Hotel Novotel Amsterdam City**** in Amsterdam Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Novotel Amsterdam City****

30 mei 2012

Hotel Novotel Amsterdam City**** Amsterdam

Beoordelingen Hotel Novotel Amsterdam City****

Europaboulevard 10, 1083 AD, Amsterdam
Hotel Novotel Amsterdam City scoort een 7,9 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Novotel Amsterdam City****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Novotel Amsterdam City**** in Amsterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Novotel Amsterdam City**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Novotel Amsterdam City**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Novotel Amsterdam City**** met andere accommodaties in Amsterdam.

14 beoordelingen over Novotel Amsterdam City****

met partner, Apr. 2012
"Goed Hotel"
Mark
23-4-2012 Wij hebben een 2-tal nachten doorgebracht in dit hotel. Hotel ligt er gemakkelijk vlakbij een trein-/metrostation en daardoor is het goed te doen om met het openbaar vervoer verder het centrum te verkennen. Hotel zelf zag er goed uit. Parkeren hebben we vlak buiten het prive-parkeerterrein gedaan van het hotel zelf. Dit omdat we vrijdags laat in de middag aankwamen en in het weekend er niet voor betaald hoeft te worden. We kregen deze tip vanuit het hotel zelf en zodoende kostte het parkeren ons 3 euro voor de vrijdagmiddag en stonden we de rest van de tijd er gratis. Hotelkamer was wat klein, maar alles was er in te vinden wat we nodig hadden. Ontbijt 's ochtends was erg uitgebreid, maar het was wel bijzonder druk. Het is dan volgens ons een uitvalshotel voor toeristen (veel Japanners), die vanuit dit hotel heel nederland overschieten voor de bezienswaardigheden.

met partner, Dec. 2011
"Een heerlijk hotel met grandioze service!"
go.pruissen
5-12-2011 Ons tweede bezoek aan dit hotel, 2,3 en 4 december was weer een prima ervaring. Ontvangst- en vertrek keurig uitgevoerd door dar dutty manager, dit na een eerder bezoek aan dit hotel.
Een doosje bonbons + een schaal met diverse soorten fruit stonden te wachten op onze kamer. De tip om letsel bij een kind/kinderen te voorkomen (zoals bij ons vorige bezoek) heeft men ter harte genomen en gelukkig uitgevoerd. Het ontbijt, zeer uitgebreid, was perfect een omelet bereid men zoals u dat wilt, dus daardoor ook 100% vers. Een klein ongelukje met een glas rode wijn werd perfect door drie medewerkers aangepakt en opgelost. De kamers, ruim en comfortabel attent dat er altijd al een tweede set hoofdkussens beschikbaar zijn. Kortom voor ons zeker een reden om bij een volgend verblijf in Amsterdan wederom te kiezen voor dit hotel.

met partner, Dec. 2010
"Fantastisch hotel"
francis_mek
28-12-2010 goed hotel, ontbijt op bed, goede kamer, nette badkamer, en erg schoon!
Goed te bereiken per openbaarvervoer.
Net iets buiten het centrum maar is beter!

met partner, Nov. 2010
"Goed hotel, voor herhaling vatbaar."
Ria en Govert Pruis...
16-11-2010 Een luxe hotel met zeer vriendelijk personeel!

Bij aankomst keken we waar het restaurant was en werden daar spontaan door een medewerker op een ronde mee genomen tot en met de fitnessruimte aan toe.

Het ontbijt is zeer uitgebreid en luxe, ook al kom je wat later en je vraagt naar iets wat er even niet meer is dan haalt men dat voor u.

VEILIGHEID: de afscheiding/markeering van de glazen wand in het restaurant is aan de onderzijde niet voorzien van gekleurde stroken, hierdoor verwonde een kind zich aan de hals toen wij er waren, viel gelukkig mee, hals- en halsslagder liggen dicht bij elkaar.... Dit hebben we doorgegeven aan de receptie.

De tram stopt op minder dan 5 minuten lopen vanaf het hotel.

Een minpuntje is: de kwaliteit van het bedlinnen was op onze kamer slecht/versleten en zo dun dat er na twee nachten een gat in de onderlaken en een kussensloop was ontstaan.
Ook wachten wij nog op de beloofde reactie telefonisch/e-mail die ons beloofd is n.a.v. onze feed-back

zakelijk, Okt. 2010
"Lekker dicht bij de RAI"
Jeroen
24-9-2011 Hier verbleven tijdens een beurs in de RAI, dat is om de hoek..

Kamers zijn prima, mooi hotel en nog up-to-date op gebied van inrichting en uiterlijk. Zowel diner als ontbijt prima. Wel beetje prijzig.

Al met al, prima.

met een groep, Apr. 2010
"Fantastisch hotel! Dicht bij metro/tram/station!"
Dyon
22-7-2010 Dit hotel heb ik met een groep collega's bezocht op 10 en 11 april van dit jaar.

Het is een heel erg groot luxe hotel en ziet er prachtig uit. De inrichting is geweldig en de kamers zijn ook erg mooi. De kamers voor 3 personen (1 tweepersoonsbed en 1 slaapbank) zijn wat aan de kleine kant, maar voor een nachtje is dat absoluut geen probleem. Op onze gang stond een ijsblokjesautomaat en een apparaat dat je schoenen poetst!! Wij stonden ervan te kijken.

Het ontbijt was heel erg luxe, er was héél veel keuze (ook vers fruit enz.) en dus hebben we hier heel goed gegeten.

Het hotel ligt op loopafstand van tram/metro/station en vanuit hier kun je dus makkelijk het centrum van de stad bereiken. Lopen naar de stad is niet te doen!

met vrienden, Apr. 2010
"Tophotel met een glimlach!"
Annemieke Paauw
12-4-2010 Hier weten ze nog hoe je om dient te gaan met klanten en zijn ze niet uit het oog verloren dat horeca een dienstverlenend beroep is. Voor mij een absolute topper. Kom zeer regelmatig in Amsterdam en heb mijn hotel gevonden!! Ze zien me hier zeker terug. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en het restaurant is van een topkwaliteit.

met oudere kinderen, 2010
"Prima hotel voor weekendje Amsterdam!"
Fleur
28-3-2010 Mooi, goed gelegen hotel met nette, verzorgde kamers en een goed ontbijt!

met vrienden, Okt. 2009
"Goed bed en de verbouwing merk je niet"
Fam. Jongejan
5-10-2009 Het hotel staat in de steigers, maar op onze kamer was daar niets van te merken. De bedden zijn uitstekend en de badkamer oogde goed schoon. Met tramlijn 4 kun je makkelijk van en naar het centrum, maar vooral als je iets wilt doen in de RAI is het een prima uitvalsbasis. De Lobby is al verbouwd en ziet er heel modern uit. De zaal waar nu tijdelijk ontbeten kan worden is prima ingericht en het ontbijt is gericht op diverse culturen dus zelfs de gebakken rijst ontbreekt niet. Er is voldoende personeel dat een opvallend modern en smaakvol uniform draagt.

" "Dit nooit meer""
Francois
21-5-2009 Hotel was in verbouwing, restaurant was primitief ingericht, het personeel was niet vriendelijk, bewegwijzering naar de verlopige ingang was er niet, hebben moeten vragen aan de werklieden van de werf waar de ingang was enz....
Hebben een brief gestuurd naar de directie met al de klachten maar dit werd weggelachen, Spijtig maar????