Hotel Arena**** in Amsterdam Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Arena**** Amsterdam

Beoordelingen Hotel Arena****

S Gravesandestraat 51, 1092 AA, Amsterdam
Hotel Arena scoort een 7,8 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Arena****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Arena**** in Amsterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Arena**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Arena**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Arena**** met andere accommodaties in Amsterdam.

31 beoordelingen over Arena****

6,7
"Goed hotel, makkelijk bereikbaar en goede ligging"
Jonina
24-7-2011 Wij hebben 1 nachtje in Hotel Arena geslapen. Erg mooie kamer en schoon! Ligging is goed. Jammer dat wij regen hadden, anders hebben ze echt een mooi terras. Vriendelijk personeel en je kan goed je auto parkeren (tegen een normaal stadstarief)

met partner, Apr. 2011
"Mooi en hip, maar......."
Meneer Jansen en me...
28-5-2011 Voor een nachtje dit hotel geboekt. Entree is erg donker (teveel zwarte materialen). Voor de rest is het heel hip en bijzonder ingericht. Onze kamer was de standaardkamer waarbij de slaapkamer boven op een vide is geplaatst. Beneden een zitje met een glazen wand naar de badkamer. Mooie materialen.
Wij hebben zelf in het centrum gegeten, maar achteraf hadden wij in het restaurant van het hotel willen eten. Zag er goed uit namelijk. Maar....hier komt de grote maar.
Wij sliepen aan de straatzijde en dat is heel, heel luidruchtig. Dus van onze nachtrust kwam niets terecht. Niet doen!! Niet aan de straatzijde slapen!! Ook was de gang gehorig. Wij hoorden ieder uur in de nacht wel iemand naar zijn kamer gaan. Echt hinderlijk. Dit doorgegeven aan de receptie, die ons goed te woord stond. We hadden het idee dat ze deze klachten vaker hadden gehoord. Dus leuk, hip, duur hotel. Maar wel met een maar......

met een groep, Feb. 2011
"Prima hotel voor weekendje Amsterdam"
Karin
9-9-2011 Hier gelogeerd met een groep collega's. Hebben een taxi naar het centrum genomen. Kamers zijn modern en redelijk schoon. In de bar van het hotel hangen 's avonds de gasten van discotheek Hotel Arena. Het hotel grenst ook aan de discotheek dus sommige kamers zijn wat gehorig.
Wij hebben een superleuk weekend gehad met hotelovernachting in Hotel Arena.

met partner, Jan. 2011
"Mooi gebouw prachtige plek"
Karen
14-1-2011 Wij hebben afgelopen weekend hier gelogeerd. De plek en het gebouw zijn prachtig!
Personeel erg vriendelijke en behulpzaam. De bedden zijn aan de zachte kant. (Wij liggen zelf het liefst hard). De kamer was stijlvol ingericht.
's nachts hadden we last van een enorm gebrom van buiten. Het leek een generator die stond te loeien. Dit verstoorde de nachtrust.
Verder alles tip top in orde!

met partner, Dec. 2010
"Gweldig mooi en goed gelegen hotel"
Wim en Alexandra
7-12-2010 Hotel Arena is een echter aanrader. Het hotel heeft een mooie uitstraling van buiten. Van binnen weet je helemaal niet wat je ziet. De Studio is zeer ruim, modern ingericht en van alle luxe voorzien. Het restaurant is een aanrader, als mede de gezellige bar met uitzicht op de tuin. We hebben een upgrade gekregen naar een studio met bad. Personeel is zeer klantvriendelijk! Kortom we gaan hier zeker nog een keer terug. Zeker in combinatie met een bezoek aan Carre, op loopafstand te bereiken!!

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Ongewoon in een historisch pand!"
Cathrien
27-8-2011 Kamer in twee verdiepingen: wassen en slapen beneden, zitten/luieren boven. Je moet wel goed ter been zijn.

met partner, Aug. 2010
"Fantastisch hotel!"
Isabella
7-10-2010 Ik ben zeer tevreden over dit prachtige hotel. Mooie ruime kamers, schoon, fijne bedden en een mooie badkamer.

Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
We kregen bij aankomst een upgrade van een deluxe kamer naar een studio.
Ook mochten we 2 dagen gratis parkeren inplaats van 1 dag.

Met de gratis openbaarvervoers kaartjes zit je met de tram binnen 5 minuten in de winkelstraten.

Ook het ontbijt was erg lekker en uitgebreid.

Kortom echt een aanrader!!

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Gaaf"
Henk
21-12-2010 Ik heb nog nooit zoveel grachten gezien! Vooral voor mensen met kinderen tussen de 10 en 14 jaar is het leuk.

met jonge kinderen, Nov. 2009
"Mooie kamers, maar geld niet waard"
Edwin
28-11-2009 Een stijlvol hotel met mooie kamers, maar de prijs (130 euro voor een nachtje) niet waard. Zeker niet als je in kamer 24 slaapt, waar de uitlaat van de airco van het hele complex voor zit, het is als slapen onder een blazende afzuigkap.

met partner, Juli 2009
"Mooi Hotel!"
Lilith
14-7-2009 Heerlijk weekend gehad in Amsterdam dank zij de mooie kamer en de heerlijke bedden! Personeel was erg aardig om te kijken welke tram we moesten nemen voor Westergasfabriek! En het ontbijt was erg goed! Niks om op aan te merken!