Bungalow Parc Patersven in Wernhout Nederland beoordelingen 6.5 | Zoover

Bungalow Parc Patersven Wernhout

Beoordelingen Bungalow Parc Patersven

Kleine Heistraat 16, 4884 ME, Wernhout
Bungalow Parc Patersven scoort een 6,5 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Parc Patersven? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Parc Patersven in Wernhout, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Bungalow Parc Patersven vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Bungalow Parc Patersven met andere accommodaties in Wernhout.

8 beoordelingen over Parc Patersven

3,6
6,2
5,9
met partner, Jan. 2012
"Schitterende omgeving, mooi park"
Christine Luyken
18-1-2012 Park Patersven in Wernhout is mij prima bevallen. Schitterende omgeving en prachtige natuur. Ga een kwartiertje naar de tuin zitten kijken en je ziet vele verschillende soorten vogels. Je kunt er lekker fietsen en voor de visliefhebbers is er een mooie plek om een hengeltje uit te gooien. De bungalow waar wij in waren was doeltreffend en mooi ingericht.
Het beheerders echtpaar doet zijn best om advies te geven en vragen te beantwoorden. Voor de kinderen is er een mooie speeltuin en grote zandoppervlakte aanwezig.

met een groep, 2010
"Geschikt voor een fietsvakantie."
Linda Jorissen
Onderkomens
2-8-2010 Ik wil even toelichten dat Parc. Patersven geen vakantiepark meer is. Het wordt een nieuwe woonkern en zit in de overgangsfase. Je kunt er misschien nog wel een huisje huren, maar lees dan de review van Marianne. Mbt het beheer dat is inmiddels overgegaan. Als je een weekje wil fietsen in Brabant of Belgie, naar Antwerpen wil of naar de Efteling, dan kun je er best een huisje huren. Ook zijn er in de directe omgeving diverse leuke restaurantjes. Het afgebrande restaurant wordt weer opgebouwd (2011). Er zitten nu nog veel Polen etc. maar is erg afhankelijk van waar je op het Parc zit. Wij ervaren geen overlast.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Zeer slecht en nooit meer"
Henny
Onderkomens
29-6-2009 1 weekje geweest er is ontzettend veel overlast van polen,roemenen,bulgaren enz
muziek in overvloed want de 1 staat nog harder dan de ander.
er word vrij hard gereden en het zwembad is defect en ook het restaurant is afgebrand.
De huisjes en ligging zijn wel goed maar de rest is waarde nul.
zonde van je geld en vakantie

Familie
Marianne
10-8-2007 wij hebben in bungalow 251 gezeten en ik heb totaal geen klachten. We hebben een prima vakantie gehad.
Mensen die een park zoeken met activiteiten moeten niet daar zijn, want er valt wat dat betreft niet veel te beleven.
Maar de bungalow waar wij zaten: PERFECT! En zeker niet duur! Hoogseizoen: 2 weken incl.: 700 euro .... waar krijg je dat? Voor een bungalow met afwasmachine, ligbad, luxe badkamer, magnetron etc.etc.etc.

Familie, Juli 2007
Marianne
Onderkomens
10-8-2007 Inderdaad, veel Polen, maar zeker niet veel overlast gehad!!

twee weken genoten en een zeer lage huurprijs (700 euro voor 2 weken inc. in juli/aug)

Familie, Mrt. 2006
RIEN MEKES
Onderkomens
26-3-2006 de beheerder heeft meer met de vele polen op dan met de vak gangers de wegen zijn half geblokeerd met auto's van die polen daar doet hij niets aan s'morgens ligt het park bezaait met lege blikjes en troep van die polen en hij zit zelf op zaterdagavond met die polen aan de bar en ze maken bij het naar huisgaan nog een hoop herrie het is niet aan te raden om daar iets te huren het is beter om iets te kopen omdat het binnenkort een woonwijk van zundert wordt daarom denk ik dat de beheerder het park aan het afbreken is dan kunnen die polen of hun werkgevers die huisjes goedkoop kopen

alexandra
6-12-2005 Slechte vakantie gehad. Huisjes liggen erg dicht op elkaar, bovendien nauwelijks bebossing ertussen dus je kijkt zo bij de buren naarbinnen. Huisje was bovendien niet schoon, matrassen allemaal doorgezakt en de riolering stonk nog ook (probleem werd veel later verholpen dan beloofd). We hebben onze vakantie dan ook niet uitgezeten. Mijn tip: don't go there! Zonde van je geld en je vrije dagen.

nadine
31-7-2005 de "staff" zijn heel beleefdt erg hulpzaam.