Hotel Nicolaas Witsen*** in Amsterdam Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Nicolaas Witsen*** Amsterdam

Beoordelingen Hotel Nicolaas Witsen***

Nicolaas Witsenstraat 4, 1017 ZH, Amsterdam
Hotel Nicolaas Witsen scoort een 8,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Nicolaas Witsen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Nicolaas Witsen*** in Amsterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Nicolaas Witsen*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Nicolaas Witsen*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Nicolaas Witsen*** met andere accommodaties in Amsterdam.

12 beoordelingen over Nicolaas Witsen***

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel op toplocatie!"
Peter en Charlotte
28-4-2012 Erg goed gelegen, loopafstand van de Pijp/ musea/ uitgaanscentra/ theaters. Vriendelijke mensen, persoonlijke benadering. Ontbijt was prima. Fijne bedden, kamer was schoon en ruim. Prijs/qualiteit is dik in orde!

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel, fijne mensen, geweldige ligging"
Peter en Charlotte
28-4-2012 Geweldige uitvalsbasis als je Amsterdam wilt verkennen. Loopafstand van de grote musea, de Pijp, uitgaansleven en grachtengordel.
We hadden een schone, mooie en ruime kamer. Personeel was erg vriendelijk. Ontbijt was eenvoudig, maar goed (we hoorden van de eigenaar dat er binnenkort ook versgebakken broodjes komen). Wij komen zeker terug!

met partner, Mrt. 2011
"Leuk hotel"
Teun en Wilma
17-3-2011 Leuk hotel met vriendelijk personeel, lekker ontbijt, goeie kamers, als ik een minpunt moet noemen dan is het de badkamer, om in de douche te komen moet je, je wel erg slank maken, om langs de wastafel te komen. maar al met al hebben we een leuk verblijf gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Nicolaas Witsen*** bij:

met partner, Okt. 2010
"Heerlijk verblijf"
Fam. Vink
31-10-2010 Het hotel is zeer gunstig gelegen in een mooi rustig straatje in het centrum van Amsterdam. Het personeel is zeer behulpzaam en erg vriendelijk. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en de bedden liggen heerlijk. Het is een zeer schoon hotel. We hebben echt nergens een vuiltje of een haar gezien.

met partner, 2010
"Voor ons prima kwaliteit prijs verhouding"
Carla
5-3-2010 1 nachtje verbleven, voor ons voor Amsterdam, niet duur.
Kamer zag er keurig uit met prima bedden.
Ontbijt is goed (eenvoudig)
Je hoort de tram, maar ja je zit in Amsterdam dus dat hoort erbij.

met partner, Okt. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
M. Seijkens
16-11-2009 Een prima stadshotel. We hadden een gerenoveerde kamer. Klein maar fijn en goede bedden. De tram stopt bijna voor de deur maar te voet naar de dam is ook goed te doen. Het ontbijt voldoende om de dag mee te starten. Verschillende soorten broodjes en beleg werden aan tafel geserveerd. Kortom als we nogs een gaan zullen we hier zeker weer terugkomen.

met partner, Aug. 2009
"Gunstige ligging"
Bas en Ilse
12-10-2009 Mooi hotel nabij het centrum van Amsterdam. 15 min. lopen.
We hebben hier 1 nacht geslapen
Kamers zijn erg netjes, goede bedden.
Ontbijt was goed, maar erg simpel.

Geel
4-2-2008 goede ligging voor een bezoek aan amsterdam, rustig, lekker ontbijt, heel behulpzaam personeel

met partner, Jan. 2008
mike
20-1-2008 mooi hotel met zeer mooie gerenoveerde kamers. zeer mooie en grote lcd tv's aan de muur. goede bedden, lekker ontbijt en bijzonder vriendelijke bediening

met partner, Nov. 2007
alex
11-11-2007 Heel vriendelijk ontvangen, mooie gerenoveerde kamers, goede bedden, heerlijk ontbijt en perfecte ligging tov het centrum.