15-9-2012
Na het 2e seizoen dat we hier met een tour hebben doorgebracht, dit jaar een sta caravan gekocht. We vinden het hier dus geweldig. Er word veel gedaan voor de kinderen, spoken en sprookjestocht, kienen, schuimparty. Vriendelijk personeel, en een goede manager, Sunder. Personeel staat altijd klaar om eventuele problemen op te lossen. Vriendelijke mensen op de camping. Sanitair is wat verouderd maar wordt goed schoon gemaakt. Zelfs in de herfstvakantie is er animatie voor de kinderen. Alleen jammer van het winkeltje. Hier zijn ze niet bepaald klantvriendelijk en kinderen worden zelfs weg gestuurd. Brood word alleen afgebakken bij bestelling als je op voorhand betaald. Klein assortiment wat ook nog afkomstig is van de plaatselijke lidl. Maar omdat winkels dichtbij liggen doen we hier de inkopen. Echt een prima camping vooral met kinderen.
11-9-2012
Wij waren van 1 september tot 10 september op deze prima camping. Alles is er wat je verwacht van een fijne onbezorgde vakantie, vooral als dan ook het weer nog zo fantastisch is als het was. Prachtige bosrijke omgeving met veel mogelijkheden voor fietsen en wandelen. Zeer vriendelijk personeel en keurige verzorgde sanitair. Op veldje Limburg tegen de bosrand aan sta je echt middemin het bos. Volgend jaar komen we hier beslist terug.
Martien en Tineke Engering
14-8-2012
Kan niet wachten tot het weer vrijdag is, op naar ons tweede huis. Genieten van de rust, de vriendelijkheid, de gezelligheid. Wat hebben we dit jaar een geweldige zomer gehad. De sprookjestocht, de spokentocht, sport en speldag, de braderie, het kienen, de playbackshow (en de mini, en natuurlijk de schuimparty, we kunnen met een een hele grote smile terugkijken op een grandioze zomervakantie. Op naar de herfstvakantie.