25-9-2010
Onze familie had een lange reis (uit Noord Engeland 1200 mile) maar dit was het waard.Met 3 kinderen in de caravan wij hebben het geweldig naar onze zin gehad.Wij zullen weer spoedig een plaats bespreken voor volgend jaar.Ik weet dat de service veel beter is dan in England.Well Done!!!!!!!!!!!
22-2-2011
T Haasje vinden wij voor herhaling vatbaar, onwijs leuk voor kinderen
15-8-2010
Wij zijn net terug van 2 weken op camping t Haasje. Onze eerste indruk was, dat het een echte volkscamping is. "Ons kent ons", veel vaste plekken, kinderen die weinig contact met andere kinderen maken, omdat ze elkaar door en door kennen, en het lijflied van de camping is; jij denkt maar dat je alles mag van mij.... Daar moet je van houden natuurlijk! Al met al viel het allemaal mee, en stonden er genoeg vriendelijke mensen. Onze kinderen hebben genoeg vriendjes gemaakt, maar dan vooral omdat we op het toeristische veld stonden. Jammer dat het sanitairgebouw zo oud is. Ten opzichte van die hele mooie, peperdure hal die er gebouwd is! Hopelijk volgt het sanitairgebouw ook snel. Er werd niet goed schoon gemaakt, heb dit nog door gegeven, zelfs aan de schoonmaakster zelf. De mensen maken het ook zelf erg vies natuurlijk. Het eten is er prima!! (érge lekkere bamihapjes, haha) De speelhal is super, alleen jammer dat het 5 euro kost. Zou voor de campinggasten de helft moeten zijn!