Camping 't Haasje Recreatiepark*** in Oosterhout (NB) Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping 't Haasje Recreatiepark***

Camping

Beoordelingen Camping 't Haasje Recreatiepark***

Vijf Eikenweg 45, 4849 PX, Oosterhout (NB)
Camping 't Haasje Recreatiepark scoort een 8,4 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Haasje Recreatiepark***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Haasje Recreatiepark*** in Oosterhout (NB), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping 't Haasje Recreatiepark*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping 't Haasje Recreatiepark*** met andere accommodaties in Oosterhout (NB).

8 beoordelingen over 't Haasje Recreatiepark***

met jonge kinderen, Aug. 2010
"We komen terug"
Govert Oostdijck
25-9-2010 Onze familie had een lange reis (uit Noord Engeland 1200 mile) maar dit was het waard.Met 3 kinderen in de caravan wij hebben het geweldig naar onze zin gehad.Wij zullen weer spoedig een plaats bespreken voor volgend jaar.Ik weet dat de service veel beter is dan in England.Well Done!!!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooie plek en leuk voor kinderen"
Marina
22-2-2011 T Haasje vinden wij voor herhaling vatbaar, onwijs leuk voor kinderen

met jonge kinderen, Juli 2010
"Hele fijne camping!"
Manon
15-8-2010 Wij zijn net terug van 2 weken op camping t Haasje. Onze eerste indruk was, dat het een echte volkscamping is. "Ons kent ons", veel vaste plekken, kinderen die weinig contact met andere kinderen maken, omdat ze elkaar door en door kennen, en het lijflied van de camping is; jij denkt maar dat je alles mag van mij.... Daar moet je van houden natuurlijk! Al met al viel het allemaal mee, en stonden er genoeg vriendelijke mensen. Onze kinderen hebben genoeg vriendjes gemaakt, maar dan vooral omdat we op het toeristische veld stonden. Jammer dat het sanitairgebouw zo oud is. Ten opzichte van die hele mooie, peperdure hal die er gebouwd is! Hopelijk volgt het sanitairgebouw ook snel. Er werd niet goed schoon gemaakt, heb dit nog door gegeven, zelfs aan de schoonmaakster zelf. De mensen maken het ook zelf erg vies natuurlijk. Het eten is er prima!! (érge lekkere bamihapjes, haha) De speelhal is super, alleen jammer dat het 5 euro kost. Zou voor de campinggasten de helft moeten zijn!

met oudere kinderen, Juli 2010
"EEN PERFECTE CAMPING"
a.berends
14-8-2010 hier moet je geweest zijn !!!!
ze doen leuke dingen voor jong en oud.
komen veel bands en artiesten zoals Vinzzent.
je word goed ontvangen en behandeld als gast.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Sinds nieuwbouw Haasje Over"
Koos
8-7-2009 't Haasje had al een aantal (buiten)speeltuinen. Sinds kort is er een Kids-Indoor
(Indoor speelhal voor kinderen t/m .. 12? jaar oud).
Ze kunnen zich hier prima vermaken, desnoods van 's ochtends vroege tot in de middag.

Oh, is ook een 'auto-vrije' park, gunstig voor de kinderen, iets lastiger voor de ouderen :-)

met partner, Aug. 2008
"Leuk om een keer gezien te hebben!"
fam. Meijer
31-8-2008 Wij stonden een weekend op een soort trekkersveld: 8m bij 8m & afgebakend & stroom en water & privacy. pluspunt deze plekken!!
camping zelf: vol met woonwagens/recreatiewoningen.
zaterdagavond aardig wat dronken (jonge)lui die langskwamen. plekken dichtbij drukke weg, hoor je echt goed (weekend ook snachts druk). vlak achter ons seizoensplekken met gezin met continu tv op luid!
sanitair prima, 3 zwembaden prima! verder werd er bijgebouwd rommelige indruk, cafe/snackbar niet geweest dus geen oordeel, er worden wel veel dingen gehouden bingo en dansen enzo.
noodsupermarkt was bijna niets te krijgen. misschien omdat het het laatste weekend mooi weer is? lege schappen. en waarom het een noodsupermarkt was?
erg vriendelijk personeel bij receptie.
er word gesproken over een visvijver.dit is een bruine sloot met recratiewoningen aan beide kanten.
voor een kort weekend wel te doen. zeer zeker niet slecht! oosterhout leuk stadje. dichtbij breda. kindvriendelijke.

Familie, Juli 2008
"Goede camping met veel activiteiten top dus"
eysberg
20-8-2008 de jeugd hoeft niet van de camping af om zich te kunnen vermaken. dat geeft de ouders wat meer rust .

Familie, Juli 2008
"Top camping"
bouman
12-8-2008 camping waar voor iedereen wat te doen is groot en klein.echt een top camping.