Camping Het Amsterdamse Bos* in Amsterdam Nederland beoordelingen 4.1 | Zoover

29 mei 2012

Camping Het Amsterdamse Bos* Amsterdam

Beoordelingen Camping Het Amsterdamse Bos*

Kleine Noorddijk 1, 1187 NZ, Amsterdam
Camping Het Amsterdamse Bos scoort een 4,1 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Het Amsterdamse Bos*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Het Amsterdamse Bos* in Amsterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Het Amsterdamse Bos* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping Het Amsterdamse Bos* met andere accommodaties in Amsterdam.

28 beoordelingen over Het Amsterdamse Bos*

4,4
6,1
4,9
4,3
met partner, Mrt. 2012
"Prima plek."
Cobie
28-3-2012 Afgelopen weekend voor een overnachting tijdens het Pelgrimspad gebruik gemaakt van een trekkershut op deze camping. De ontvangst door de beheerder was klantvriendelijk en allerhartelijkst. De camping is keurig onderhouden, de trekkershut sober maar schoon en het sanitair uitstekend. Het is een goede uitvalbasis om de stad Amsterdam te bezoeken en ligt in het prachtige, rustige Amsterdamse Bos. 's Nachts geen last gehad van vliegtuigen, het was erg rustig. 's Morgens lekker vers stokbrood met beleg en heerlijke koffie uit de campingwinkel. Wat ons betreft: voor herhaling vatbaar!

alleenreizend, Jan. 2012
"Rustig en mooie ligging"
Jose
12-1-2012 Er zijn voldoende plaatsen voor campers. De plaatsen zijn ruim. De receptioniste was aardig. Een rondscharrelende haan en enkele (ontsnapte?) konijnen gezien. De beheerder zag ik pas bij mijn vertrek. en was heel vriendelijk. Een paar buitenlandse werknemers in caravans en een camper. Geen last van gehad. Af en toe in de verte soms brullende motoren van vliegtuigen die op gaan stijgen. 's Nachts was het gewoon erg rustig. Met al die huisjes en stacaravans kan ik mij voorstellen dat het in de zomer een stad in het klein is. Je hebt dan altijd mensen die geen rekening met anderen houden. Dan zou ik niet in de schoenen van die beheerder willen staan. Een prima camping buiten het seizoen.

met partner, Okt. 2011
"Gevaarlijke campingbaas"
j.a westerbeek
1-11-2011 het ging om drie keer niets bij het afrekenen,maar toen mijn vrouw zich liet ontvallen "dat ze dit toch niet zo vriendelijk" vond ging hij door het lint en beet haar toe u kunt verdwijnen; op haar vraag of hier nog over te praten viel was het antwoord u bent voor 11 u weg anders laat ik uw camper wegslepen.

zie de andere reacties,wij zijn niet de enige met deze ervaring.deze man is ongeschikt als campingbaas.Maar ook met een andere beheerder laat deze camping links liggen om 4 uur s'ochtends worden de vliegtuigmotoren gestart,de camping ligt naast Schiphol,de kopjes stonden te rinkelen in de kast

een vriendenechtpaar wilde kijken hoe de camping was,op zijn vraag wat ze wilde was hun antwoord "kijken of de camping ons bevalt".Antwoord dat kan iedereen wel zeggen, betalen of wegwezen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Het Amsterdamse Bos* bij:

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooie camping, uitstekende ligging"
mathysjorritsma_1
6-1-2012 Wij verbleven er nog een paar dagen aan het einde van de zomervakantie. Voor de wandelaars is het leuk om een keer lopend naar Amsterdam te gaan. Zeer dichtbij Aalsmeer en Amstelveen, goed te bereiken te voet of per fiets. Hier vind je ook eetgelegenheden.
Je zit ook vlakbij Schiphol, je hoort de vliegtuigen wel, maar last heb je er eigenlijk niet van.
Vriendelijk personeel, heel anders dan je hier leest. De receptioniste spreekt gebrekkig Nederlands, maar als je ziet hoe weinig Nederlanders er op deze camping staan, maakt dat helemaal niets uit. Heel veel Russen, Duitsers en Engelsen. Kwam ook doordat de gay-pride bijna was.
Voor de douches moet je per keer betalen, maar daar hoef je je niet aan te ergeren. Prima verblijf!!

met een groep, 2011
"NOOIT MEER"
Lenka
6-7-2011 Het is verschrikkelijk plek! De eigenaar is ontzettend onvriendelijk. Als je niet in het huisje bent snuffelt hij er rond. We hebben meerdere keren dat gemerkt. Laatst kwamen we terug en we zagen dat onze ocala deuren en ramen wijd open stonden, terwijl we dat zeker dicht hadden gedaan voordat we weg gingen.
Alle meubilair is goedkoop en gaat kapot alleen als je er naar kijkt! Kranen vallen er zomaar eraf, stoelen vallen uit elkaar.
's nachts was er elektriciteit uitgevallen, toen we eigenaar vriendelijk hadden gevraagd of er misschien een spoednummer was die we konden bellen, werden we letterlijk uitgescholden.
Ik ga er NOOOOOOOOOOOIT meer naar toe!

met een groep, Juli 2011
"Nooit meer!"
Jan Roeleveld
8-7-2011 Als vriendengroep waren we hier afgelopen week. Echtparen met een caravan en echtparen die (voor veel geld) een 6-persoons Chalet hadden gehuurd. Het begon al niet best toen het eerste echtpaar zich meldde. De eigenaar maakte wat 'lollige' opmerkingen, echter toen er 'lollig' werd teruggekaatst ging hij door het lint.
De toegang werd dit echtpaar ontzegd en de (psychisch gestoorde?) eigenaar bleek voor geen enkele rede vatbaar. Iemand die hem daarop wees werd gedreigd ook te kunnen opstappen.
In het Chalet was danig gerookt ; de stank was bijna verstikkend. Het 'verboden te roken" symbool was nergens te zien en een tekst zou in minstens 5 oostbloktalen moeten worden vermeld... Van de 10 lichtpunten bleken er 6 kapot, het was er vies, er was onvoldoende glaswerk, geen schoteltjes, kopjes, te weinig bestek, een nauwelijks afsluitbare balkondeur en kleine, benauwde en gehorige slaaphokjes. Thuisgekomen bleken onze kussens en dekbedden een uur in de wind te stinken..! Een echte afrader!

"Nooit meer"
Karel
1-8-2011 De camping licht naast een evenemententerrein. Afgelopen zaterdagen van 11 tot 11 een dance feest met ongelooflijk veel herrie

"Keurig verblijf gehad!"
stel uit Zeeland
14-6-2011 Het Pinksterweekend met onze camper doorgebracht op deze camping. Reserveren was niet nodig, want er zou genoeg plek zijn; gelukkig was dit ook zo!
Ondanks dat we alle commentaren van te voren hadden gelezen durfden we het aan. Eigenaar is inderdaad een aparte man met een grote mond, maar ach, ik kon er wel om lachen, het is ook maar net hoe je zelf doet. wij hebben een uitermate goed verblijf gehad, sanitair is prima. Camperplaatsen zijn keurig ruim, verhard met ernaast gras. Als je op het campeerveld of de camperplaastsen staat heb je helemaal geen last van de trekkershutjes....als je er al last van zou hebben....

Fietsroute door het Amsterdamse Bos naar Amsterdam is echt super!

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!!!!

met een groep, Apr. 2011
"Scheldende campingeigenaar..."
Joyce
29-4-2011 Deze camping NOOIT weer voor ons.

Van te voren gebeld om te reserveren en uitgelegd dat we met een damesvoetbalteam kwamen. Dat was geen probleem zolang we ons rustig hielden. Geen enkel probleem, er moest gevoetbald worden de volgende ochtend dus het was de bedoeling om gewoon te gaan slapen.

Na de reis uit Groningen met 18 personen komt onze leider de receptie binnen. Alvorens hij ook maar iets kon zeggen begint de campingeigenaar (neem ik aan, nu ik de overige verhalen zo lees) al boos over dat de betaling niet binnen was. Dat was ie wel. Toen moesten we nogmaals betalen per creditcard, zo gezegd, zo gedaan. We moesten toch ergens slapen en met 18 personen kan je niet zomaar ergens anders terecht. Na de betaling begon de man opeens een scheldkannonade dat we van de camping af moesten (daar was echt geen enkele aanleiding voor!). Compleet verbouwereerd zijn we afgedropen. Echt een rotbegin van het weekend waar we zolang naar uitkeken. Wel keurig opgevangen op Camping Uitdam.

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Camping eigenaar is voledig doorgeslagen"
Klaas
10-10-2010 Nog nooit zoiets meegemaakt! Een schreeuwende bullebak die over zijn camping loopt te tieren! Vloeken schelden en intimideren van gasten...

Camping zelf ook niet best; allen veel gastarbeiders in de chalets die trillen de hele dag door overvliegende vliegtuigen.