Beoordelingen Camping De Heische Tip****

21 juni 2013

De Heische Tip****
Beoordelingen Camping De Heische Tip****
Straatsven 4, 5411 RS, Zeeland
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Heische Tip**** in Zeeland, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Heische Tip**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping De Heische Tip scoort een 8,7 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Heische Tip**** in Zeeland, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Heische Tip****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping De Heische Tip**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Camping De Heische Tip**** vinden. Je kunt 1 video van Camping De Heische Tip**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping De Heische Tip**** met andere accommodaties in Zeeland.

24 beoordelingen over De Heische Tip****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Een echte aanrader."
D van Dijkhuizen
13-5-2013 De "POD"op deze camping is echt een aanrader voor vakantiegangers die kamperen willen combineren met gemak en enige luxe, want dat biedt de "POD". !
Het maakt niet uit je nou langere tijd wil kamperen of er even lekker tussenuit wil voor een paar dagen, de "POD" biedt voor beide opties de ideale oplossing.
Met name de mensen die graag in de natuur willen zijn maar niet beschikken over een complete uitrusting zullen het in de "POD" helemaal naar hun zin krijgen.
De eigenaren van de camping die overigens gastvrij zijn hebben de "POD" smaakvol ingericht, met onder andere een heerlijke ligbank met daarboven sfeerverlichting en bij het deurtje naar buiten is de verwarming die je in kunt
stellen zodat ie aan gaat zodra het buiten afkoelt, wat wil je nog meer.
Het allerleukste is echter de ligging, met de openslaande deurtjes kijk je direct over het vennetje wat de camping rijk is, alsof je aan een fjord ligt dacht ik tijdens mijn verblijf in de "POD". Wij hebben genoten en komen terug.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Gezellig, gastvrij en ontspannen vakantie."
Roy, Paulien & Loïs
5-5-2013 Een heerlijke relaxte vakantie gehad. Alles goed verzorgd en netjes. Goede en gastvrije, vriendelijke bediening. Een camping om lekker tot rust te komen. Wij gaan zeker nog een keer!

met partner, 2011
"Geweldige kindvriendelijke en gezellige camping"
Jean Paul en Titia
24-8-2011 Camping De Heische Tip is een camping geschikt voor de leeftijd van 0 tot 80 jaar. Er wordt van alles georganiseerd, zoals een volleybaltoernooi, badmintontoernooi, zeskamp, playbackshow, bingo- en kaartavonden en discoavonden voor jong en oud.
Hier kan men de echte Brabantse gastvrijheid proeven!!!

"Gezellige camping"
Kees
20-9-2011 Een bruisende camping. Er is een zwemvijver met schitterend terras. Het is bij mooi weer gezellig druk op het strand. De animatie is top, je hoeft je er niet te vervelen en niet alleen in het hoogseizoen. Komen zeker nog een keertje terug.

"Goede camping"
Fam vd Hooven
15-8-2011 Heische Tip is een prima camping voor jong en oud en er zijn voldoende activiteiten te ondernemen. Ook als het weer niet helemaal zomers is heb je toch echt een vakantiegevoel. We hadden een bobochalet voor onze meiden, ze waren helemaal door het dolle door het mooie dekbed en andere verrassingen. Ook het animatieteam maakt de kleintjes gelukkig. Met mooi weer kun je lekker relaxen aan het strand, met grote speeltuin en een mooi terras. Wil je meer rust dan kun je aan de andere kant van de zwemvijver gaan liggen. Personeel verdient een dikke duim!

"Heerlijke sfeer, gezellig, zeer kindvriendelijk"
Roy Ehbel
11-8-2011 Wij zijn er al meerdere malen geweest en het bevalt ons uitstekend. Zeer kindvriendelijk en leuk programma in het hoogseizoen (hilarische spooktocht in het bos). Relatief dicht bij huis een heerlijk vakantiegevoel ervaren in een andere aangename omgeving. Het aangrenzende natuurgebied De Maashorst is een werkelijk fenomenaal gebied om te wandelen, te fietsen etc. Geen massale camping waar je hutjemutje staat, maar gewoon ruim van opzet en intiem qua grootte, maar wel met een compleet voorzieningenniveau. Wat ons betreft absoluut een aanrader!!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geen massa; gewoon Brabantse gezelligheid"
M.
9-12-2010 Niet al te grote camping dus geen massa maar overzichtelijk. Niet heel veel toerplaatsen. Wel veel vaste plaatsen.
Activiteiten in de zomer zowel voor volwassenen als kids. Animatieteam ook erg leuk.
Ideale camping voor de gezinnen met kleinere kinderen.
Persoonlijk vind ik de toerplaatsen tussen de vaste vakken minder, maar de toerplaatsen aan het strand zijn geweldig. Staan ook gewoon vol.
Eten in restaurant ook heerlijk. Vlot en vriendelijk personeel.
Gaan zeker terug.

met jonge kinderen, 2010
"Top camping in het heerlijke brabantse land"
Linda
4-8-2010 Er is voor ieder wat wils. Een speeltuin, een strand en een meer waar je kunt zwemmen. Midgetgolf, tennis. Prima eetgelegenheid op een uitgebreid terras. Je kunt fietsen of wandelen in de bossen en winkelen in Uden is ook niet verkeerd. Het kleine dorpje Zeeland heeft leuke kroegjes en genoeg winkels om al je boodschappen te doen. Je zit vlak bij Den Bosch of Nijmegen. Kortom een heerlijke camping met een gemoedelijke sfeer. Absolute aanrader.

met jonge kinderen, 2010
"Prima Camping voor de kleintjes"
Fam,Wijchensma
3-6-2010 Super goed voor elkaar.
Een echte aanrader als vakantie in Brabant,waar veel wordt gedaag voor de kleintjes (Bobo vakantiepark)

met jonge kinderen, Juni 2010
"Helemaal goed!"
Kees Van Den
2-12-2011 Ik vind camping de heische tip in zeeland heel erg leuk, heb er een heel leuke tijd gehad en er is heel veel te doen. wij hebben het er erg naar ons zin gehad. en we zouden het zo nog een keer doen, zeker een aanrader!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?