Beoordelingen Hotel The Toren****

The Toren****
Beoordelingen Hotel The Toren****
Keizersgracht 164, 1015 CZ, Amsterdam
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel The Toren**** in Amsterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel The Toren**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel The Toren scoort een 9,6 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel The Toren**** in Amsterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel The Toren****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel The Toren**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Hotel The Toren**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel The Toren**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel The Toren**** met andere accommodaties in Amsterdam.

9 beoordelingen over The Toren****

9,8
5,4
met partner, Feb. 2012
"Geweldig!!"
Marion
25-3-2012 Het is een geweldig hotel met heel veel sfeer. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn zeer luxe ingericht en het ontbijt is
fantastisch.

alleenreizend, 2011
"Buitengewoon hotel"
Jacques Rooding
28-12-2011 Hier wordt Gastvrijheid nog met een hoofdletter geschreven in een bijzondere omgeving.

met partner, Dec. 2011
"Fantastisch hotel op een toplokatie"
Chantal hopman
3-1-2012 Hotel de Toren is een fantastisch hotel op een toplokatie. Wij zaten in een kamer in de dependance met uitzicht op de gracht, echt super. We hadden een jacuzzi op de kamer en de kamer was zeer stijlvol ingericht. Overal was aan gedacht. We werden zeer goed ontvangen door de receptie en begeleid naar onze kamer. Het personeel was zeer klantvriendelijk en gaven ons echt het gevoel gast te zijn. We konden het ontbijt nuttigen op de kamer maar hebben gekozen dit te nuttigen in de sfeervolle ontbijtruimte. Dit was echt top werden in de watten gelegd en er was volop keuze. Wij raden iedereen die een weekendje wil relaxen en daarnaast van Amsterdam wil genieten Hotel de Toren aan.

met partner, Okt. 2011
"Huwelijksreis"
Hanut Anne-Marie
4-11-2011 Wat een geweldig goed hotel en wat een service.
We waren hier voor ons huwelijksreis, en hebben echt genoten.
Alles in de nabijheid en op loop afstand, we konden de fietsen van het hotel gebruiken en dan is heel Amsterdam te bereiken zonder openbaar vervoer.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Fantastisch hotel met zeer goede service"
Aline van der Marel
7-3-2011 Allereerst is de ligging geweldig: op de Keizersgracht met om de hoek het Anne Frank huis, de Jordaan vlakbij evenals de 9 straatjes. Het hotel heeft veel toeters en bellen (bewerkte plafonds, kroonluchters, donkerrood met zwarte inrichting). Nespresso-apparaat op de kamer en Rituals badkamerspullen maken het wauw-gevoel helemaal af! Een echte aanrader.

met partner, Nov. 2009
"Had er meer van verwacht"
Joost
19-12-2009 Ligging is perfect t.o.v. centrum. Prijs/kwaliteit valt tegen. Kamers zijn ok maar vrij klein. Niet echt geschikt voor kinderen. Het is jammer dat het hotel geen eigen restaurant heeft. Lijkt goedkoop maar let op prijzen zijn excl ontbijt.....

met partner, Dec. 2008
"Zeer goede uitvalsbasis!"
Reiziger
7-11-2010 Mooi hotel met prachtige, romantische kamers, een heerlijk ontbijt en een schitterende 24/24 service. De ideale uitvalsbasis voor een weekendje Amsterdam!

met partner, Jan. 2008
Toine Revier
30-1-2008 Ik vind het een prachtig hotel, helemaal in stijl.
Ook het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is zeer uitgebreid en heb ik als een feest ervaren.
Dit hotel is zo heel anders dan de grote hotels die allemaal op hetzelfde lijken, waar ik meestal verblijf. Ik heb goede dagen gehad hier. Een aanrader voor iedereen die van luxe houdt en toch op een persoonlijke basis zich in een hotel wil thuis voelen.

met vrienden, Jan. 2008
G.J. Euser
9-1-2008 Schitterend hotel in Victoriaanse stijl ingericht. Direct aan de gracht. Goede kamers, heerlijke bedden. Uitgebreid ontbijtbuffet met...... vérse jus.
Open haard in de lounge. Zéér sfeervol en goed verzorgd. Een dikke pluim!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit