Camping Slot Cranendonck***** in Soerendonk Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Slot Cranendonck*****

6,5

31 mei 2012

Visvijver op Slot Cranendonck

Beoordelingen Camping Slot Cranendonck*****

Strijperdijk 9, 6027 RD, Soerendonk
Camping Slot Cranendonck scoort een 7,5 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Slot Cranendonck*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Slot Cranendonck***** in Soerendonk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Camping Slot Cranendonck***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Slot Cranendonck***** met andere accommodaties in Soerendonk.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Slot Cranendonck*****

6,7
met jonge kinderen, 2012
"Leuke camping"
J van den broek
23-4-2012 Voor het eerst een seizoensplaats op deze camping en het bevalt ons reuze goed.
Heel gezellig veldje. Voor de kinderen word alles gedaan. Iedere zaterdag gezellig met het treintje mee.
Sunder ga zo door.

"Super leuke camping! Echt een aanrader!"
Dhr en Mevr. de Gro...
19-9-2011 Leuke camping,veel fietsmogelijkheden! Grote plaatsen, minimaal 100m2 en leuke varieteit ook. Schaduw of zon, je kon zelf uitkiezen. We hebben behalve in de Kempen gefietst ook in Limburg en Belgie. Sanitair is wat ouder, maar keurig netjes schoon, ook nu in het laagseizoen, wordt drie keer dag schoongemaakt. Erg aardig personeel. Als er dan toch iets was, werd er meteen wat aangedaan! Klasse! Ook wij hoorde die 'tokkies', vlakbij ons. Maar het zij meer over hun, dan over de camping. Er werd zeer snel op gereageerd door het personeel. We voelde ons daardoor erg thuis. Wij komen zeker terug en raden het ook aan bij anderen! ook een leuke camping voor zomaar een weekendje weg of bv de zomervakantie

"Nooit meer"
nee
9-9-2011 last gehad van vreselijke tokkie familie,na beklag over wildplassen,geluidsoverlast,braken naast onze caravan etc.,werd pas vlgde dag aktie ondernomen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Slot Cranendonck***** bij...

met jonge kinderen, 2011
"Heel goed bevallen"
Familie Heumers
15-8-2011 Wij hebben met onze dochter (9) in dezelfde periode als LEX010 op het park gestaan en wil graag een aanvulling plaatsen.

Hoewel wij ook last hebben gehad van het geluidsoverlast vind ik dat er wel bijgezegt moet worden dat het beheer er alles aan gedaan heeft om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Ze hebben zelfs een nacht op de receptie gebivakeerd. Na een paar nachten was het dan ook over.

Wij komen in ieder geval nog wel terug! Want het is ons erg goed bevallen.
Mensen zijn ontzettend vriendelijk en bij problemen wordt er direct gehandeld.

Restaurant is prima en ook de faciliteiten zijn erg goed onderhouden

"Mooie en gezellige camping!"
de hummels
15-8-2011 Mooie en gezellige camping, we hebben er 2 weken gestaan en de kinderen ( 5,9,12)
hebben zich uitstekend vermaakt .
Ontzettend mooi veldje..wij stonden op zuid holland.
Sanitair was redelijk kon iets beter maar ja er werd wel 3 keer per dag schoongemaakt.
De vaste mensen waren ook super aardig en je kwam er ook makkelijk tussen.
Er werd van alles georganiseerd bv: braderie,modeshows,bingo,playbackshow,spooktocht etc.
En er is ook een huisarts op de camping.
Zeker de moeite waard om weer heen te gaan!!!

"Nooit meer"
lex
5-8-2011 Wij hadden voor 2 weken geboekt, in de maand juli. We hebben de boel ingepakt na 5 dagen, en een andere camping opgezocht !!. Wat een herrie s'nachts. 01:30 uur midden in de nacht luid zingend en gillend over de camping lopen, wij zaten net naast de weg. En dat niet 1x maar 4 dagen lang. Ook het sanitair is met 3 wc voor de heren wel een beetje weinig tegen over zoveel camping gasten. Op de dag ook vollop shovels en tractoren heen en weer rijden, het was een komplete drukte. Totaal geen rust. Een goede morgen of goede avond kan er bij de vaste bewoners niet van af, wat een arrogantie. Een cursses vriendelijk zijn is daar wel op ze plek. De 5* vind ik het niet waard. Nadat wij hadden aangegeven dat we weg wilden, kwamen ze wel met een oplossing om ons een ander plekje te geven, maar na 4 slechte nachten hielden wij het voor gezien

"Fantastisch"
fam J
21-9-2011 mooie fietsmogelijkheden en vriendelijk personeel vooral de plaatsen aan het water zijn een aanrader als je van vissen houdt komen zeker nog een keer terug

met jonge kinderen, 2011
"Geweldige camping voor kids tot 12 jaar."
Fam. Jansen
31-5-2011 Echt een geweldige camping en de kids staan daar duidelijk op nr. 1.
Bij de ingang beginnen ze al met te melden zacht te rijden omdat kids t.a.t. voorang hebben.
Leuk animatieprogramma voor de kids en ook het binnen en buitenzwembad is schoon.
Sanitair wordt 3x pd schoongemaakt en is schoon. Soms wordt het vervuild door korte vakantiegangers dus dat ligt niet aan de camping.
Het enige minpuntje is de midgetgolf. Deze is zo verouderd, dat ik vind dat deze m.i. gratis zou moeten worden.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuke en overzichtelijke camping"
fam. Mureau
25-5-2011 geweldige camping ideaal voor kleine kinderen. Leuk speeltoestelletje op het veldje. vriendelijk personeel. animatie is goed. Het "sponseren" zoals eerder vermeld is een weekelijkse lotto waarbij de helft van de opbrengst naar de animatie gaat en de andere helft gaat naar de winnaar(s). wat meestal komt op een euro of 200-250. Dus ze hadden het vast niet raar gevonden als ze hadden gewonnen. Vaak krijgen de kinderen die met de animatie/spellen meedoen een ijsje.
het enige minpuntje is dat de vloer van kleedkamers vies is.

verder een geweldige camping. volgend jaar zijn wij weer van de partij.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Mooie kindvriendelijke camping"
Sandra
15-6-2011 Wij hebben (2 volwassenen en 1 kind van 6 jaar) in Mei een week op deze camping gestaan met onze tourcaravan. Wij stonden op veldje Zeeland en het was een perfecte week.

Leuke ruime veldjes, schoon sanitair, goede kinderanimatie, klein maar leuk zwembad (zowel binnen als buiten) en de omgeving is ook super.

Wij konden zonder problemen een dagje eerder komen en een dagje langer blijven zonder teveel extra kosten.

Speelgelegenheden genoeg voor de kids en zeker een camping waar we nog eens terug gaan komen.

1 2 3 4 5 volgende