Hotel t Zonneke* in Oosterhout (NB) Nederland beoordelingen 6.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel t Zonneke*

6,6

31 mei 2012

Hotel t Zonneke* Oosterhout (NB)

Beoordelingen Hotel t Zonneke*

Zandheuvel 11, 4901 HT, Oosterhout (NB)
Hotel t Zonneke scoort een 6,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel t Zonneke*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel t Zonneke* in Oosterhout (NB), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel t Zonneke* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Hotel t Zonneke* met andere accommodaties in Oosterhout (NB).

7 beoordelingen over t Zonneke*

6,6
zakelijk, Feb. 2011
"Gehorig maar brabants gezellig"
mastra
2-3-2011 Parkeergelegenheid slecht aangegeven,werkautos stonden bij buren voor het raam.
Eten wat de pot schaft,ben wel wat gewend maar toch vreemde combinaties.
Had de "luxe" van toilet en douche op de kamer,douche zag er niet fris uit de douche en toilet op de gang zag er beter uit.
Als de kamer naast u bezet is vraag even hoe laat deze opstaat 04:30 was mij te vroeg,erg gehorig buurman snurkte en de gespreken zijn letterlijk te horen.
Hoop dat de nieuwe kamers achter de keuken beter zijn(nr 16 en hoger).

zakelijk, 2010
"Slapeloos"
slaperige klant
27-9-2010 Ongetwijfeld een prima hotel (lekker ontbijt, eenvoudige maar prettige kamers) behalve als je er komt om te slapen. Het bijbehoordende cafe beneden wordt verhuurd voor prive feesten, en de live band , gevolgd door de disco, blazen dwars door de houten muurtjes heen (tot ver na 01:00). Klagen levert het commentaar op dat je vrij bent ergens anders te gaan slapen als het je niet bevalt. Dat advies heb ik naar volle tevredenheid opgevolgd. Hier kom ik nooit meer !

alleenreizend
"In één woord: TOP!!!"
Twanneke
25-7-2008 Geweldige locatie, gastvrij en erg vriendelijk personeel. En altijd wat te doen. De bedden liggen prima.

De Linkerd
5-1-2007 Algemene indruk; het is niet stijlvol ingericht, maar comfortabel en dat is wat telt.
Ligging; 100 meter van het centrum, ideaal.
Bereikbaarheid; Goed aangegeven, parkeerplaats voor de hotelgasten, perfect.
Service; Alles voor de klant, wat moet ik meer zeggen?
Prijs/Kwaliteit; Veel voor weinig geld, en goed. Kan een grote keten trots op zijn als ze zoiets aan konden bieden

Herman
21-10-2006 Ben net een week terug van men zakenreis naar oosterhout. Heb op aanrade overnacht in t'Zonneke was echt top!

Derm Eastwood Terro...
22-8-2006 Hotel / Cafe ´t Zonneke in Oosterhout is een erg gezellige en vriendelijke horecagelegenheid waar je tevens, na je avond te hebben afgesloten aan de bar bij het leuke personeel, kunt genieten van je welverdiende nachtrust in 1 van de leuke nette ingedeelde kametrs.
Kortom een tophotel in het bruisende Oosterhout, waar elk weekend wel wat te beleven is

Frank
23-10-2005 Ik heb erg genoten van mijn verblijf in het Zonneke. Erg hangt een erg gastvrije en prettige sfeer. Je wordt er goed ontvangen en alles wordt naar wens gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar als ik nog een keer Oosterhout bezoek.