Hotel Pulitzer a Luxury Collection***** in Amsterdam Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pulitzer a Luxury Collection*****

30 mei 2012

tijdens Koninginnedag

Beoordelingen Hotel Pulitzer a Luxury Collection*****

Prinsengracht 315-331, 1016 GZ, Amsterdam
Hotel Pulitzer a Luxury Collection scoort een 8,9 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pulitzer a Luxury Collection*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pulitzer a Luxury Collection***** in Amsterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Pulitzer a Luxury Collection***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Pulitzer a Luxury Collection***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Pulitzer a Luxury Collection***** met andere accommodaties in Amsterdam.

7 beoordelingen over Pulitzer a Luxury Collection*****

met partner, Jan. 2011
"Top!"
Carolien & Jochem
23-1-2011 Uniek hotel in blok van grachtenpandjes, uitmuntende service en heerlijk ontbijt. Kamerprijs kostbaar maar als je dan toch "gek" doet, neem dan een executive kamer met zicht op de gracht (ruimere kamer mét ontbijt)

met partner, Aug. 2010
"Rustig gelegen hotel in een prachtig pand"
Daisy
24-8-2010 We hebben 1 nacht in het Pulitzer overnacht en kregen een kamer beneden grenzend aan een binnenhofje. Hierdoor was het erg rustig. Het raam kon geheel open, zodat we frisse lucht hadden 's nachts.
Badkamer was klein. Bed vrij zacht.
Het ontbijt was heerlijk, maar erg duur (€29 euro incl. een kopje cappucino).

"Prima hotel maar duur"
Rob
18-12-2008 Het hotel ligt mooi in een rustig gedeelte van het drukke centrum, alles op loopafstand. Doordat hotel bestaat uit een aantal grachtenpanden is het binnen een klein doolhof, maar geeft juist ook weer extra sfeer. Service e.d. is verder prima, wat je van een dergelijk hotel mag verwachten. Prijs is gewoon aan de hoge kant, net zoals alle hotels in Amsterdam, in die zin is het hotel niet duurder dan andere vergelijkbare hotels

Johan
12-8-2005 Goed hotel, aparte kamers. Via internet geboekt, let wel op dat je bij et uitchecken dan ook die prijs betaalt, bij ons wilde men een hogere prijd sfrekenen.

Bas Maris
4-6-2005 We hebben hier vorig weekend een nachtje geslapen. Het hotel is op zich supernetjes met een prima service. De ligging is perfect, je zit midden in het centrum. Ik vind alleen dat de kamers (wij hadden een executive room) aan de kleine kant zijn. Daarnaast vind ik de kosten voor het parkeren (valet) van 40 euro per dag wat aan de hoge kant. Al met al een prima hotel waar we met veel plezier een nachtje hebben geslpaen. Echter de prijs / kwaltieit verhouding is volgens mij wat scheef. We moesten 490 euro betalen voor een nacht.

Chris Jetten
1-11-2004 Heel bijzonder hotel inderdaad, met al die geschakelde grachtenpanden. Maar de gangen en openbare ruimten doen wel een beetje uitgewoond aan, en dat kan echt niet voor zo'n duur hotel. De kamers zijn wel luxe, maar kitscherig. Bovendien hebben niet alle kamers uitzicht op de gracht: die van mij keek uit op een ventilatiekoker! Verhouding prijs/kwaliteit is zoek, zoals wel vaker bij chique hotels.

Mathias
18-8-2004 Het hotel bestaat uit een verzameling huisjes waarin alle kamers zijn ondergebracht. Toen wij er verbleven hadden we een kamer in de tip van zulk huisje. Gezellig en uniek mét zicht op de grachten.

De ligging is zowat perfect en de service is uitmuntend. Zeker de moeite waard voor een weekendje Amsterdam.