Hotel EMB Hotel Bellevue*** in Amsterdam Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

De kamer

Beoordelingen Hotel EMB Hotel Bellevue***

Martelaarsgracht 10, 1012 TP, Amsterdam
Hotel EMB Hotel Bellevue scoort een 8,4 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel EMB Hotel Bellevue***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel EMB Hotel Bellevue*** in Amsterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel EMB Hotel Bellevue*** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel EMB Hotel Bellevue*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel EMB Hotel Bellevue*** met andere accommodaties in Amsterdam.

8 beoordelingen over EMB Hotel Bellevue***

"Neem oordopjes mee !"
yvon nieuwenhuizen
28-3-2009 net terug van n nachtje amsterdam in dit hotel, eerst de goede dingen, de receptie mensen zijn echt heel vriendelijk en niet is hen teveel, de ligging is ook super, je zit midden in t centrum, dan nu t allergrootste nadeel..........we hadden n superior ???kamer, heel klein, slecht schoongemaakt, schimmel bij de badranden, luxaflex waar je beter vanaf kan blijven omdat anders het stof in de rondte dwarreld, en de herrie !! echt bizar, de superiorkamers liggen aan de straatkant waar n zeer drukke trambaan ligt waardoor het lijkt alsof de tram over je bed heenrijd, vervelendste hiervan is dat hij s morgens om 6 uur al begint te rijden waardoor slapen er dus echt niet meer bij is. het diner waar hierover geschreven wordt doen ze niet meer in het hotel, het is het ontbijt - erg goed verzorgt en de lunch

met partner, Feb. 2009
"Tof hotel!"
CVE
4-8-2009 Wij kozen dit hotel omwille van zijn centrale ligging vlakbij het centraal station en dit was inderdaad een aanrader!

Kamer was netjes en badkamer was héél schoon. De kamer was inderdaad gehorig (houten vloeren?), wij konden elke beweging van de bovenburen volgen. We hadden hier niet veel last van. Zoveel tijd breng je toch niet door op de kamer en de andere gasten slapen ook 's nachts. Geluidsoverlast door de trams hebben we niet ondervonden en wij hadden nochtans een kamer aan de voorzijde (2e verdieping).

Ontbijt is een aanrader: uitgebreide keuze en lekker!

Enige minpunt: andere gasten houden zich blijkbaar niet aan het rookverbod, waardoor wij om 3u 's nachts uit ons bed konden. Hotel heeft dus een héél goede brandbeveiliging, maar zou hier toch strenger mogen tegen optreden.

Ann en Wim
10-3-2008 Prima ligging vlak bij het station, heel kleine maar nette, moderne kamers. Zalig bed. De ontbijtruimte was een beetje chaotisch (te weinig kopjes, bestek enz) en ongezellig, maar voor een 3*-hotel voldoende keuze.

kaljouw
7-6-2007 Super trendy hotel vlakbij het centraal station. De kamers waren heel modern en smetteloos schoon! Het ontbijtbuffet is ok, 's middags en 's avonds is die ruimte restaurant waar goedkoop (€23,-) een goed 3-gangen menu te verkrijgen is. Kortom een zeer goed hotel in Amsterdam. Wij komen hier zeker nog een keer naartoe!

met partner, Mrt. 2007
jos en riet van haa...
25-3-2007 mooi, gezellig hotel, mooie schone kamers. mooi ingericht, goede en schone badkamers, geweldig eten, ligging perfect, en al het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. een aanrader, wij komen zeker terug.

anita
11-12-2005 We logeerden in het "bellevue" december 2005.Kleine, maar héél verzorgde en goed ingerichte kamer.Vriendelijk personeel. Super ontbijtbuffet!!!
Gemakkelijk bereikbaar.
Aanrader over de hele lijn.

met partner, Dec. 2005
Eddy
29-12-2005 Ideale ligging voor treinreizigers.Ontbijt en personeel OK.
Kleine (nette !) kamer en dito sanitairruimte.Té beperkte opbergmogelijkheden,wat veel organisatie vereist en ongemakkelijk is.Liever douchewand(of minstens gordijn)i.p.v.flatscreen- TV.

Miss60
5-8-2005 dit is echt een superhotel midden in de stad. tegenover het station dus wat wil je nog meer. Goed ontbijt en echt een supermooie kamer. Is net nieuw dus ziet er allemaal nog heel mooi uit. Echt een aanrader!