Camping De Heische Tip**** in Zeeland Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.350 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Zeeland > Camping De Heische Tip****

Beoordelingen Camping De Heische Tip****

30 januari 2012

Camping De Heische Tip**** Zeeland

Camping De Heische Tip scoort een 8,1 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Heische Tip****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Heische Tip**** in Zeeland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Camping De Heische Tip**** vinden. Je kunt 1 video van Camping De Heische Tip**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping De Heische Tip**** met andere accommodaties in Zeeland.

23 beoordelingen over De Heische Tip****

met vrienden, Okt. 2011
Associaal slechte service
Verbruggen
3-10-2011 Met het gezin barbequen, bleek dat we geen biertjes hadden.

Even bij het cafetaria 2 blikjes halen. Niet dus, er werd verteld dat de blikjes op waren.

Dan even bij het restaurant halen dachten we. Niet dus, we moesten maar bier op het terras drinken aldus de eigenaar van de camping. We kregen niets mee.

Ook kregen we daarna nog een uitbrander en preek van de eigenaar op een associaal en lompe manier op de koop toe. Hoe konden wij om die service vragen.

met partner, 2011
Geweldige kindvriendelijke en gezellige camping
Jean Paul en Titia
24-8-2011 Camping De Heische Tip is een camping geschikt voor de leeftijd van 0 tot 80 jaar. Er wordt van alles georganiseerd, zoals een volleybaltoernooi, badmintontoernooi, zeskamp, playbackshow, bingo- en kaartavonden en discoavonden voor jong en oud.
Hier kan men de echte Brabantse gastvrijheid proeven!!!

Gezellige camping
Kees
20-9-2011 Een bruisende camping. Er is een zwemvijver met schitterend terras. Het is bij mooi weer gezellig druk op het strand. De animatie is top, je hoeft je er niet te vervelen en niet alleen in het hoogseizoen. Komen zeker nog een keertje terug.

Goede camping
Fam vd Hooven
15-8-2011 Heische Tip is een prima camping voor jong en oud en er zijn voldoende activiteiten te ondernemen. Ook als het weer niet helemaal zomers is heb je toch echt een vakantiegevoel. We hadden een bobochalet voor onze meiden, ze waren helemaal door het dolle door het mooie dekbed en andere verrassingen. Ook het animatieteam maakt de kleintjes gelukkig. Met mooi weer kun je lekker relaxen aan het strand, met grote speeltuin en een mooi terras. Wil je meer rust dan kun je aan de andere kant van de zwemvijver gaan liggen. Personeel verdient een dikke duim!

Heerlijke sfeer, gezellig, zeer kindvriendelijk
Roy Ehbel
11-8-2011 Wij zijn er al meerdere malen geweest en het bevalt ons uitstekend. Zeer kindvriendelijk en leuk programma in het hoogseizoen (hilarische spooktocht in het bos). Relatief dicht bij huis een heerlijk vakantiegevoel ervaren in een andere aangename omgeving. Het aangrenzende natuurgebied De Maashorst is een werkelijk fenomenaal gebied om te wandelen, te fietsen etc. Geen massale camping waar je hutjemutje staat, maar gewoon ruim van opzet en intiem qua grootte, maar wel met een compleet voorzieningenniveau. Wat ons betreft absoluut een aanrader!!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
Geen massa; gewoon Brabantse gezelligheid
M.
9-12-2010 Niet al te grote camping dus geen massa maar overzichtelijk. Niet heel veel toerplaatsen. Wel veel vaste plaatsen.
Activiteiten in de zomer zowel voor volwassenen als kids. Animatieteam ook erg leuk.
Ideale camping voor de gezinnen met kleinere kinderen.
Persoonlijk vind ik de toerplaatsen tussen de vaste vakken minder, maar de toerplaatsen aan het strand zijn geweldig. Staan ook gewoon vol.
Eten in restaurant ook heerlijk. Vlot en vriendelijk personeel.
Gaan zeker terug.

met jonge kinderen, 2010
Top camping in het heerlijke brabantse land
Linda
4-8-2010 Er is voor ieder wat wils. Een speeltuin, een strand en een meer waar je kunt zwemmen. Midgetgolf, tennis. Prima eetgelegenheid op een uitgebreid terras. Je kunt fietsen of wandelen in de bossen en winkelen in Uden is ook niet verkeerd. Het kleine dorpje Zeeland heeft leuke kroegjes en genoeg winkels om al je boodschappen te doen. Je zit vlak bij Den Bosch of Nijmegen. Kortom een heerlijke camping met een gemoedelijke sfeer. Absolute aanrader.

met jonge kinderen, 2010
Prima Camping voor de kleintjes
Fam,Wijchensma
3-6-2010 Super goed voor elkaar.
Een echte aanrader als vakantie in Brabant,waar veel wordt gedaag voor de kleintjes (Bobo vakantiepark)

met jonge kinderen, Juni 2010
Helemaal goed!
Kees Van Den
2-12-2011 Ik vind camping de heische tip in zeeland heel erg leuk, heb er een heel leuke tijd gehad en er is heel veel te doen. wij hebben het er erg naar ons zin gehad. en we zouden het zo nog een keer doen, zeker een aanrader!

met jonge kinderen, Mei 2010
Prachtig mooie camping Super voor de kinderen.
Ruud Veldmans
27-5-2010 Sinds dit jaar Bobo Vakantiepart geworden en het Bobo team hebben onze kinderen (ondankst het mindere weer) perfect vermaakt.