Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels**** in Vlierden Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 3.139 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Vlierden > Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels****

Beoordelingen Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels****

30 januari 2012

Huisje De Bikkels, op het nieuwe gedeelte

Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels scoort een 7,9 uit 10, op basis van 435 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels**** in Vlierden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 287 vakantiefoto's van Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Vakantiepark Euroase Bospark De Bikkels**** met andere accommodaties in Vlierden.

423 beoordelingen over Euroase Bospark De Bikkels****

Even bijtanken
Richard & Ingrid
28-1-2012 De Bikkels is een rustig park midden in het bos,
wij zaten in een bungalow b4b met open haard en ligbad.
Heerlijk rustig en een goedenplaats om het gejakker even te ontvluchten en tot rust te komen.
huisjes zijn goed opgezet en alles is aanwezig wat je nodig hebt.
het is niet erg luxe maar gewoon goed.
personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Een geweldig plek
J.W.stet
Onderkomens
23-1-2012 Vakantie bospark de bikkels iseen geweldig park veel bos en lekker rustig
Het uitzicht vanuit het is erg mooi midden in het bos

Mooie omgeving
albrecht
Onderkomens
26-1-2012 voor de 2e keer op dit park en was niets mis mee.
vooraf was bekend dat de receptie etc gesloten was in deze periode.
Verbleven in een chalet,mede omdat de huisjes een wat verouderde en sombere indruk geven.
Het is een net park en een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

met partner, Jan. 2012
Toen was geluk heel gewoon
Marco
Onderkomens
12-1-2012 Wij mogen graag zo nu en dan op het park komen vanwege de heerlijke ligging in de bossen tussen de vogels en eekhoorntjes.
Maar het blijft toch elke keer weer hilarisch hoe verschrikkelijk slecht de staat van de bungalowhuisjes zijn betreffende schoonmaak, onderhoud en inrichting.
het heeft ook absoluut geen zin om je bij de parkreceptie te melden want de service hier van is net zo hilarisch als de staat van de huisjes.
Wij zien hier inmiddels de humor wel van in en mogen er graag komen maar ga er absoluut niet heen met hoge verwachtingen want in tegenstelling tot de chalets kom je in de huisjes zo het decor van "toen was geluk nog heel gewoon" in wandelen.
De parkeigenaar en zijn onderdanen doen denken aan de slecht geheumerde gerard cox en maken daarmee de entourage compleet.

Een oase van rust!
elly
Onderkomens
26-1-2012 voor de 5e keer hier een weekje "bijtanken".
we komen voor de rust, de mooie omgeving en de vogels en eekhoorns.
B4B is netjes en ruim genoeg.Inventaris is schoon,verouderd en simpel, maar dat kun je ook verwachten voor prijzen die men hier rekend voor de huur.
Zijn er klachten, dan worden deze snel en efficient verholpen.
Wij gaan beslist dit jaar nog een keer terug!

met jonge kinderen, 2012
Bosrijk park
sporthaas
Onderkomens
5-1-2012 We zijn al een aantal keer geweest bij de bikkels. Park ik niet al te groot en autovrij.
De laatste keer een B4B hees huis gehad. Huisjes zijn ruim en schoon van binnen. Je kijkt vanuit de kamer zo het bos in naar de vogels en eekhoorns, echt heel leuk.
Buitenzwembad stelt niet heel veel voor maar kinderen zullen zich ook wel vermaken in het bos.

Mooie plek in de natuur
Karin
Onderkomens
3-1-2012 Wij zijn hier met oud en nieuw geweest. We hebben het prima naar ons zin gehad, alleen erg veel duitsers op het park. Goed onderhouden chalet en lekker veel ruimte, alleen jammer dat we door de vele regen geen eekhoorntjes gezien hebben....tja met die regen blijf je natuurlijk lekker schuilen....;-)
maar de chalets zijn wel gehorig. De laatste dag hadden we gegourmet, erg veel en erg lekker, goed verzorgd!En de bedden waren inderdaad erg zacht, maar door er een dekbed op het matras te leggen, hebben we prima geslapen!

Niet voor herhaling vatbaar
Fam.Hanjoel
Onderkomens
3-1-2012 Na geboekt te hebben met een kortingsvoucher ,kwamen wij in huisje Griendt nr10 terecht. Helaas sterk verouderd huisje ,bepaald geen luxe, waterkoken met fluitketel(dat kan toch niet meer in deze tijd) Veel keukenspullen niet aanwezig,zeer karig. Matrassen waren niet goed,zakte door.En een doordringende stank van de(door waarschijnlijk vorige gebruikers) gebruikte openhaard.Na Vele malen luchten, stank nog niet weg,bleef in kleren hangen.Dus als U wil gaan,dit huisje is af te raden voor mensen met rug en longklachten. Op park ook weinig te beleven,helaas alleen een buitenbad!In de omgeving was ook weinig te doen,de meste musea helaas gesloten,meer iets voor in de zomer.Terwijl op internet wel wordt aangegeven dat ze open zijn.Jammer! Bijv. Boerenbondsmuseum,kaasboerderij.Had leuk geweest.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Heerlijke plek in de natuur
fam Steffens
Onderkomens
30-12-2011 Geen auto's op het park en dat is als gezin met jonge kinderen belangrijk. Je kunt er heerlijk wandelen. TV heb je eigenlijk niet nodig, als je naar buiten kijkt is er al genoeg vertier met al die lieve eekhoorntjes. Het personeel is heel vriendelijk. Huisje was ook netjes en schoon. Ik zou hier nog graag eens terugkomen.

met partner, Dec. 2011
Goede keuze voor relaxed weekend
Fam. van Egmond
Onderkomens
12-12-2011 Mooie accomodatie in bosrijke omgeving. Hier zijn de eekhoorntjes nog volop aanwezig. Zeer vriendelijk personeel. Wij waren hier voor de 5 de keer.

Even er uit? Dit is een zeer goede keuze!!

zakelijk (1)
met een groep (6)