Vakantiehuis Wijsthoeve in Uden Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Wijsthoeve

9,5

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Wijsthoeve

Wijststraat 22, 5384 RB, Uden
Vakantiehuis Wijsthoeve scoort een 7,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Wijsthoeve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Wijsthoeve in Uden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis Wijsthoeve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Vakantiehuis Wijsthoeve met andere accommodaties in Uden.

4 beoordelingen over Wijsthoeve

9,5
met een groep, Mrt. 2012
"Fantastische plek voor kinderen!"
s_peeters
31-3-2012 In maart zijn wij met 9 kinderen en 10 volwassen op de Wijsthoeve geweest. Wat hebben we genoten. Het huis is goed voorzien, goede faciliteiten en lekkere bedden. Het ligt aan de rand van een prachtig natuurgebied en dichtbij het dorp.
Het wagenpark, het buitenspeelgoed, het knuffelen met de koe en de rit in de laadbak overtrof echter alles. De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zijn ze buiten bezig geweest. En op de (weinige) momenten dat het regende waren ze binnen in de speelhal te vinden.
Op zaterdagavond heeft boer Jan de kachel in de tipi aangestoken en hebben we de avond hier, onder het genot van een drankje, doorgebracht.
Het was in 1 woord, fantastisch. We zijn al 14 keer een weekendje weg geweest, nooit naar de zelfde locatie, maar dat gaat nu anders worden. Voor het eerst gaan we volgend jaar terug naar de Wijsthoeve. De kinderen ( en wij) kijken er nu al naar uit.
Een echte aanrader dus.
Boer Jan, bedankt !

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Erg leuke locatie voor grote familie's"
B.
27-12-2010 De Wijsthoeve is een prima accommodatie voor een familieweekend. Er is ruimte voldoende zowel in als om de boerderij. Boer Jan is erg enthousiast, en doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Ook de indianentent is erg leuk, gezellig met een "gluhweintje" en marshmellows bij een warm vuurtje....... Voor de kinderen (en volwassenen ?!) zijn de skelters en fietsen een geweldige bezigheid....... Kortom een prima accommodatie.

met een groep, Juli 2010
"Prachtige vakantie daar!"
Ineke Mulder-Loman
22-12-2010 Is een erg leuke plek voor kinderen in alle leeftijden. We hadden het erg warm, de boer kwam bv toen met een tuinspoeier, werd onder de trampoline gezet, een feest voor de kinderen. Wij hadden daar echt een wereld weekend, zeker voor de kinderen!!! Ook omgeving is leuk, wij zijn naar dat park vlak bij geweest, ook een goed vertoeven daar.

met oudere kinderen, Mrt. 2010
"Supergeschikt voor familieweekend!"
Sabine
30-3-2010 De Wijsthoeve is voor jong en oud een leuke plek om te vertoeven. Zowel binnen als buiten kunnen kinderen zich vermaken, er zijn een dartbord, voetbaltafel en tafeltennis als een grote hoeveelheid skelters. Boer Jan doet er ook alles aan om het je naar de zin te maken, tot een spannende bosrit toe. De keuken was aan de krappe kant, maar met een beetje inschuiven lukt het om met 17 mensen aan tafel te zitten.