Zoo Parc Overloon Overloon Nederland. Informatie & Beoordelingen Zoo Parc Overloon ~ Zoover

Beoordelingen Zoo Parc Overloon

25 mei 2012

geitjes in de kinderboerderij

Beoordelingen Zoo Parc Overloon

Stevensbeekseweg 19, 5825 JB, Overloon
Wil je weten wat anderen vonden van Zoo Parc Overloon in Overloon? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Zoo Parc Overloon.
Wil je weten wat anderen vonden van Zoo Parc Overloon in Overloon? Op deze pagina lees je beoordelingen van Zoo Parc Overloon. Je kunt 120 vakantiefoto's van Zoo Parc Overloon bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Zoo Parc Overloon in Overloon.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

69 beoordelingen over Zoo Parc Overloon

"Leuke kinderactiviteiten"
Familie Winkelmolen
18-5-2012 Met Hemelvaaart zijn we met onze kinderen naar het dierenpark in Overloon geweest. Een ontzettend mooi aangelegd park met een natuurlijke uitstraling. Mijn man en ik hebben schitterend gewandeld en lieten ons telkens weer verassen door de dieren. Voor onze kinderen was er heel veel te beleven. Een leuke speeltuin, een kar met dieren voorwerpen en theater en poppenkast.

We hebben een super dag gehad en komen zeker nog eens terug!

met partner, Mei 2012
"Leuk park om lekker rond te lopen."
mm Wolgast
22-5-2012 Beetje achterstallig onderhoud wegens geldtekort. ze hebben geen subcidie of andere hulp meer.
De broodjes zijn erg duur! heb je geld doe het dan, voor hun een mooi extratje, heb je niet zoveel geld, neem gewoon eten mee!

met oudere kinderen, Mei 2012
"Fraai aangelegd ruim park"
peter vermeulen
11-5-2012 Fraai park, prettig om te wandelen. Ruim opgezet voor de dieren. Veel te zien. Enige minpuntje vormen enige waterpartijen met biolgisch dood water, met name bij de capibara's .
Maar het park is zeker een bezoekje waard.

""geweldig park""
Daan
8-5-2012 Ik ben vorige week dinsdag met mijn twee kinderen naar dierenpark in overloon gegaan, waar ik vriendelijk werd ontvangen door een aardige dame bij de receptie. Het was voor mij de eerste keer en ik moet zeggen dat het daar niet bij blijft, want het dierenpark heeft veel te bieden qua diersoorten waar ik en mijn kinderen onze ogen uitkeken. Na de eerste ronde hebben we gezellig kunnen lunchen in een horeca gelegenheid. Het was een soort buffet waar je veel mogelijkheid had met eten. De broodjes die ze daar serveerde waren vers afgebakken en belegd, dus echt een aanrader! Na een tweede ronde in het dierenpark, waar het trouwens erg mooi was aangelegd, zagen we dat er ook een pannenkoekenrestaurant was. Na een duidelijke uitleg van een vriendelijke jongenman, besloten we om er te gaan eten. Je kon je eigen toppings voor op je pannenkoek zelf uitkiezen, wat ik zelf wel leuk vond. Mijn kinderen en ik vonden het overheerlijk. Vooral de kinderpannenkoeken waren erg leuk. We komen snel terug!

"Absolute aanrader"
Fleur
2-5-2012 leuke dag gehad met ons gezin. Erg vriendelijk personeel bij entree en horeca, en leuke presentaties gezien bij de dieren.
De dag afgesloten met een softijsje in de leuke speeltuin.

met jonge kinderen, 2012
"Leuk aangelegd"
Kolen
22-4-2012 We hebben ons prima vermaakt. Mooie tuin maar wel veel van hetzelfde. je kunt er fijn picknicken bij de speeltuin. Tip: eigen eten en drinken meenemen om de kosten in de hand te houden

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prachtige dierentuin"
Tom
16-4-2012 Wij zijn gisteren met het gezin bij Zoo Parc geweest en dat was echt een geweldig dagje uit! We hadden nog nooit van deze dierentuin gehoord, maar het is echt een aanrader: heel erg netjes, schoon en mooi aangelegd. De kinderen waren helemaal gek van de stokstaartjes! Ook hebben we lekker gegeten in het pannenkoekenrestaurant

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk dierenpark"
kim
10-4-2012 En mooi ruim opgezet park wat er goed verzorgd uit zag. Ruime hokken voor de dieren. Enige minpuntje vond ik dat sommige dieren moeilijk te zien zijn door de begroeiing om de verblijven heen. Dit geeft het park wel een mooi groene uitstraling, maar een beetje snoeien zou geen kwaad kunnen.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Tegenvaller"
Haren
28-3-2012 Veel dieren waren niet te zien. De entreeprijs is 1 euro goedkoper dan Burgers' Zoo, maar omdat Zoo Parc dichterbij was hiervoor gekozen. Achteraf had ik daar spijt van. Het is ook niet echt een dierentuin te noemen, want er zijn ontzettend veel vogelachtige te vinden... Ze doen hun best, maar veel te duur en weinig diversiteit in diersoorten. Ik rijd de volgende keer toch gewoon lekker naar Arnhem!

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Aanrader voor families"
cecile lampmann
1-4-2012 afgelopen zondag met heel erg mooi weer met kinderen en kleinkinderen (3 en 0 jaar) een hele middag geweest, en toch maar de helft gezien. We hebben allemaal genoten; er zijn genoeg dieren te zien in ruime, parkachtige omgeving. De parkeerplaats was overvol, en toch was er overal royaal ruimte om dieren te zien. Er is een grote speeltuin, kinderboerderij en gelegenheid voor een drankje of ijsje. Je zou hier gemakkelijk een hele lange dag kunnen doorbrengen... Dit dierenpark was echt een sukses voor alle drie generaties.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Beste accommodaties in Overloon