Camping Rakelbos***** in Westelbeers Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Rakelbos*****

29 mei 2012

in april op de camping heel erg mooi.

Beoordelingen Camping Rakelbos*****

Schepersweg 10A, 5091 KT, Westelbeers
Camping Rakelbos scoort een 7,9 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Rakelbos*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Rakelbos***** in Westelbeers, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Rakelbos***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Rakelbos***** met andere accommodaties in Westelbeers.

24 beoordelingen over Rakelbos*****

met partner, Mrt. 2011
"Een fantastiese camping"
tevreden camping ga...
24-9-2011 wij hebben genoten van deze camping ,er wordt heel veel gedaan .
veel vrijwilligers zetten zich in voor de kinderen en de camping gasten tevermaken bedankt hier voor

met een groep, Feb. 2011
"Een zeer goed stekje voor ieder"
De Beucker Luc
18-2-2011 er zijn verschillende evenementen gepland gedurende het seizoen voor ieders wat wils ook kinderen komen aan hun trekken
zeer goede camping-goed gelegen-en vooral een nette camping de moeite om eens te avonturen

met partner, 2010
"Meer van Verwacht"
Rick
21-8-2010 ik lees erg veel verschillend commentaar. Mijn ervaring is gebaseerd over het gehele voor/hoog seizoen. De camping bezit over 2 wc/douche ruimtes, In het voor seizoen was de 1 van 2 ruimtes geheel gesloten, om een douche te nemen of de afwas te doen moesten we de halve camping over (dit stond niet in de voorwaarden!) Over de zuiverheid van de 2 santiair gebouwen zijn veel mensen positief, mijn ervaring is dat dit best een heel stuk beter kan. Roosters blijven erg smerig en wanden van wc's en de douch cabines worden ook niet altijd met het poetsen meegenomen. Wat ook een slecht is, is dat na 11:00 de douche/afwas ruimte, en alle dames wc's gesloten zijn. Animatie kan ook een heel stuk beter, het is idd zo dat de animatie redelijk is tijdens de bouwvak voor de rest van de vakantie's stelt het weinig voor dan een keer een bingo of darten/biljarten.

Al met al ik zou niet weten waar die gemiddelde 8,7 vandaan komt. Ik heb de camping ook nog in het naseizoen maar voor volgend jaar niet

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer"
ad
13-9-2010 camping rakelbos is net een criminele camping ook heel veel ruzie onder kinderen

met vrienden, Juli 2010
"Super"
Rik
17-8-2010 Een hele fijne camping en super schoon vooral het sanitaire.
mag er graag verblijven en zal er nog lang van genieten.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geen plek voor toeristen"
Fam. Beens
31-7-2010 Camping Rakelbos in Middelbeers is geen camping voor toeristen, het betreft hier 95 procent vaste plaatsen. D.w.z het is een typische' ons kent ons' camping, als toerist val je hier buiten de boot. Animatie is er alleen wanneer de Brabanders vakantie hebben, ze houden hier dus ook geen rekening met ander toeristen. s'Avonds gaat het toilet gebouw dicht, en moet je je tanden poetsen op het herentoilet tussen de pisbakken en dit zelfs in het hoogseizoen. Als er animatie is moet er voor betaald worden, 12 euro per week voor gem. 3 activiteiten!!!

met jonge kinderen, Juli 2009
"NOOIT MEER"
Ellen Butzelaar
24-7-2009 Net terug van een week vakantie. Camping is echt keurig&schoon. Maar verder was er helemaal niks. Een openlucht zwembad, maar het was te koud. Een kantine, die was dicht. Een snackbar,die alleen open ging boven de 20graden en dan pas vanaf 17.00 de frituur aan deed. Een receptie, die geregeld dicht was. Geen animatie, want de vakantie van het zuiden begint 2 weken later dan die van midden nederland, dus dan organiseren ze daar niks want schijnbaar zijn de andere gasten niet belangrijk genoeg. Ik heb 2 dochters van 5 en 2 en die hadden dus alleen de speeltuin. Oja, het winkeltje was ook niets, want alleen maar brood en de krant de krijgen, verder helemaal niets. Tijdens de vakantie van het zuiden was er wel animatie maar voor mijn dochters was er 4x per week iets en dat vind ik te weinig (1x springkussen bij mooi weer, 1x theater, 1x peuterbios en 1x rakeluurtje (knutselen?). Dus over de hele week maar 4 dingetjes waaraan ze mee konden doen. We zijn ook een week eerder naar huis gegaan.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Prima camping"
claudia van der els...
30-7-2009 Wij hebben een voorseizoen op de camping gestaan en we vonden het een fijne camping. Het veldje waar we op stonden daar stond een speeltuintje voor de kids en die hebben we heel weinig gezien. De grote speeltuin vonden ze ook geweldig. De friettent was ook goed. De kinderen hebben het nog steeds over "de lange lummel". Ook leuk dat je vlak bij de camping kan vissen voor de liefhebbers.
Hele leuke camping en er was altijd wel iets wat je kon gaan doen.

Familie
"Super"
kanters
20-8-2008 Een super camping er is heel veel te doen, voor de kinderen en voor volwassenen. alleen jammer dat er aleen rekening word gehouden met de vakentie in brabant. Nu is er weinig meer te doen terwijl er toch ook mensen uit andere omgeving daar komen.

Familie
"Leuke en schone camping"
I. Speeks
7-8-2008 er wordt veel georganiseerd voor de kinderen .
het is er schoon
het sanitair is heel goed
ik sta er al 20 jaar en mijn kinderen staan er nu ook met een eigen caravan
dus dat wil zeggen dat het er goed is