Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam***** in Amsterdam Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam*****

9,5

29 mei 2012

exterieur Amstel Hotel

Beoordelingen Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam*****

Professor Tulpplein 1, 1018 GX, Amsterdam
Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam scoort een 9,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam***** in Amsterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Amstel Inter Continental Amsterdam***** met andere accommodaties in Amsterdam.

9 beoordelingen over Amstel Inter Continental Amsterdam*****

met een groep, Feb. 2010
"Mooi en leuk"
abregeling
24-1-2011 leuke dagen gehad
aardig personeel luxe en het eten was top!

met partner, Dec. 2009
"Gewoon goed"
John
10-12-2010 Goed hotel, alles goed geregeld, niet opvallend.
Ligging is aardig en amsterdam is natuurlijk gewoon een geweldige stad.

met vrienden, Dec. 2009
"Super mooi hotel"
Lizzy Brugmans
17-12-2009 Heb hier een nachtje geslapen in een Executive Room. De kamer zag er heel mooi en sfeervol uit. De badkamer was ruim met een groot ligbad, aparte douche en toilet. Wij zaten in kamer 207 en er was die nacht wel een irritante tik waardoor we amper hebben geslapen. We hebben hier ook ontbeten, wel lekker. Maar naar mijn idee niet heel uitgebreid. Leuke binnenkomer is wel dat er bij binnenkomst vers fruit, schuimpjes en snoepjes voor je klaarliggen. We zijn hier ook nog in de sauna/turks stoombad/zwembad geweest. Zeker de moeite om dit ook even te doen!

"Luxe rustpuntje in druk Amsterdam"
Rob
25-1-2009 Het hotel maakt alle verwachtingen waar. Het is, mooi gelegen aan de Amstel en aan de rand van het centrum, een echt rustpunt in het hectische Amsterdam. Direct vanaf aankomst straalt het hotel exclusiviteit uit, de service is perfect. Kamers zijn redelijk ruim en in elk detail zie je het Amstel hotel terug. Wat opvalt is dat tv nog redelijk antiek is, geen flatscreens e.d. maar ja, daar ga je niet voor naar dit hotel. De prijs is eigenlijk te duur, net als elk hotel in A'dam te duur is, maar als je dan toch veel wilt betalen, ga dan maar hier naar toe, weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt.

Familie, Juni 2008
Nicole
14-7-2008 Wij hadden een geweldige suite die met een tussendeur was verbonden met de kamer voor onze kinderen. Laat in het hotel aangekomen, en dan verrasd worden door allerlei extraatjes. Super! Heerlijke zeepjes en cremes op de badkamer, lekkere chocolaatjes en koekjes, en zelfs een espresso apparaat. Alles klopte!

Koos
28-11-2006 Heb hier 2 keer mogen verblijven waaronder mijn huwelijksnacht en het weekend samen met de Rolling Stones, geweldig hier laten ze denken dat je wat bent, s`avonds heerlijk gegeten aan de Amstel, genieten met een hoofdletter

Lars
25-2-2005 Boeken aan Amstelzijde is aan te raden (veel mooier uitzicht). De kamers zijn duur dat is zeker waar maar goed, zo iets doe je dan ook niet elke dag. Service en eten en vooral de kamer zijn SUPER.

Thanks for a wonderfull stay!

W.P. Stolk
27-6-2004 Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat...

Mienie
31-10-2003 Heel mooi hotel! Lekker ontbijt (dat mocht ook wel voor 29 euro) grote kamers en mooi uitzicht op de amstel. Een echte aanrader!