Kies een internationale website
20 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Amstel Botel***
NDSM Werf Pier 3, 1033 RG, Amsterdam
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Amstel Botel*** in Amsterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Amstel Botel*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Amstel Botel
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Amstel Botel*** in Amsterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Amstel Botel***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Amstel Botel*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 74
vakantiefoto's
van Hotel Amstel Botel*** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Amstel Botel*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederland
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(4)
alleenreizend
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(193)
ALL
met partner, Feb. 2013
"Nooit meer!!"
Wilma
23-2-2013
Amstel Boot geboekt via een veiling, maar ik zou ook nooit de volle prijs betalen! Hadden gebekt voor 2-pers. kamer, heb tel. nog nagevraagd voor ook een 2-pers. bed ... NEE dus, werd ook niet omgeboekt! Slechte service! Lawaaierig op de boot. Niet wat we verwacht hadden. Eens maar nooit weer!
Voordeel: makkelijk parkeren en dichtbij een pontje met snelle verbinding naar A-dam Centraal. Botel is af te raden.....
met partner, Feb. 2013
"Goed genoeg voor een nachtje Amsterdam"
Fam. Robbescheuten
12-2-2013
We hadden vooraf de reacties gelezen en er ons al niet te veel van voor gesteld. Het was niet barslecht maar matig. Kamer idd klein en sober maar gewoon netjes.Bed goed om te slapen en douche net groot genoeg maar de hele nacht tikkende radiotoren. Personeel spreekt idd slecht tot geen Nederlands en loopt ongeïnteresseerd rond. Krijgt er ook geen contact mee. S'avonds na bezoek aan centrum van amsterdam wat gedronken in het cafeetje op de boot,wat naar ons idee meer de naam van scouting home had mogen heten. Wat een duffe boel. Ontbijt niet slecht maar heel eenvoudig. B merk producten. Een pluspunt is het gratis parkeren en pondje naar het centrum. Als je naar Amsterdam gaat voor het avond en nachtleven en allleen een slaapplaats voor de nacht zoekt dan is het Botel een prima ding. Maar wil je leuk hotel waar je s'avonds lekker door wil zakken in gezelligheid moet je Botel overslaan. Maar voor €65 incl ontbijt was het voor 1 nacht prima.
met partner, Jan. 2013
"Voor herhaling vatbaar"
jolanda
27-1-2013
Geboekt via vakantieveiling.Kamers zijn zeer sober en douche is erg klein, maar dit is toch ook geen 4 sterrenhotel! Voor dit geld moet je niet teveel verwachtingen hebben. Je bent er alleen om te overnachten. Binnen een kwartier ben je op het CS. Boot terug genomen en daar staat de shuttle bus van het botel op je te wachten en brengt je tot recht voor de deur. Ook onze auto stond recht voor de deur en gratis parkeren. De volgende keer overnachten wij zeker weer op het Botel.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Amstel Botel*** bij:
met oudere kinderen, Dec. 2012
"Leuk voor een nachtje"
kelly
30-12-2012
Nadat ik alle recensies gelezen had, verwachte ik eigenlijk één grote rotzooi en smerige bende. Bij binnenkomst werden we netjes begroet en inchecken ging erg snel. Je moet vooraf betalen dus ik heb gevraagd of ik de kamer eerst mocht zien. Dat was geen probleem. Ik had hier al gelezen dat de bedden vaan smerig waren dus daar heb ik even naar gekeken. Dit zag er allemaal goed uit.
De plek is erg mooi gelegen je kan er gratis parkeren en ieder half uur gaat er een gratis pondje naar Amsterdam Centraal. Je staat binnen 15 min. midden in Amsterdam.
Ik heb deze overnachting van een veilingssite maar ik zou er zelf niet de volle pond voor betalen.
De kamers zijn oud maar schoon.... kleine douche maar je kan je redden. Kamers zijn wel gehorig maar ik hoorde de buren niet praten.
Ontbijt was heel goed. Verse Jus orange! dat zie je niet vaak. croissant, yoghurt, cornflakes, zoet en hartig beleg, engels ontbijt koffie, thee, crackers, krentenbrood etc. Als je gaat...bieden via veilingsite :)
"Nooit meer"
Malinda
26-12-2012
We zijn met z`n 2en voor 1 nacht geweest. nou niet eens. We waren voor middernacht al weg. Een klein oud hok is het. Bedden waren echt keihard. Douchen is levensgevaarlijk. Kokend water over je heen en daarna koud. een oude douchkop.
De televisie stamt uit het jaar 0 ofzo. Afstandsbediening was al overleden. En de knoppen op de tv werkte ook nauwelijks.
Kamer idd super gehorig hadden engelse buren. konden precies horen wat ze zeiden.
enige positiefe de ferry naar cs. ideaal.
Hadden via een vielingsite deze hotel maar zal hem nooit zomaar boeken.
met partner, Dec. 2012
"Dicht bij het centrum maar niet erg veel te doen."
Ruben
20-12-2012
Wij hebben er 1 nachtje geslapen, bij binnenkomst werd ons netjes alles uitgelegd hoe we het beste gratis per boot naar Amsterdam CS konden gaan. De kamers evenals de douche zijn wat aan de krappe kant. Bij binnenkomst was het extreem koud de ramen stonden open bij 0 graden, eerst uur lang de verwarming aangezet. Beddengoed was helaas niet helemaal schoon. Op een kussensloop lagen haren van een ander....vonden wij niet erg fris. Tv werkte niet goed, gevraagd bij de balie en die zeiden dat we maar moesten kijken want "Hij moest het doen". . Niet heel veel te klagen alleen je moet je zelf echt zien te vermaken want op de boot is weinig te doen. Personeel is een beetje stil. We hadden een goedkope voucher via een site, maar als we de volle pond moesten betalen zouden we een ander hotel nemen.
Samengevat; Gratis parkeren en gratis naar Amsterdam CS is ideaal. Verder om te slapen niet slecht maar verwacht geen luxe of vermaak. Ons cijfer 6
"Prima plek"
jan willemsen
31-12-2012
de kamers zijn gedateerd, maar schoon.
de mensen aan de receptie zijn vriendelijk
uiteraard kun je klagen over een kleine kamer....maar daar is de prijs ook naar.
en waar kun je gratis parkeren in Amsterdam??
Dus als je regelmatig op reis gaat en toch de stad bezoekt.. gerust boeken
niets mis mee!!
Tot slot je wordt wakker van de stilte.alleen het geluid van het IJ is hoorbaar
"Nooit meer terug"
van der Mooren
11-12-2012
Het ruikt niet fris op de gangen, de ventilatie is niet optimaal, de kamers zijn gehorig en overal zitten schimmelrandjes. Het is zeker toe aan een goede opknapbeurt! Op de zeer kleine douche met wc en wastafel na verliezen de douches af en toe druk. Op het moment dat de druk weer toeneemt is het eerste water wat eruit komt gloeiend heet. Ook heeft het doorspoelen van het toilet niet veel nut, er komt telkens wel iets naar boven. 1 nacht was eigenlijk al te lang.
met partner, Dec. 2012
"Niet voor herhaling vatbaar"
Nicole
5-2-2013
Wij vonden het geen succes. We hadden al wat reviews gelezen en dachten dat het wel mee zou vallen. Maar het enige positieve was het ontbijt, wat ook niet veel voorstelden. Het personeel was niet zo vriendelijk. De kamers waren klein (ja het is een boot, maar de douchegordijn opzij houden als je op het toilet zit??) Voor ons niet nogeens. Dan betalen we wel voor een kamer in de stad zelf.
"Leuk hotel !"
Amii
9-12-2012
Met het pontje sta je met 7 minuten op amsterdam CS,, Ideaal dus. Heb dit kado gedaan voor mijzelf en mijn vriend en gaan zeker terug.
volgende
Kaart Amsterdam
Foto's Amsterdam
Video's Amsterdam
Vraag en Antwoord Amsterdam
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie