Vakantie Beoordelingen Westerhoven Noord Brabant vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.178 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Westerhoven

Beoordelingen Westerhoven

30 januari 2012

Kerk Westerhoven

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Westerhoven. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Westerhoven. Ben je zelf op vakantie geweest naar Westerhoven? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Westerhoven scoort een 8,6 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 2 Vakantiehuizen en 1 Vakantiepark in Westerhoven. Op Zoover vind je bovendien 17 vakantiefoto's van Westerhoven. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Westerhoven. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant.

8 beoordelingen over Westerhoven

met partner, 2012
Groen, wijds, top!
Inge Lohman
Sfeer
26-1-2012 Heerlijke plek om te verblijven. Veel groen, wijdse blik. Mooie wandelgebieden. Een bezoek aan de Valentinuskapel zeker niet vergeten!

met vrienden, Jan. 2012
Fantastische plek heerlijk rustig
bigpapa
Sfeer
6-1-2012 lekker rustig leuk opgezet,erg slecht weer gehad maar daar geen moment last van gehad, was gezellig druk overal waar je was heerlijke natuur, gezellig in het overdekte dom gewoon super vakantie gehad

met oudere kinderen, Feb. 2011
Vlak voor carnaval heel kleurrijk
B.Bordewijk
Sfeer
7-3-2011 valkenswaard en eindhoven erg dichtbij en met leuke winkels en gezellige kroegjes

De beste prijzen en lastminutes voor Westerhoven bij:

met oudere kinderen, Okt. 2010
Geweldige vakantie gehad.
marga van creij
Sfeer
23-10-2010 Mooi park, zowel voor jong als oud, voldoende afwisseling, goed gegeten.

met partner, Nov. 2008
Prachtig park
a.verstegen
Sfeer
25-12-2008 zijn vanaf 28 december tot en met 5 december op dit park geweest.
ons huisje 113 was uitstekend schoongemaakt, geen wanklacht.
Het personeel vriendelijk beleefd en hulpzaam.
kortom, wij hebben er weer een fantastische week opzitten. komen zeer zeker binnenkort terug

met partner, Sept. 2008
Uitstekend park
a.verstegen
Omgeving
14-9-2008 hebben het uitstekend naar onze zin gehad.
komen al jaren naar westhoven, en hopen dat nog te kunnen.
alleen de entree bij de ingang van het park laat te wensen over,hebben dit al tweemaal meegemaakt,en telkens van een persoon. Deze had ook dienst 5 september 2008 12.05 uur. zij hierover niet te spreken. Wij komen er drie tot vier maal per jaar, en bij de entree nooit geen problemen, behalve als die een persoon aanwezig is.
Wij komen zeer zeker binnenkort, 16 januari 2009 op het park terug. Wij vinden het daar uitstekend je komt er tot rust.Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam personeel, wat kun je je nog meer wensen

met oudere kinderen, Feb. 2008
Heerlijk om er even tussen uit te zijn
Stefanie
Sfeer
4-8-2009 We zijn hier een weekend met de familie geweest. Ideaal, voor iedereen wat wils en super relaxed.

Familie, Juli 2007
kerrebijn
Omgeving
29-7-2007 We zijn net terug van de kempervennen en alles maakte een goed verzorgde indruk. Er is genoeg vertier voor vooral ouder met kinderen. Wij hadden twee jongens van 17 bij ons en twee meiden van 12 en een baby van 7 maanden. Vooral de meiden hadden veel plezier. Ons huisje lag prachtig en we hadden geen zicht op buren maar op een prachtige natuur en een meer,