Hotel Ibis Tilburg*** in Tilburg Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel Ibis Tilburg*** Tilburg

Beoordelingen Hotel Ibis Tilburg***

Dr. Hub Van Doorneweg 105, 5026 RB, Tilburg
Hotel Ibis Tilburg scoort een 7,5 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ibis Tilburg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ibis Tilburg*** in Tilburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Ibis Tilburg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel Ibis Tilburg*** met andere accommodaties in Tilburg.

28 beoordelingen over Ibis Tilburg***

6,7
met partner, Mrt. 2012
"Net hotel"
annemarije
1-4-2012 Het hotel is netjes, maar de kamers zijn wel wat gedateerd. Wel goed schoon. De douche heeft een goede straal. Het hotel ligt op een industrieterrein. Het is ongeveer 45 minuten lopen tot het centrum. Er stopt tot 18.00 uur een bus voor het hotel, daarna moet je ca 10 minuten lopen tot de bushalte. Ontbijt is prima en het personeel is vriendelijk.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Prima keus, goede prijs/kwaliteit verhouding"
David
5-2-2012 Goed ligging, dichtbij de snelweg en de belangrijkste sportaccomodaties in Tilburg. Vriendelijk personeel. Uitgebreid en goed ontbijt. Ruime parkeermogelijkheid. Kamers niet erg luxe of groot, maar wel schoon en alles werkt. Goede prijs/kwaliteit verhouding, vooral met 2 volwassenen en 1 kind (<12 jr) op de kamer. Al met al erg tevreden met dit hotel.

met partner, Jan. 2011
"Gedateerd hotel"
Waanders
31-1-2011 Hotel wel netjes maar wel gedateerd.
De kamer zijn klein, douchen in bad, wel een goede straal.
Bar beneden avonds ongezellig door het felle witte licht.
Personeel is vriendelijk.
Ontbijt is goed.
ruime afgesloten parkeerplaats.
Hotel licht wat ver van het centrum.

met partner, Jan. 2011
"De bekende Ibiskamer"
Nanno S. van der Wi...
4-2-2011 Hotel is gunstig gelegen. Niet ver van de snelweg en andere verbindingswegen. Badkamer had ligbad. Ruime afgesloten parkeerplaats. Goed ontbijt.

met partner, Dec. 2010
"Brabantse gezelligheid"
adaarts
7-1-2011 Gelijk bij aankomst was het duidelijk. Hotel Ibis Tilburg was de juiste keuze voor ons 3-daags verblijf in Brabant. Warme ontvangst, personeel wat de tijd voor ons nam (ondanks de volle bezetting van het hotel!). En ook belangrijk: personeel wat met ons meedacht als wij vragen hadden over de mogelijkheden van de omgeving.
Uitstekende service in het restaurant, lekker eten en daarna de bekende warme Brabantse gezelligheid in de bar. En niet onbelangrijk: zeer goede aansluiting op de belangrijkste uitvalswegen.
Een warme aanrader, dus!

met partner, Okt. 2010
"Hotel outbollig"
ruud en els
2-10-2010 receptie vriendelijk, keuken matige keus maar wel smakelijk.ontbijt zeer uitgebreid.
De kamer ouderwets geen vitrage , badkamer had geen Wc borstel.

Conclusie; prijs technich goed

met partner, Sept. 2010
"Goed hotel"
Ron en Magda
15-6-2011 Goed hotel, goed ontbijt maar wel wat gedateerd. Wel heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. In september zijn we ook naar Ibis Parijs geweest daar waren de kamers een stuk moderner. Maar was het ontbijt weer stukken minder.

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Om 15.00 uitchecken en ontbijt tot 12.00!"
M. Janssens
21-1-2010 Wij waren voor een familiefeest in dit hotel met onze dochter. De entree is pas gerenoveerd en ziet er heel mooi uit. De service van de receptie en van de bediening in de bar en het restaurant was echt super. Iedereen lacht daar en is vriendelijk! Ondanks dat wij niet hadden doogegeven bij het boeken dat onze dochter (1jaar) mee was, werd er toch direct en kosteloos een kinderbedje op onze kamer gezet.

Wij waren blij verrast met dit hotel en met hun medewerkers

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Leuk hotel voor eebn weekend"
Hetty van Bijsterve...
13-1-2010 Hotel Ibis Tilburg is mij totaal niet tegen gevallen. Heerlijk eten en een zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Met elke vraag werd ik geholpen.
Ook werd ik meteen geholpen door dat ze me zagen dat ik vast zat met mijn auto in de sneeuw. Het eten was heerlijk, de entrecote die ik had was zacht en goed gekruid. De pepersaus was erg lekker.

"Simpel hotel maar wel schoon"
Elizabeth
26-10-2009 Begin van dit jaar zijn wij een nacht in dit hotel geweest.
het is erg simpel ( de kamers zijn echt hoog nodig aan een opknap beurt toe! ) Dat de kamers wel schoon waren was voor mij een pluspunt!!!
Tilburg centrum is erg leuk!