Vraag en Antwoord over vakantie in Westerhoven in Noord Brabant | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.263 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Westerhoven

Sfeer
Kerk Westerhoven

Linda
10-2-2012
Is het babybedje schoon? En hoe zijn de kndercottages?

kwaliteit 8 of 10 persoons huisje (1 reacties)
tineke
25-1-2012
Kunt u mij vertellen of de huisje voor 8 of 10 personen nieuw of oud zijn. En zijn de huisjes schoon? Zou het graag willlen weten omdat we met gezinnen met kleine kinderen gaan.

linnie
10-2-2012
wij zaten in een premium 8 persoons huisje. Is verouderd. Wel redelijk schoon, maar de vloer is aan vervanging toe.

G. Binneweg
6-9-2011
Wie kan er iets over cottage 10 op de Kempervenne iets vertellen? Ben je daar geweest, vertel me dan je ervaring die je daar gehad hebt. Overigens is het park heel mooi en hebben wij allen enorm genoten van de optredens en de wervellende shows. We komen er al jaren.

de jong
12-8-2011
Wie weet wat de verschillen zijn tussen cottage 135 en de rest van de 6p Eden Vip? (voor zover ik kan zien, andere keuken...) ik las iets over sunshower in 135?

auto bij het huisje (1 reacties)
braakman
6-4-2011
mijn vader is minder valide en zit in een rolstoel mag de auto dan bij het huisje staan

linders
8-8-2011
Volgens mij mag dat alleen als hij in het bezit is van een invalide parkeerkaart.

Dorien
7-2-2011
Als je verblijft in een huisje in Kempervennen kun je dan gratis naar het Snowcenter? of moet je er dan voor betalen?

Johan
20-2-2011
Het gebruik van de indoorskibaan is niet bij de prijs inbegrepen. Je moet er apart voor betalen. Zie http://www.montana-snowcenter.nl/default.asp/id,69/index.html succes Johan

loopafstand vanaf zone 8 (1 reacties)
eva
29-11-2010
wie kan mij vertellen wat de loopafstand is vanaf zone 8 naar het plaza? En klopt het dat er een treintje rijd en zo ja om de hoeveel tijd? Alvast bedankt voor uw reacties

Joep
22-3-2011
vanaf zone 8 is het ongeveer 10minuten lopen naar het plaza, het klopt dat er een treintje rijdt, die rijdt om het half uur. hoop dat je hier nog wat aan hebt.

Steven
13-8-2010
is het mogelijk om met 4 jongens van 16 en 17 jaar een huisje te huren voor een weekend ? of moet hier iemand van 18 bijzijn ? want als wij een huisje zouden huren zou het zijn voor paar dagen met 4 nipt onder de 18jaar mvg Steven

Tessa
21-8-2010
Volgens mij mag dat officieel niet.. maar misschien kun je proberen op naam van één van je ouders te boeken, online inchecken (via mijn centerparcs) en dan gewoon met je vrienden heen gaan? Ik ging met mijn familie heen en wij hoefden alleen maar ons e-ticket te laten zien, verder geen paspoort of iets.. Oh ja, misschien weet je het al maar Mistery Booking (via Bungalows.nl) is echt aan te raden (scheelt zomaar weer 200 euro of meer)