Vraag en Antwoord over vakantie in Vlierden in Noord Brabant | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.049 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Vlierden

5,3
Omgeving
Sfeer
6,2
Er is nog geen foto beschikbaar

Wie weet er iets leuks te doen in de omgeving? (0 reacties)
7-12-2011
Wij gaan eind december naar bospark de bikkels, maar heeft iemand misschien leuke tips voor ons om erop uit te gaan met een bijna 2 jarige?en waar kun je goeie oliebollen halen? ;-) en heeft iemand ervaring met een 6ib huisje? Alvast bedankt! Groetjes Karin

Wie weet iets over type b4b (4 reacties)
Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels****
Shireen
13-11-2011
Ie weet er iets aan informatie over huisje type B4B wil graag midweekje weg en twijfel tussen de bikkels en weerterbergen... Iemand misschien wat advies of informatie of dit park/huisje?

sfsmit
28-11-2011
Type is grrot genoeg voor 4 personen alleen op het park zelf is weinig te doen.

Elly
30-11-2011
Ik zou kiezen voor de bikkels.Het hiusje is ruim genoeg voor 4 pers. ruime slaapkamers, goede bedden.Keuken prima in orde, helaas geen combi maar een gewone magnetron.Horeca e.d. is erg kleinschalig, maar wij genieten er elke(7) keer weer van de rust en de vogels en eekhoorntjes!

Fay
1-2-2012
Bij beiden een mooi bos, Weerterbergen heeft een zwembad. (in Vlierden nu dacht ik (tijdelijk?) gesloten. Beide parken zijn leuk!

Fay
1-2-2012
Geen zwembad inderdaad

Heeft chalet Type BI6 3 afgesloten kamers? (1 reacties)
Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels****
J
28-10-2011
Heeft chalet Type BI6 3 afgesloten kamers? Ik zie namelijk op de foto/afbeelding dat 1 kamer niet afgesloten wordt met een deur, dat deze grenst aan de keuken/kamer. We gaan met 3 stelletjes, dus 3 afgesloten kamers is wel een must!

3-1-2012
ja, 1 slaapkamer heeft een gewone dichte deur en de andere slaapkamers sluit je met een schuifdeur. Alle deuren kunnen gewoon gesloten worden.

Monique Immink
29-7-2011
Wie weet vanaf hoelaat je op het park terechtkan, en voor hoelaat je er weer af moet?? Groetjes Monique Immink

Yol, Frank en Liza
10-10-2011
weekend: aankomst vrijdag vanaf 15 uur, vertrek maandagochtend uiterlijk 10 uur, zie ook mijnroompot.nl

fam kapteijn
14-7-2011
wij hebben voor aankomende vrijdag voor 2 weken een chalet gehuurd, nr 226 wie kan ons vertellen of die schoon is en niet oud en vervallen. we zijn met jonge kinderen dus wil het wel een beetje schoon hebben. met vriendelijke groeten fam kapteijn

30-8-2011
wij willen eind december hier misschien naar toe, maar zitten nog te tubben tussen een bungalow of een chalet. Mag ik vragen hoe uw vakantie is bevallen en hoe de chalets zijn?Ligt het dicht bij de receptie of moet je een stukje lopen? Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Timmer

elly
8-9-2011
Wij zijn hier al 5x geweest ( in voor of na seizoen)en kiezen altijd voor een van de volgende bungalow vanwege het feit, dat ze in het bos liggen.Huisje 28, 4 persoons, boven op een heuvel. terras op het zuiden heeft een aparte douche en een ligbad. Huisje 43 , 6 pers. is wat groter , ligt lager, maar heerlijk in een "kuil" dus helemaal vrij en veel vogels en eekhoorns. Wij gaan 6/1/12 weer voor een weekje. De chalets zijn nieuwer, liggen op grasvelden en zijn moderner van interieur. Wij genieten er altijd van de rust en de mooie omgeving.Mocht je vragen hebben, mail gerust!!

elly
8-9-2011
Sorry, ik vergeet te vermelden, dat het park dusdanig klein is, dat je nergens ver van de receptie af zit!

8-9-2011
Beste Elly, Bedankt voor uw reactie. Hier hebben we zeker veel aan en het is niet erg dat het dicht bij de receptie ligt, ik heb een slechte knie, dus dan is het wel fijn als je dichtbij zit...;-) zeker als er een dik pak sneeuw ligt en klein is fijn! We willen hier misschien met oud en nieuw heen voornamelijk voor onze hond, weet u hoe het hier op het park met vuurwerk staat gesteld?en hoe zijn de bungalows met het interieur? Vuurwerkvrije parken zijn of volgeboekt of je moet naar drenthe en als we weer zo'n harde winter krijgen, willen we liever wat dichter bij huis zitten.... Ik hoor het graag en alvast bedankt weer. Groetjes Karin

8-9-2011
ik was ook wat vergeten...is er toevallig ook een zwembad in de buurt waar ons zoontje eventueel kan zwemmen, want op het park is er toch alleen maar een buitenbad?