Camping De Witte Plas*** in Rucphen Nederland beoordelingen 6.3 | Zoover

caravan met klompenhok

Beoordelingen Camping De Witte Plas***

Molendreef 5, 4721 SE , Rucphen
Camping De Witte Plas scoort een 6,3 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Witte Plas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Witte Plas*** in Rucphen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping De Witte Plas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping De Witte Plas*** met andere accommodaties in Rucphen.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over De Witte Plas***

6,5
5,4
met vrienden, Mei 2012
"Geweldige vakantie"
M.H
23-5-2012 We zijn hier met een groep vriendinnen geweest en we waren allemaal dik tevreden. We werden warm ontvangen aan de poort en in de receptie waren ze ondanks de drukte heel vriendelijk en gastvrij. Het sanitair wordt elke dag schoongemaakt en dat zie je ook wel. We hebben genoten van de rust van de omgeving lekker gewandeld en in de middag lekker een frisse duik in het zwembad. Het zwembad ziet er allemaal keurig uit. Ook zagen we dat er voor de kinderen veel georganiseerd werd. Dus op deze camping hoeven zowel jij als je kinderen zich niet te vervelen.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Anita
23-5-2012 Lekker met de kinderen een paar dagen op deze camping geweest.
Wij hebben het als zeer positief ervaren. We stonden met onze caravan direkt achter de speeltuin en het zwembad dus we konden de kinderen heel de dag door vanuit ons plekje goed in de gaten houden. Die zich doorgaans prima vermaakte met de activiteiten in het kabouterhuis.
Oke het sanitair is wat verouderd maar alles was wel schoon.Er waren inderdaad wat problemen met het warm water wat opgelost werd.
De stemming was lekker ongedwongen dus zeer brabants.
ook het personeel was behulpzaam en aardig,we hebben dan ook voor het hoogseisoen voor 2 weken vakantie bijgeboekt,
Dat de kinderen het zo naar hun zin hadden was voor ons het allerbelangrijkst.

met jonge kinderen, 2012
"Slecht sanieter"
bernardo
18-5-2012 Er komt koud water uit de doechjes en dan vraag en ze er nog 50 cent
Afwas water is koud als je om.warm vraagt ze 20 cend voor
En je staat op een apart veld waar het gras draseg is
En er word een voetbal club achter je ge plaats en word niet gemeld en en daar komt over last van en de baas doet er niks aan
En voor aval moet je betaale 1,50
En het zwembad falt teegen

met jonge kinderen, 2012
"Vreselijk"
Mulder
18-5-2012 Aankomst: 2 ongeïnteresseerde oudere dames.
Terrein: ok.
Sanitair: weinig en verouderd. Sloten werken niet (zwembad).
Voorzieningen: 2 paardjes in de stront, zwembad wat niet goed beheerd wordt (dak open met koud weer), algeheel slordige bedoening. Haasten met douchen vanwege de korte tijd, heet water voor de afwas waar je voor moet betalen. Zelfs voor je afval moet je €1,50 betalen om het weg te kunnen brengen!
Algemeen: bij boeking met kleine kinderen werd niet vermeld dat er een voetbalkamp als achterburen geboekt hadden. Gevolg: geluidsoverlast waar je iedere avond zelf achteraan moet. Wij komen hier niet meer.

met partner, Mei 2012
"Voor herhaling vatbaar."
Kim van Oers
23-5-2012 ik heb hier met mijn vriend gekampeerd met de caravan ik vond het een leuke camping. Er was ook een binnen zwembad aanwezig wat schoon en goed onderhouden wordt. Er was voor de kinderen ook animatie aanwezig er werd 4 keer per dag een activiteit gedaan. jammer dat ik zelf nog geen kinderen heb want anders hadden ze er vast van genoten. Er was ook nog een leuke feest avond met live muziek waar we erg van hebben genoten. Alles bij elkaar was het een leuke camping!

met een groep, Mei 2012
"Slechte camping"
Bent
21-5-2012 Bij aankomst een jong meisje aan de balie die alles moest navragen aan de baas, er klopte weinig van de reservering. Het veld op zich was wel goed te doen gelukkig dat het droog was. De douches bij het veld waren nog niet klaar en de helft werkt niet. Warm water moest je betalen en het is ons 1 x gelukt om een emmer met warm water te vullen op 4 dagen. Achter ons kwamen grote tenten te staan met voetballertjes erin. Dit betekende veel herrie in de nacht.De camping eigenaars waren wel vriendelijk. Als je afval wilde weg gooien kost dat 1.50 euro per zak. De auto's reden erg hard over het veld dit tot midden in de nacht. De camping ligt wel centraal maar er moet nog heel veel gebeuren voor de passanten die er een poosje willen kamperen. Of men kiest voor een camping met vaste gasten en niet voor losse gasten. Wij gaan hier zeker nooit meer naar toe.

met partner, Apr. 2012
"Dit nooit meer!!!!!!"
astrid
4-5-2012 De gehele camping zag er verwaarloosd uit.

met oudere kinderen, 2011
"Prima camping"
arnouts
19-10-2011 Waarom allemaal zo negatief en nooit eens positief 3 tot 4 dingen per dag voor de kinderen van alle leeftijden en volwassen . Maar als er niemand op kom dagen is het echt triest . En wat de buitenlanders betreft hebben jullie gelijk maar je kan het ook overdrijven en op iedere camping is er wel wat mensen . Kijk ook eens wat ons beheer allemaal gedaan heb deze zomer ook wat wij niet zien er zijn niet voor niets 30 nieuwe plaatsen verhuurt .

met partner, 2011
"Het beheer is verkeerd bezig!!!!"
Ontevreden gast ove...
25-9-2011 Het is jammer dat hetgene wat het beheer vorig jaar heeft opgebouwd bij de mensen nu weer is afgebroken. Overal in Nederland wordt gewaarschuwd dat je de Ieren(sigeuners) niet toe moet laten op de camping. Er stonden al Ieren op het buitenveld van onze camping toen dit in het nieuws kwam maar tot overmaat van ramp zijn er daarna gewoon nog Ieren bij gekomen. Deze mensen hebben totaal geen fatsoensnormen en zijn ook geen kampeerders, ze komen alleen om in Nederland te werken. Kortom ze wonen tijdelijk op onze camping. Jammer dat het beheer van de camping gekozen heeft om snel veel geld te verdienen aan de Ieren aangezien dit een grote groep caravans is en ze allemaal per dag moeten betalen. De vaste campinggasten hebben hier zeker overlast van gehad, de Ieren stelen, pissen vanaf de rand in het zwembad, en mishandelen hun eigen dieren. Deze mensen horen zeker niet thuis op een famillie camping en tot onze verbazing staan er momenteel 7 caravans met Ieren op het binnen toerveld.
Directeur Nel Jongejans, 16-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste mensen, ik wil graag even een reaktie geven op de voorgaande stukjes over de travelers. We hebben inderdaad overlast gehad dit jaar. Er zijn tussendoor ook regelmatig mensen weg gestuurd. De grote groep is op 1 september vertrokken. We hebben toen het buiten terrein gesloten. Er is een familie uit Schotland en 2 families uit Engeland verhuisd naar het binnenveld. Dit zijn mensen die geen overlast hebben veroorzaakt. Ik ben van mening dat in beginsel ieder mens gelijk is. Waar ter wereld je ook vandaan komt. De regels zijn ook voor iedereen gelijk en worden ook gehandhaafd zowel bij de hollanders als bij de travelers. Misschien kan ik jullie ongerustheid wegnemen door te zeggen dat we volgend jaar geen travelers meer zullen toelaten omdat we andere plannen hebben met het buitenveld.

met jonge kinderen, 2011
"Gezellige familiecamping"
twan-marielle
16-8-2011 We hebben dit seizoen weer 4 weken doorgebracht op camping De witte plas, en daarnaast bijna alle weekenden sinds begin april. De kinderen (5, 3 en 1 jaar) hebben het hier prima naar hun zin.
zeker in de zomervakantie is er veel voor hen geregeld. Wel is te merken dat er veel gasten uit het westen van het land komen, waardoor er in onze 2e week van de meivakantie geen animatie meer was omdat ze in het westen weer naar school moesten. Maar ook dan vermaken onze kinderen zich. Daarnaast is de omgeving ook erg mooi.

1 2 3 4 5 6 7 volgende