. Moest ik hem maar gewoon inzetten zei receptie. Camper stond tot op helft van de weg in de bocht.Kon je hem niet laten staan, iedereen moet er omheen, dus grote kans op schade. Dus gekozen naar andere camping te gaan. Kreeg geld maar gedeeltelijk terug. Voor het pinnen rekenen ze 7%, gelukkig maar voor 1 dag geboekt. Maar € 2,70 kosten voor pintransactie zeer onterecht! Hun redenering, nadat ik had gezegd dat pintransactie tegenwoordig maar paar cent kost kwam de reactie dat de rest administratiekosten is. Anders leden ze verlies aan mij. En ik moest niet zeuren over € 2,70, terwijl zij dat blijkbaar wel mogen. Conclusie, doe geen zaken met deze camping. Camping Zeeburg was een verademing daarna.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Geweldig!"
V. Maters
16-6-2011 Met meivakantie (aankomst 29 april) op deze camping verbleven.Erg warm ontvangst door zeer vrolijke en behulpzame receptioniste die dagelijks geïnteresseerd bleef in onze activiteiten. Zeer schoon wat voor ons een verademing was. Geen grote plaats, maar voldoende voor camper en zitje met onze kinderen. Ligging subliem. De acht dagen dat wij hier waren ervaren als zeer warm, de grapjes die onderling en met de gasten gemaakt werden maakte dit als een plek om je thuis te voelen.

met partner, Juni 2010
"Voor bezoek Amsterdam en fietsen in het waterland"
Frits
13-6-2010 camping vliegenbos is een typische maar wel zeer nette stadscamping.

met partner, Juni 2009
"Handig dichtbij het centrum en toch rustig"
miertje
18-9-2009 wij zijn een weekend in juni geweest met de camper.
dit is ons erg goed bevallen. we fietsten zo het centrum in via het pontje. het is erg dichtbij en de camping is rustig gelegen.
net sanitair en aardige receptionistes.
wat ons betreft komen we nog eens terug!

met vrienden, Mei 2008
"Top voor een paar dagen A'dam!"
Jules
30-6-2008 Prima plek in de buurt van het centrum van Amsterdam. Schoon en goed onderhouden sanitair. Vriendelijk personeel, wat de regels strikt hanteert.
Ideaal om Amsterdam te ontdekken, bushalte voor de deur. Klein winkeltje en restaurant, mooi terras in de zon. Op de camping zelf zijn geen andere faciliteiten, vermaak moet je echt in de stad zoeken!
Aanrader: De trekkershutten voor 4 personen!

nienke
15-4-2005 Ideale ligging tov het centrum van Amsterdam. Het centrum is te bereiken met de bus(5 min), te voet (20 min) en met de fiets (10min). Brandschoon sanitair, zo schoon kom je het niet snel tegen! Daar staat echter wel tegenover dat het geen goedkope camping is...Leuk gemengd publiek! Goeie campingwinkel en gezellige bar/terras