1-11-2011
het ging om drie keer niets bij het afrekenen,maar toen mijn vrouw zich liet ontvallen "dat ze dit toch niet zo vriendelijk" vond ging hij door het lint en beet haar toe u kunt verdwijnen; op haar vraag of hier nog over te praten viel was het antwoord u bent voor 11 u weg anders laat ik uw camper wegslepen.
zie de andere reacties,wij zijn niet de enige met deze ervaring.deze man is ongeschikt als campingbaas.Maar ook met een andere beheerder laat deze camping links liggen om 4 uur s'ochtends worden de vliegtuigmotoren gestart,de camping ligt naast Schiphol,de kopjes stonden te rinkelen in de kast
een vriendenechtpaar wilde kijken hoe de camping was,op zijn vraag wat ze wilde was hun antwoord "kijken of de camping ons bevalt".Antwoord dat kan iedereen wel zeggen, betalen of wegwezen.
6-1-2012
Wij verbleven er nog een paar dagen aan het einde van de zomervakantie. Voor de wandelaars is het leuk om een keer lopend naar Amsterdam te gaan. Zeer dichtbij Aalsmeer en Amstelveen, goed te bereiken te voet of per fiets. Hier vind je ook eetgelegenheden.
Je zit ook vlakbij Schiphol, je hoort de vliegtuigen wel, maar last heb je er eigenlijk niet van.
Vriendelijk personeel, heel anders dan je hier leest. De receptioniste spreekt gebrekkig Nederlands, maar als je ziet hoe weinig Nederlanders er op deze camping staan, maakt dat helemaal niets uit. Heel veel Russen, Duitsers en Engelsen. Kwam ook doordat de gay-pride bijna was.
Voor de douches moet je per keer betalen, maar daar hoef je je niet aan te ergeren. Prima verblijf!!
6-7-2011
Het is verschrikkelijk plek! De eigenaar is ontzettend onvriendelijk. Als je niet in het huisje bent snuffelt hij er rond. We hebben meerdere keren dat gemerkt. Laatst kwamen we terug en we zagen dat onze ocala deuren en ramen wijd open stonden, terwijl we dat zeker dicht hadden gedaan voordat we weg gingen.
Alle meubilair is goedkoop en gaat kapot alleen als je er naar kijkt! Kranen vallen er zomaar eraf, stoelen vallen uit elkaar.
's nachts was er elektriciteit uitgevallen, toen we eigenaar vriendelijk hadden gevraagd of er misschien een spoednummer was die we konden bellen, werden we letterlijk uitgescholden.
Ik ga er NOOOOOOOOOOOIT meer naar toe!