Beoordelingen Hotel NH Musica****

25 mei 2013

NH Musica****
Beoordelingen Hotel NH Musica****
Van Leijenberghlaan 221, 1082 GG, Amsterdam
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel NH Musica**** in Amsterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel NH Musica**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel NH Musica scoort een 7,8 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel NH Musica**** in Amsterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel NH Musica****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel NH Musica**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Hotel NH Musica**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel NH Musica**** met andere accommodaties in Amsterdam.

23 beoordelingen over NH Musica****

6,3
5,9
alleenreizend, Mei 2013
"Heel stil, behalve bij overvliegende vliegtuigen"
Ton van der Velden
7-5-2013 NH Musica is een van de 2 Amsterdamse hotels waar men in kan met een veilingbon, maar niet in het weekend, Ik was er op een zondagnacht, heel goedkoop em ontbijt maar 10 Euro. Na een email kreeg ik een gevraagde kamer met bad, dat niet erg groot is en er is geen aparte douche.
Kamer wat klein maar mooi, met vrijstaand bureau, TV op ooghoogte met alle Nederlandse zenders en BBC4, Travel channel en meer.
Ook radio 1 plus 3 popzenders.
Lege minibar met ruimte dus voor eigen spul.
Het was erg stil als de vliegtuigen ophouden via de Buitenveldertbaan binnen te komen. Ook stil van binnen, de airco kan uit.
Goed ontbijt van 7 tot 10 door de week.
Bereikbaar met bus 62 vanaf Amsterdam RAI, halte Bouvigny, dan teruglopen en dan naar links. Naar centrum kan met tram 5 vanaf halte Von Boshuizen,Uit hotel naar links, dan rechts, ca 12 minuten.
Als men wat naar de kamer wil nemen, de Albert Heyn naast Stedelijk museum, tegenover Concertgebouw is elke dag tot 10 uur open, ook weekend.

alleenreizend, Aug. 2012
"De straat ligt hier open"
heer Greeven
15-8-2012 snap dat het nu voordelig was hier. de straat ligt open, je komt dus best lastig in het hotel (als je met de auto komt . bus gaat prima)

met partner, 2012
"Mooi Hotel"
b_raben
3-8-2012 Prima busines hotel!!
Behulpzaam personeel, mooie kamers!

zakelijk, Juli 2012
"Prima, maar niet bijzonder"
Brian
5-8-2012 Prima hotel, mooie kamers en goed ontbijt. Diner viel wat tegen, maar kan ook een misser zijn (slechts 1 nacht verbleven). Vriendelijk personeel. Locatie is redelijk ver van het centrum. Circa 20 min lopen vanaf station Amsterdam RAI in Buitenveldert.

met partner, 2012
"Prima"
AnnieT
29-4-2012 Het is een prima hotel maar niet voor een bezoek aan het centrum van Amsterdam. We moesten hier best een stuk voor lopen en met de tram. In de buurt is verder weinig te doen. Het personeel was in eerste instantie vriendelijk. Zodra wij echter van de mogelijkheid gebruik wilden maken om een scooter te huren, begonnen ze onnodig moeilijk te doen.
Wel fijn dat we de auto gratis voor de deur konden parkeren. De prijzen van het onbijt vonden we echter exorbitant hoog!

zakelijk, Apr. 2012
"Zakelijk, de moeite waard"
info25495
26-4-2012 prima hotel, parkeren geen probleem, wel tot 19.00 uur tegen betaling, goed en snel bereikbaar vanaf de snelweg. echt nieuw, prima kamers, modern ingericht, gratis koffie thee op kamer, restaurant goed en betaalbaar. zeer vrioendelijk personeel, behulpzaam klantgericht.

"Bijzonder modern, schoon en compleet hotel"
Amsterdam liefhebbe...
26-8-2011 Hotel Musica waar wij 1 nacht verbleven heeft een zeer goede indruk bij ons achtergelaten. Wij hadden de kamer zoals die op de site is afgebeeld. Frisse kleuren en superschoon. Goede afmeting veel kastruimte en een schitterende design douce. Het ontbijt was uitgebreid. En omdat wij op zondag ochtend het ontbijt gebruikten kon dat tot 12.00 uur. Hoe luxe. En dan is er ook nog de mogelijkheid, alleen op zondag, om de kamer tot 17.00 uur te mogen gebruiken. Wij komen er zeker nog eens terug als we een weekendje Amsterdam doen.

met vrienden, Aug. 2011
"Prima hotel met luxe kamer."
H
12-8-2011 Van 10-08 tot 12-08 waren wij in dit hotel. Het is een zakelijk maar prachtig hotel. De kamers waren ruim en luxe en waren erg mooi ingericht. 's Ochtends hebben we genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het nadeel is dat het niet dicht bij het centrale punt van Amsterdam ligt. Gelukkig was op 10 minuten loopafstand een tramstation waarmee je binnen een half uurtje in hartje Amsterdam bent. Kortom, een paar heerlijke dagen in dit hotel.

"Geweldig hotel voor een weekendje Amsterdam"
M.Weustink
11-8-2011 Dit Hotel is in slechts 15 minuten van het centrum een goede uitvalbasis voor een weekendje Amsterdam
Erg mooie moderne kamers inclusief een koelkast.
Personeel is uitemate vriendelijk en behulpzaam.
Ook erg handig is de uitslaap service tot 15:00,zodat je nog even bij kunt komen van wilde
Ook het ontbijt is klasse,alles erop en eraan in een heerlijke relaxte omgeving
Kortom echt een aanrader!

met een groep, Juli 2011
"Een beetje ver"
lisa
5-8-2011 Leuk hotel, nette kamers. Geen last gehad van de airco. Voor het hotel heb je 1 buslijn 165. Bus 62 moet je pakken bij het backershagen‎, dus dat is wat verder. En anders circa 7 minuten lopen heb je tram 5, gewoon het hotel uit links, loop tot het einde van de straat en sla dan rechts af. In de verte zie je de tram al rijden. En anders is alles wel makkelijk met de taxi te doen. Voor een taxi van hotel naar carre betaal je 15 a 20 euro. Hotel ligt vlakbij Rai en station zuid. Ontbijt ( 17, 50 euro) is zeer uitgebreid met warm en koude gerechten. Die 22, 50 die mensen eerder noemden is inclusief toeristenbelasting en city tax.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?