Camping De Boekel in Akersloot Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping De Boekel

30 mei 2012

mooie ruime plaats achter op de camping

Beoordelingen Camping De Boekel

Boekel 22, 1921 CE, Akersloot
Camping De Boekel scoort een 8,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Boekel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Boekel in Akersloot, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping De Boekel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Camping De Boekel met andere accommodaties in Akersloot.

11 beoordelingen over De Boekel

met partner, 2012
"Mooie camping"
Jolanda
13-1-2012 We kwamen aan op de camping waar we goed ontvangen werden en naar onze plaats gebracht werden waar de eigenaar gerard de caravan voor ons op de plaats zette zeer atent. s'avonds hadden ze een gezellige avond in de kantiene waar we voor het eerst het spel kezen deden een zeer gezellig spel de eigenaar legde het voor ons uit en speelde ook een gezellig potje mee was erg gezellig.
voor de rest hebben we daar veel gefietst en met de hond kun je ook een leuk rondje lopen langs de molen we hoefde niet langs de weg te lopen want de eigenaar zij dat we over het honden veld mochten dan hoefden we niet langs de weg te lopen en kwamen we zo uit op een mooi fiets pad het was een leuk rondje om te doen.
Wij komen zekker weer een keertje terug.

met vrienden, 2012
"Simpel en leuk!"
RvdH
10-1-2012 Was hier al eens eerder geweest met mijn ouders, met de caravan, en dat was zo goed bevallen dat ik met mijn vriend en vrienden nog eens in in de zomer van 2011 ging.

Je wordt vriendelijk verwelkomt en krijgt een map met informatie. Het enige wat jammer was, was dat wij met tenten op een apart groot veld, zonder aangegeven plaatsen, werden geplaatst. Hier was geen electra, maar daarvoor werd netjes gezorgd met een verlengkabel naar de caravanplaatsen. Maar bij aankomst stonden de geiten op het veld, dus er lag er best wel wat poep. Ook braken de geiten wel eens uit, uit naastgelegen veld.
Ook werd er op het veld boerengolf gespeelt, wij vonden dat niet heel erg. Die ballen vliegen alle kanten op, dus kan het vervelend zijn als hij tegen je tent aankomt.

Schone wcs en douches! Vriendelijke eigenaren en vlakbij is van alles te doen. Het is alleen jammer dat je eigenlijk altijd met de auto of fiets weg moet omdat de camping aan een weg ligt waar je niet goed/veilig kan lopen.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Een super camping!"
Jan & Tinnie
17-12-2011 We zijn op deze camping in Oktober geweest. Onze 2 jongens konden zich heerlijk vermaken!

"Mooie centrale ligging"
Mary
16-11-2011 Dichtbij Alkmaar, Egmond aan Zee en er zijn veel mogelijkheden voor een dagje weg.
Heerlijk weggeweest met de boot naar de kaasmarkt in Alkmaar. Kinderen zijn de hele dag zoet geweest met de skelters en op de trampoline.
's Ochtends mochten ze meehelpen om de dieren te voeren.
De beheerders en de 2 dochters waren zeer behulpzaam en klantvriendelijk.
Wij komen zeker terug!

"Aanrader"
Suers
29-7-2011 uitstekende plek voor fietstochten naar Castricum ( stad en strand), Heilo, Bergen, Alkmaar, ponten tocht Purmerend. Leuke camping met alles goed verzorgt.

"Prima, stille en rustige camping."
Jan en Reina de Goe...
24-7-2011 Deze camping is erg rustig en de beheerders zijn erg vriendelijk. Men heeft voor de kaasmarkt, op vrijdag, iets geregeld met een rondvaartboot die ons kwam halen voor de deur en ons bracht naar de kaasmarkt. erg goed gedaan, de kaptein wist veel te vertellen over de route en deed dit ook erg grappig. Alle tijd om rond te lopen in Alkmaar en dan terug met de boot.

alleenreizend, Juni 2011
"Voor herhaling vatbaar"
eric
13-6-2011 mooie camping met ook mooie grote plaatsen. iedere dag vers brood op bestelling.
een zeer schone sanitair.
erg vriendelijke leiding en ook niet moeilijk. voor mij is het voor herhaling vatbaar.

met partner, Aug. 2010
"Grandioze VEGABO boeren Camping"
joke van vliet
13-7-2011 Het is een heerlijke camping om voor ouderen van de rust te genieten, maar voor de kinderen is er ook speeltuig op de camping aanwezig.Gezellige mensen en het dorp dichtbij om te fietsen en al je noodzakelijke boodschappen kunnen daar gedaan worden...EN ZEKER OOK HONDVRIENDELIJK!!!

met partner, Juni 2010
"Royale plaatsen"
Jansen Rob
3-7-2010 Gastvrije ontvangst door dhr en mevr. Swart. Mooie royale plaatsen. Autovrij!. Centrale ligging in omgeving van Alkmaar. Op vrijdag bootreis vanaf camping naar Kaasmarkt in Alkmaar. Entree vanaf Akersloot is onduidelijk. Let op: 2e inrit inrijden.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Geweldige familiecamping"
jan de wit
29-4-2010 Gezellige camping voor jong en oud.
Zeer schoon sanitair en vriendelijke, behulpzame mensen.
Lekkere broodjes 's ochtends van de warme bakker.
Een echte aanrader