4-8-2010
De mensen hieronder moeten maar naar een all in resort want het slaat helemaal nergens op.Voor dit formaat camping hebben ze alles dik in orde.
Het is een kleine gezellige camping waar je alles hebt.
Enkele voorbeelden,ligging midden in het bos dus prachtige wandel en fietsroutes, 6 dagen per week van 10 uur in de ochtend tot laat in de avond animatie voor kinderen en ouderen (echt uniek voor een kleine camping),Snackbar met om de aantal dagen dagmenu's zoals bv gyros,spareribs mosselen enz.) zwembad met kleuterbadje, supermarkt 1km van de camping. Wij hebben zelfs in onze periode een circus op de camping gehad en een braderie. Het trekkers veld is echt top met kleine kinderen, zandhoop met speeltuintje in het midden zodat je eigenlijk vanuit elke hoek de kinderen vanuit je stoel in de gaten kan houden. Sanitair is gloedje nieuw (villeroy en boch toiletten, kan toch niet beter...)
Kortom super camping voor deze prijs,onze kinderen wilden niet naar huis!
1-7-2011
Wij staan nu voor het tweede jaar daar op de camping met een stacaravan.
Wij hebben daar dus een vaste plaats. Het bevalt ons prima daar en de camping is zeer kinderrijk. Uitermate geschikt voor gezinnen met kids dus. Er word veel georganiseerd voor zowel de volwassenen als de kinderen ook voor de allerkleinste!! ook de omgeving is er prachtig, tenminste als je van het bos houd.
2-6-2010
Fijne voorjaarsvakantie gehad, comfortabel sanitair, volgens ons net nieuw. Wij zijn geweest met kleine kinderen, veel plezier gehad van speelplaats voor de voortent.
De camping ligt in de bossen en aan de fiets-en wandelpaden, het is een goede uitvalbasis om de omliggende natuur te verkennen. Lekker rustig.
9-8-2009
Lang weekend op het trekkersveld gestaan. Er staat een volledig nieuw sanitairgebouw. Alles schoon en mooi en superhandige baby-peuterbadjes op stahoogte om je kind in te wassen.
Zeer uitgebreid animatieprogramma voor de kids. Fijne speeltuinen, aardige campingeigenaars en personeel! Fijn zwembad met kinderbad om op warme dagen in af te koelen.Leuke plek om vakantie te vieren!
Mijn ouders staan nu een paar jaar op een vaste plek en ook die hebben het prima naar hun zin.