Vakantie video's Valkenswaard

Sfeer

30 mei 2012

Valkenswaard

Vakantie video's Valkenswaard

Op zoek naar vakantievideo’s van Valkenswaard? Op deze pagina vind je video’s van Valkenswaard gemaakt door reizigers. Heb je zelf een video gemaakt van Valkenswaard op vakantie? Voeg deze dan via de link hiernaast direct toe.
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 3 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 1 Hostel en 4 Hotels in Valkenswaard. Op Zoover vind je bovendien 23 vakantiefoto's van Valkenswaard. Lees de 29 reviews van reizigers die op vakantie zijn geweest in Valkenswaard. Ben je nog aan het oriënteren? Bekijk alle accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant.

Video's Valkenswaard

1410xbekeken

13-3-2010

Werkt de video niet? Waarschijnlijk heb je een recente flashplayer nodig. Download deze gratis
sluiten
Deel deze video:
Selecteer en kopieer bovenstaande code, om deze vervolgens te plakken op je eigen website.

totaal 1 video's

Qua omgeving en rust is het een topper.

Ingezonden 13-3-2010 door: Centerparcs vind ik echt het aller-leukste park van alle parken. We zijn er nu vier keer geweest en het bevalt goed. Het zwembad is heerlijk, lekker groot, leuke glijbanen en wildwaterbaan. En natuurlijk ook buiten zwemmen. De plaza is mooi en er wordt van alles gedaan. Mijn familie en kleinkinderen op ski’s heel mooi om te zien. De huisjes waren redelijk verzorgd. We hebben ons goed vermaakt.
1409xbekeken Lengte: 00:00 sec